emredokles Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Belcikadan Fatih isminde bir arkadasim, Belcika-Brükselde oturan bir arkadasim, brükselin nato nun oldugu yerin "Egiitm Temsilcisi" olacak, ögrenciler arasindan seciliormus... Kendisi aday... Oylama internet üzerinden yapilior... Amac kimin daha cok halkin veya ögrencilerin sevgisini kazandigini görmekmis... Avrupa da ismimizi duyurmak icin cok iyi bir firsat oldugundan, ve de POLITIK HICBIRSEY ICERMEDIGINDEN bu konuyu burada herkesin affina siginarak aciorum... lütfen sizde girip oy verin, avrupalilar türkleri görsün... http://www.votezpourvous.be/can557.htm "VOTER POUR LUI!!!" yazan yere tikliosnunz olay tamam.. yanlis anlamayin dialer veya ücret ödeme gibi birsey yok... haydi türkler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ayıp ettin,verelim tabi.Türk gücü :).[signature][hline]»»» Admin Bloody ««« E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 bastık,bastığımız yer yok oldu ? Oldumu şimdik bu ?[signature][hline]»»» Admin Bloody ««« E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emredokles Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 eet basinca yok olmasi gerekior... simdiden oy atanlara ve atacaklara tesekkürler tekrar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emredokles Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Candidat au Parlement Bruxellois de l'éducation imis su anda.. Député au Parlement Bruxellois de l'éducation oalcakmis kaaznirsa.. depute ise baskan demekmis... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emredokles Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 oy artio.... 70 küsür defa okunmus ama oyu bi bukadar daha olsa daha iyi olurdu... 2. etap bugün bit saat 5 te bitior.. yani TSI ile 18.00... haftaya cuma son kez bakilacak oylara... 2inci olmus arkadas 84 küsür oyla... hadi yaaaa... ne bicim türk sevgisi var icimizde ??? [Bu mesaj emredokles tarafından 11 Haziran 2004 16:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 tamam işte isteyen veriyo milliyetçiliğe gerek yok.[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 verdik oyumuzu vatana millete hayırlı olsun. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emredokles Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 az kaldi az.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 oyum + alternatif olarak canım feda olsun ;)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ewt verelim oyumuzu... alalım tabu oyunumuzu...[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emredokles Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 tesekkurler iyi gidiyor hala ikinciyiz oy farkimiz iice azaldi .verenler bugun tekrar versin birincilige yukselelim[signature][hline]saclisini bulunca röflelisini aramamak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Davet edelim herkes versin.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Who is that ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eu-fener Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Haydi millet herkes oy kulansin Bu linke basip http://www.votezpourvous.be/can557.htm "Voter pour lui" ye tiklayin Turklugumuzu gosterelim, turkun turkten baska dostu yoktur Haydi hucuuuum :-) [Bu mesaj eu-fener tarafından 12 Haziran 2004 13:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 evt verlim oy verelim benimde akrabalarım var belçikada zaten[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 mehter marşı eşliğinde oy verdim[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ben evanescence-everybody's fool ile verdim acaba bu bızı bozar mı =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ya kim hakediyosa o kazansın arkadaşlar ne bu ırkçı söylemler annamadım? tanımadığınız etmediğiniz adama sırf türk diye oy veriyosunuz bravo valla alkış (unutmayın ki fadıl akgündüz de türk), peh ondan sonra avrupalılar, türklere niye antipatik bakıyo yahut sevmiyo diyoruz, niye olcak iyiye,güzele ve doğruya değil kendi işinize gelene yönelip onu yüceltmeye çalışırsanız tabiiki böyle bi önyargı oluşur.[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: SilverSurfer, 12 Haziran 2004 14:34 tarihinde demiş ki: ya kim hakediyosa o kazansın arkadaşlar ne bu ırkçı söylemler annamadım? tanımadığınız etmediğiniz adama sırf türk diye oy veriyosunuz bravo valla alkış Karışmayayım diyordum ama bunu görünce dayanamadım. Tamamen aynı fikirdeyim, bunun Türk sevgisiyle falan alakası yok. Niye hiç tanımadığım adamı desteklemek adına böyle -anladığım kadarıyla iyi niyetli ve demokratik- bir seçim / araştırmayı abuse edeyim ki? Isteyen versin tabii de, vermeyen orctur demenin alemi yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: Nefr, 12 Haziran 2004 14:37 tarihinde demiş ki: vermeyen orctur demenin alemi yok ki. Oh oh, I sense racism.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ben de oy verdim !!! bence isteyen versin, istemeyen versin, zorlama durmu yok zaten, belirtmis adam vereceklere simdiden tesekkür ederim diye... hergün veriliomus galiba =) yarinda gene veriim bari =)[signature][hline]ultraslan-Avrupa HERYERDEYIZ !!! Almanya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar