Osso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 25 in 1 var lan bende oynuyorum hala, takas edeyim güzel oyununuz varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Satılıyo mu hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 zamanında çitosun kapmanyası vardı sega veriyodu 4 tane yollamıştım işte 2 tane çıkmıştı birini teyzemin oğluna vermiştim az sonic oynamadım o segayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 çok mu oynadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 O segadan vardı benim de bi olimpiyat oyunu vardı adını hatırlamıyorum.Bi de tsubasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Osman bakkalda bulusalim, 5 kutu oyun var getircem, ciklet alir haldun abinin RENO 9'un ustune oturur oynariz kk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Dartanian said: Bende de duruyo ama kasedi yok ya adam gibi oyun yok 1 tane oyunum kaldı o da saçma bişey. :( of duruyo hala oyunları, metroid veya nemesis miydi neydi o uçak oyununu oynasam mı oturup şuursuzca acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konsepti degistirelim, yeni nesil geldi topigi kitledi diye kacacak millet. http://4.bp.blogspot.com/__KxmfXWIVDY/SSoVC2ugfvI/AAAAAAAACcU/Ng6LNpeDKcw/s400/tasooo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 alın abicim her yılbaşında ya tombala yada kızma birader alınırdı. http://www.hipernex.com/im/pr/m/02701.jpg ve hiç bi zaman sonuna gelinmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 O 1.çinko 2.çinkoyu yapar başkası bitirirdi delirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 yaşlılar hatırlar. hayat ağacı dizisi. teymen kayl mestırs ve sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 annemler izlerdi lan bu diziyi. bide yaşlı kadın vardı bu dizide. sarışın hatun çok güzel gelirdi o zamanlar gözüme. şimdi nolmuştur allah bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Bu Sam, delirmisti bi ara ileri geri sallanip duruyordu dimi? Ne fantezilerimiz vardi ergen iken hey gidi hey :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ve bu dizide mevsim hep kıştı hiç yaz görmediydim hep kazak, kürk giyerlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 sam zaten orospu olmuştu artık dizinin sonuna doğru. güzel diziydi ama. zenginler de ağlar dan sonra resmen çığır açmıştı bu dizi. sonra zaten yalan rüzgarı son noktayı koymuştu. kermit said: ve bu dizide mevsim hep kıştı hiç yaz görmediydim hep kazak, kürk giyerlerdi chicago orası olm. rüzgarın hiç dinmediği şehir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 o kadarını hatırlayamamışım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 asinanyavuz said: bu kitap sayesinde şu an herhangi iki tane iki basamaklı sayıyı zihnimden maksimum 2 saniyede çarpabiliyorum SAĞOL ZİHİNDEN PROBLEMLER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 kermit said: annemler izlerdi lan bu diziyi. bide yaşlı kadın vardı bu dizide. sarışın hatun çok güzel gelirdi o zamanlar gözüme. şimdi nolmuştur allah bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bariz yaşlanmış lan. ağzı burnu kaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 sağdaki olduğunu varsayıyorum. yiine de ii yalnız o kadar yıldan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 utopia said: prehistoric konduysa, müsadenizle: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c3/Amiga500_system.jpg oy oy oy. hala duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 hatredintern said: ilk okulda bunuda izlemeye çalışırdık ama tutti fruti geceleri haha ABİİİİİİİ bu program başladığında babama hayatımın sorusunu sormuştum "baba bu kadınları görünce benim pipim bi garip oluyoo nedenn" diye. 5 ya da 6 yaşında mıydım acaba ehehe nası beklerdim 12'yi geçsin de tuttifrutti başlasın diye sdfs var mıdır bu programı indirebileceğim izleyebileceğim biyer? çok merak ettim şimdi xd çin çin yaparlardı :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 E Madem Listeleyelim ya hu :D Buradan da ufak çaplı bir zuxxi.com/geyiks çıkacak gibi. Benim okuduğum ilkokul frma, çanta, kalemkutusu gibi şeyler kendisi tek tip verdiği için (İnal Ertekin ftw) kısımlarda eksiğim biraz :DAman piramit yapmayın bu arada Okul: Milan Silgi Arı Mayalı Kkulu Silgi Pilot Kalem Rotring Tikky Johann Faber Kırmızı Tombo Kalem Ucu Yedek Bıçaklı Kalemtraş Otomatik kalem kutusu ( anlayan anladı:D ) Televizyon: Cine 5 Yalan Rüzgarı Hayat Ağacı Şekil Değiştiren Sürat Tekneli Dizi (Hulk Hogan vardı) Tutti Frutti Ninja Kaplumbağalar Bir Demet Tiyatro Oyuncaklar: Lego Transformers GI Joe Kuzey Kalesi!!! Famecity Famecity Jetonları ilk aklıma gelen ve diğer sayfalardan aklımda kalanlar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar