Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 izhdémiormh ardıq qmséi.. nhé shénii nhé onu nhé sizi... kmSéii.. ! choq yorLdmh poLyanacıLıqdan.. hich bshéyé qhücm qhaLmadı.. qhérckLéri yhaşamayha césaRéthm kLmadı ardıq... bhu hyaad bhi şhaqa oLmaLı... bhn mudLuLuqu hich haqédmédmh.. mudsuzluqla mudluyhm bhn ardıhq.. Türkçe meali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 iddia ediyorum, bun uyazmak beş dakikasını almıştır. hiç kimse bizim normal msnde falan yazma hızımızda böyle yazamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 aslında bunu yazmakta bir başarı ya. bak saygı duydum biraz olsun emolara şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Eternalus said: iddia ediyorum, bun uyazmak beş dakikasını almıştır. hiç kimse bizim normal msnde falan yazma hızımızda böyle yazamaz. sırf e leri è yapması 5 dakkasını almıştır zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 oha türkçeymiş bu xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 o fönlü saçlarından tutup,kafasını duvara vura vura öğreticen Türkçe'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Bunu yazanın ağzının ortasına vuracaksın "Neye gücün kalmadı lan y****k" diyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 nerde olm dolphinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bende dolfin molfin göremedim, tırstım lan kendimden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 aha buldum ben senko sen corrupted olmuşun sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 aabi, dolfinleri hala göremedim ben ? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ha oh gördüm be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ben görüyorum da 9 tane sayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bi an tırstım sonra gördüm mutlu oldum kadınla erkeği göremiyorum artıkk asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ohh be gördüm. tırstıydım walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ben göremiyorum lan. 1 tane gördüm sadece. vay anasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 http://newmedia.funnyjunk.com/pictures/1248940444079.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Spidee said: Bunu yazanın ağzının ortasına vuracaksın "Neye gücün kalmadı lan y****k" diyerek. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 10 dakkadır yunus arıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 yunus fln yok yalan o ya o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bence bi site var, bunu normal yazmış, o sitede çevirmiş. yoksa imkansız ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Dartanian said: izhdémiormh ardıq qmséi.. nhé shénii nhé onu nhé sizi... kmSéii.. ! choq yorLdmh poLyanacıLıqdan.. hich bshéyé qhücm qhaLmadı.. qhérckLéri yhaşamayha césaRéthm kLmadı ardıq... bhu hyaad bhi şhaqa oLmaLı... bhn mudLuLuqu hich haqédmédmh.. mudsuzluqla mudluyhm bhn ardıhq.. Türkçe meali? İstemiyorum artık kimseyi ne seni,ne onu,ne sizi...kimseyi, çok yoruldum polyanacılıktan (vecihiye selam) hiçbir şeye gücüm kalmadı gerçekleri yaşamaya cesaretim kalmadı artık bu hayat bir şaka olmalı ben mutluluğu hiç haketmedim mutsuzlukla mutluyum ben artık. Evet bu kadar boş vaktim var,bu kadar sıkılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 yunus gorme tutosu istiyorum.. beyin direk deep corrupted olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Alıcan saçını, bam güm vurucan duvara, bak nasılmış hayatın acımasız yüzü görecek. Zibidi herifler, sabah akşam hyaqt cokh kothüe diye ağlamayı biliyosunuz, gidin çalışın lan ülkeye bi faydanız olsun. zibidiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar