Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iddaada

Chewy

Öne çıkan mesajlar

sistem değişik olay
sana yanılma şansı tanıyo.
süprize kaçman lazım
yüksek oran yakalayacaksın ki katladıkça kazandığın para artıcak
yani anlıycan genelde berabere biten maçları bulmaya çalışacaksın, yada 1.80 den aşağı oran yazmamayı tercih edicen. fransa 2. liginden irlanda liginden güzel beraberlik maçları bulursun, ingiltere championshipten güzel oranlar yakalarsın.
sistem 4-5-6 oynarsın 22 lira yatırırsın 4 ü tutarsa yüksek oranlarda yatırdığın parayı alırsın
5 i tutarsa fazlasını. 6 sı tutarsa bayram edersin işte.
fazla para basamam diyosan sistem oynıycaksın
1 lira yatırıp bi anda zengin olayım yok bu işte
param var diyosan basıcaksın 3 garanti maça (ki garanti maç yoktu inter bu gün lige yeni çıkan bari ile berabere kaldı) 2.5 3 oranı yakalayıp 500 ytl 1000 ytl basıcaksın katlıycaksın paranı. eğer paran varsa tabi.
yoksa sistem oynarsın. iddaadan kim zengin olmuşki zaten.
kumar oyunlarının kuralı
"her zaman kasa kazanır"
Sosyal ağlarda paylaş

Chewy said:

5 maç oynayıp sistem 4 oynadım suan 3 maç tuttu 1. yattı 1'i ertlendi.Yani o ertelenende tutsa para alıcam.Ertelenen maç ne sayılıyor?Gittimi 750 tl simdi :(

cevabın verilmiş gerçi ama ben de birşey söyleyeyim. senin maç hiç başlamamış. eğer başlamış olsaydı ve ilk yarı bitmeden maç tatil olsaydı yine sana verilen cevap geçerli olacaktı. fakat ilk yarı bittikten sonra tatil edilirse maçın tatil edildiği andaki skoru esas alınır ve kazandın mı kaybettin mi bakarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Tenekeadam said:

Şu sistem hesabını bi öğrenemedim gitti.

bak şu şekilde anlatayım. herşeyi unut.

4 maç yazıp 3 ü işaretlersen; 4 tane 3'er maçlık kupon yapıyorsun. yani 4'ün 3'lü kombinasyonu. ödediğin para da 4 tane kupon parası yani 4 lira. sistem dediğin olay tamamen bu.
ama şöyle birşey var: iddaa'da izin vermedikleri sürece bir kupona sadece 3 maç yazmıyorsun. bunu sadece düşünmen için söyledim.

ayrıca ben bir de 4ü işaretlicem dersen; o zaman bu yaptığın 4 kupon var, artı olarak bir de 4 maçı bir kupona yazıyosun yani 5 lira veriyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

Tenekeadam said:

O tamam.Yalnız bu sistem 4-5-6 falan ne oluyor?
Banko kaç tane oluyor vs.

demin elinde 4 maç vardı; bu sefer 6 maç var elinde. yine aynı şekilde 4 maçlık, 5 maçlık, 6 maçlık kuponlar gibi düşün. yani en az 4 ünü bileceksin çünkü elindeki en düşük maç sayılı kupon 4. kombinasyon hesabı yap 22 lira ediyor. yani 22 farklı kupon. bunu hayalinde canlandırman biraz daha zor. ama demin dediğimi anladıysan bu da böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Tenekeadam said:

O tamam.Yalnız bu sistem 4-5-6 falan ne oluyor?
Banko kaç tane oluyor vs.

sistem 4-5-6 da banko maç seçmek zorunda değilsin
para kazanmak istiyosan dediğim gibi işte en az 1.8 oranlı maçları yazıcaksın. yüksek oranları yakalamaya çalış
6 maç yazıcaksın
2 yanlış yapma hakkın var. bu kadar basit.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...