Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Belcikadaki Türkler !!!

emredokles

Öne çıkan mesajlar

Belcikadan Fatih isminde bir arkadasim, Belcika-Brükselde oturan bir arkadasim, brükselin nato nun oldugu yerin "Egiitm Temsilcisi" olacak, ögrenciler arasindan seciliormus... Kendisi aday... Oylama internet üzerinden yapilior... Amac kimin daha cok halkin veya ögrencilerin sevgisini kazandigini görmekmis... Avrupa da ismimizi duyurmak icin cok iyi bir firsat oldugundan, ve de POLITIK HICBIRSEY ICERMEDIGINDEN bu konuyu burada herkesin affina siginarak aciorum... lütfen sizde girip oy verin, avrupalilar türkleri görsün...

http://www.votezpourvous.be/can557.htm

"VOTER POUR LUI!!!" yazan yere tikliosnunz olay tamam.. yanlis anlamayin dialer veya ücret ödeme gibi birsey yok...
haydi türkler !!!
Sosyal ağlarda paylaş

oy artio.... 70 küsür defa okunmus ama oyu bi bukadar daha olsa daha iyi olurdu... 2. etap bugün bit saat 5 te bitior.. yani TSI ile 18.00... haftaya cuma son kez bakilacak oylara... 2inci olmus arkadas 84 küsür oyla...

hadi yaaaa... ne bicim türk sevgisi var icimizde ???

[Bu mesaj emredokles tarafından 11 Haziran 2004 16:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya kim hakediyosa o kazansın arkadaşlar ne bu ırkçı söylemler annamadım? tanımadığınız etmediğiniz adama sırf türk diye oy veriyosunuz bravo valla alkış (unutmayın ki fadıl akgündüz de türk), peh ondan sonra avrupalılar, türklere niye antipatik bakıyo yahut sevmiyo diyoruz, niye olcak iyiye,güzele ve doğruya değil kendi işinize gelene yönelip onu yüceltmeye çalışırsanız tabiiki böyle bi önyargı oluşur.[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SilverSurfer, 12 Haziran 2004 14:34 tarihinde demiş ki:
ya kim hakediyosa o kazansın arkadaşlar ne bu ırkçı söylemler annamadım? tanımadığınız etmediğiniz adama sırf türk diye oy veriyosunuz bravo valla alkış

Karışmayayım diyordum ama bunu görünce dayanamadım. Tamamen aynı fikirdeyim, bunun Türk sevgisiyle falan alakası yok. Niye hiç tanımadığım adamı desteklemek adına böyle -anladığım kadarıyla iyi niyetli ve demokratik- bir seçim / araştırmayı abuse edeyim ki? Isteyen versin tabii de, vermeyen orctur demenin alemi yok ki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...