Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öğrenci Nostalji

Fistan

Öne çıkan mesajlar

benim sony walkmanimi 30 dolara tahtakaleden almıştım hatırlıom. hala çalışır durumda(muhtemelen)

uçlu kalemlerin borularını çıkarıp çiğnenmiş kağıtlarla önlerde oturan ezik ve dövvme potansiyeli veya hocaya şikayet etme potansiyeli olmayan arkadaşı yaylım ateşine tutardık hoca arkasını döndüğünde.
Sosyal ağlarda paylaş

hatredintern said:

senko said:

ya bide o a4 kağıtları bi şekilde katlıyorduk. böyle hızlıca sallayınca ŞAKKK diye ses çıkarıyordu.
az ders baltalamadım o origami eseri ile.

hatırladım 3 gen şeklinde bişi oluyodu heralde içte kalan kısım içine hava dolunca patlar gibi açılıyodu :D

asker tokadı rulz.
Sosyal ağlarda paylaş

monami pastel boyalarim hala duruyo ehah. 12 sene oldu nerdeyse.

bi de erkeklerde, ayh anam nasi anlatsam bilemiyorum da, mmucccuk hareketiyle cocugun uzuva dogru egilip DIZZZIT ERRENKÖY demek gibim bi hareket vardi. (cok komik oldu)
sonracima..

capri-sun basta olmak üzere bilimum meyve suyu kutularini sisirip patlatmak. :D

yag satarim, bal satarim!

mm

mmm

eskisini bulamadim.

sonra bi de
bunlar vazgecilmezdi.

mmmfs

en igrencini sona sakliyorum. rotring veya uclu kalemlerin ortasini cikarip tükmüklü kagit savasi yapmak sinifin ortasinda..
bi gün hic unutmuyorum sinifin ayisi, ibrahim miydi neydi, adamin isminde meymenet yok. agzimin acik oldugu bi anda denk getirdi, o tükmüklü kagit direkt agzimin icine uctuydu.
=/
Sosyal ağlarda paylaş

Arma said:

Fistan said:

Arma said:

Rakursi said:

O casio saatler bende bağımlılık yaptı. O zamandan beri casio kullanırım. Nasıl dayanıklı ama o saatler. Yıllar yılı kullan hiçbişey olmaz.

sınıfta casio saati olanlar kronometreye 2 kere hızlıca basarak en kısa sürede kim durduracak diye oynardık. sonra herkes tenefüste saatini aynı olacak şekilde ayarlardı. tüm sınıf aynı dakikaya alarm kurardı. ders kaynatmak için iyi bir yöntemdi.

hoca ders anlatırken başlardık 59-58-57 diye geri sayıma casio saatliler olarak.
son 10 saniye falan ders falan yalan tabi tüm sınıf OOON- DOOKUUZZZ-SEKİİİZ
.
.

ZİL ÇALDIII!!!! diye

ahaha. aynen yaa. herkes ayaklanırdı o son saniyeler.

o son saniyelerde, o muhteşem saate sahip arkadaşlar sessiz bir anı yakalayıp tüm coolluğuyla "arkadaşlar.. son 4 saniye.. haberiniz olsun" derdi. sonra millet hadilan sie falan derken birileri sayardı, 1 2 3 4, lülü diye zil çalardı. adam karizmanın dibine vururdu bilaer.
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:
en igrencini sona sakliyorum. rotring veya uclu kalemlerin ortasini cikarip tükmüklü kagit savasi yapmak sinifin ortasinda..
bi gün hic unutmuyorum sinifin ayisi, ibrahim miydi neydi, adamin isminde meymenet yok. agzimin acik oldugu bi anda denk getirdi, o tükmüklü kagit direkt agzimin icine uctuydu.
=/

ilk okulda bu dalda göz bebeğine yapiştirma göz kapağına yapiştirma ve yanağa yapiştirma gibi rekorlarım vardı ve yıllar sonra açıklıyorum işin sırrı çiğneme süresini arttırarak kıvam arttırmada haha
Sosyal ağlarda paylaş

bizi sınıfın bilmemne koluyuz diye kantine çalışmaya göndermişlerdi bi dönem, öğlenleri bilmem kaç liralık yemek labiliyrduk falan.( düşününce hibne müdür işçi almamak için..)
neyse biz de içinde bedava olan cipsleri el yordamıyla bulur arkadalara satardık sonra çindeki bedavayı alırdık meheh.. sonraları yakalandık kovmşlardı kantinden
Sosyal ağlarda paylaş

ilkokulda bir grup öğrenci konferansı asmıştık boş sınıfta ne yapacağımızı kararlaştırırken fikir ayrılığı oldu grup 2 bölündü, ben grubumla beraber sınıftan çıktım. diğer grup aktivite olarak birbirlerinin pipilerine bakmaya karar vermişti ve ertesi gün sorduğumda "çok farklı bir deneyimdi gerçekten" tarzı cevaplar almıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...