lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 biz 4. sınıfta hocaya tecavüz etmiştik 6 kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 benim sony walkmanimi 30 dolara tahtakaleden almıştım hatırlıom. hala çalışır durumda(muhtemelen) uçlu kalemlerin borularını çıkarıp çiğnenmiş kağıtlarla önlerde oturan ezik ve dövvme potansiyeli veya hocaya şikayet etme potansiyeli olmayan arkadaşı yaylım ateşine tutardık hoca arkasını döndüğünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 hatredintern said: senko said: ya bide o a4 kağıtları bi şekilde katlıyorduk. böyle hızlıca sallayınca ŞAKKK diye ses çıkarıyordu. az ders baltalamadım o origami eseri ile. hatırladım 3 gen şeklinde bişi oluyodu heralde içte kalan kısım içine hava dolunca patlar gibi açılıyodu :D asker tokadı rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 monami pastel boyalarim hala duruyo ehah. 12 sene oldu nerdeyse. bi de erkeklerde, ayh anam nasi anlatsam bilemiyorum da, mmucccuk hareketiyle cocugun uzuva dogru egilip DIZZZIT ERRENKÖY demek gibim bi hareket vardi. (cok komik oldu) sonracima.. capri-sun basta olmak üzere bilimum meyve suyu kutularini sisirip patlatmak. :Dyag satarim, bal satarim! mm mmm eskisini bulamadim. sonra bi de bunlar vazgecilmezdi. mmmfs en igrencini sona sakliyorum. rotring veya uclu kalemlerin ortasini cikarip tükmüklü kagit savasi yapmak sinifin ortasinda.. bi gün hic unutmuyorum sinifin ayisi, ibrahim miydi neydi, adamin isminde meymenet yok. agzimin acik oldugu bi anda denk getirdi, o tükmüklü kagit direkt agzimin icine uctuydu. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Arma said: Fistan said: Arma said: Rakursi said: O casio saatler bende bağımlılık yaptı. O zamandan beri casio kullanırım. Nasıl dayanıklı ama o saatler. Yıllar yılı kullan hiçbişey olmaz. sınıfta casio saati olanlar kronometreye 2 kere hızlıca basarak en kısa sürede kim durduracak diye oynardık. sonra herkes tenefüste saatini aynı olacak şekilde ayarlardı. tüm sınıf aynı dakikaya alarm kurardı. ders kaynatmak için iyi bir yöntemdi. hoca ders anlatırken başlardık 59-58-57 diye geri sayıma casio saatliler olarak. son 10 saniye falan ders falan yalan tabi tüm sınıf OOON- DOOKUUZZZ-SEKİİİZ . . ZİL ÇALDIII!!!! diye ahaha. aynen yaa. herkes ayaklanırdı o son saniyeler. o son saniyelerde, o muhteşem saate sahip arkadaşlar sessiz bir anı yakalayıp tüm coolluğuyla "arkadaşlar.. son 4 saniye.. haberiniz olsun" derdi. sonra millet hadilan sie falan derken birileri sayardı, 1 2 3 4, lülü diye zil çalardı. adam karizmanın dibine vururdu bilaer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Fistan said: hoca ders anlatırken başlardık 59-58-57 diye geri sayıma casio saatliler olarak. son 10 saniye falan ders falan yalan tabi tüm sınıf OOON- DOOKUUZZZ-SEKİİİZ . . ZİL ÇALDIII!!!! diye ahah aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 her çıkışta alırdık 2 doz http://2.bp.blogspot.com/_Yz5Q24N2rS4/ScHoDyoTt8I/AAAAAAAABaU/QGWQS2fTRGg/s320/DSCN8103.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ahah capri-sun'lar çok güzel patlıyordu hakketen bide o peynirli cheetoslar bildiğin ayak kokuyordu ya, nasıl yediksek artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 önce hüplet sonra gümlet. kaprisanları her baba yiğit patlatamaz ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 leblebi tozu genelde öyle satılmıyodu ya ne o tüpe koymus adamlar dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 vaniLLe said: en igrencini sona sakliyorum. rotring veya uclu kalemlerin ortasini cikarip tükmüklü kagit savasi yapmak sinifin ortasinda.. bi gün hic unutmuyorum sinifin ayisi, ibrahim miydi neydi, adamin isminde meymenet yok. agzimin acik oldugu bi anda denk getirdi, o tükmüklü kagit direkt agzimin icine uctuydu. =/ ilk okulda bu dalda göz bebeğine yapiştirma göz kapağına yapiştirma ve yanağa yapiştirma gibi rekorlarım vardı ve yıllar sonra açıklıyorum işin sırrı çiğneme süresini arttırarak kıvam arttırmada haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 renkli şekerli çubuklar vardı, neden yiyoduk onları ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bizi sınıfın bilmemne koluyuz diye kantine çalışmaya göndermişlerdi bi dönem, öğlenleri bilmem kaç liralık yemek labiliyrduk falan.( düşününce hibne müdür işçi almamak için..) neyse biz de içinde bedava olan cipsleri el yordamıyla bulur arkadalara satardık sonra çindeki bedavayı alırdık meheh.. sonraları yakalandık kovmşlardı kantinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 moriQ said: her çıkışta alırdık 2 doz http://2.bp.blogspot.com/_Yz5Q24N2rS4/ScHoDyoTt8I/AAAAAAAABaU/QGWQS2fTRGg/s320/DSCN8103.jpg oha nerden hatırladın. ahahah off duygulandım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 benide sene başınad kantin kolu yaptı hoca hiç gitmedim çalışmaya falan çağıranda olmadı. sene sonunda başka bi hoca sende kantin koluymuşun al kar dağılımı yaptık deyip para vermişti bana saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ilkokulda bir grup öğrenci konferansı asmıştık boş sınıfta ne yapacağımızı kararlaştırırken fikir ayrılığı oldu grup 2 bölündü, ben grubumla beraber sınıftan çıktım. diğer grup aktivite olarak birbirlerinin pipilerine bakmaya karar vermişti ve ertesi gün sorduğumda "çok farklı bir deneyimdi gerçekten" tarzı cevaplar almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 o kadar sayfa olmuş meybuz denmemiş. yazık.. http://1.bp.blogspot.com/_QG5j9d_5RkA/Rjrfr-MVN6I/AAAAAAAAADs/6x6RzMKKmSE/s320/meybuz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 İŞ Teknik dersinde HALI DOKUYAN VAR MI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 topiği okudum çok pis nostalji oldum 95-99 arası ilk okul okudum ben herşey aynı lan çok ilginç aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bide CASİQ vardı. casio değil ama casiq. sahtenin bölesi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 meybuz lann abim meyvesuyuna bişiler yapıp buzluğa koyardı.. daha güzel meybuz yapardı valla eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bandoculuk kol muydu hatırlamıyorum ama feci karizması vardı 10 para ver 10 para ver 10 para yoksa 5 para ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Fistan said: İŞ Teknik dersinde HALI DOKUYAN VAR MI? of ayıp ettin ya çok da hoşuma giderdi ama zevkliydi lan :D:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Boncukları yapıştırıp resim yapan var mı? sonra çerçeveletiyorsun falan. Ya da Kibritten ev ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Fistan said: İŞ Teknik dersinde HALI DOKUYAN VAR MI? olmaz mı. ev ekonomisi dersinde halı dokurduk. sanki evin ekonomisini dokuduğumuz halılarla düzenliycez asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar