Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Bella said: bizim sınıfta bi çocuk vardı uçları yerdi hep manyak. O da bişey mi bizim sınıfta sümüğünü yiyodu biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bizim sınıftaki bi çocuk hocayı yedi ne diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 -tombul matematik diye bi dergide vardı biz ilk okuldayken peh peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 renk renk rotring tikky koleksiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 off sınıf öğretmeninin öğrenci hakkındaki görüşü!! benim hep: çok zeki ama çalışmıyor olmuştu bide bak öğretmen ne yazdı diye hava atardım zekiymiş bilmemneymişim sonradan öğrendik 5para etmiyecek adamlara böyle yazıldığını... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 lamerism said: renk renk rotring tikky koleksiyonu. 95 limisin bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 üner ünite dergisi can matematik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 http://www.bilgikare.com/images/book/38532.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 of bunu çok aradım ama bulamadım kjhg. ben çözmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Lgs ye hiç hazırlanmadım ve hayatıma hiç soru bankası girmedi o zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 o değil de, tübitak sınavları yaparlar mıydı size de, iki haftada bir zorunlu böyle, tübitak test kitapçıklarıyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bizim köye gelmiyodu tübitak sobada kestane patetes ekmek pişiriyoduk sınıfın ortasında hocada cevizli sucuk getiriyodu böle içinde top top cevizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 lastikle kağıt atardık kızların bacaklarına lal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 daha eskiler bilir. pandik atardık biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 pandik çok modaydı o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 yoo biz o kadar hayvan değildik öyle sapıklıklarımız yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 pandik atmacanın yanı sıra bızım sadece ön sıramızdakı kızlara yönelik tilkicilik adı verdiğimiz elleme ile icra ettiğimiz bi oyunumuz vardı onlarda gülüyodu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 biz baya hayvandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 reebok pump cok matah biseymis gibi az mi zirladik aileye "orhan'la cuneytin var ben de istiyorum!" diye. bogazli ayakkabi denen nane zaten yeni moda, bu hem bogazli hem sisiyo. cok havaliydi. sisince noluyo derseniz, hicbisey olmuyodu, sismis oluyodu sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 fede said: lamerism said: renk renk rotring tikky koleksiyonu. 95 limisin bilader sizin fakir devlet okulunuza geç geldiyse ben ne yapayım bilader. eskidende vardı onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Fistan said: topice şunu koyalım da sonra devam edelim yenilenme zamanı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 renk renk görünce aklıma stabilo geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 vaniLLe said: utopia said: fakirler biraz para buldu mu küçüğünden alırdı. bir de anası babası avrupa'ya sık giden çocukların eşyaları vardı, çekçekli barbie çantası falan. onlar çok fenaydı. ahahaha. beni tarif etmis. babam alamanyadan getirirdi bana. ve ben zamane kafasiyla, onlari masama dizerdim böyle. sanki show yaparmis gibin. ne salakmisim lan. sonra tenefüste basbasa kalirdik barbieli ivirzivirlarimlan. kizlar arkadasim olmazdi. sonr.... ay neyse. nostalji topikleri cene düsürüyo anacim. su kalip gibin cantalardan vardi. köyden babam getirdiydi :/ ahaha benim arkadaşım vardı ailesinin bir kısmı almanya'da olan ve dolayısıyla almanya'dan zırzopları olan bi çocuk çantası vardı aynı böyle kutu gibi, çantasının sapı aynı zamanda çantanın kütlesini ölçebiliyordu değişik bir mekanizmaydı. veled nası hava atardı o zırzopla var ya :P bu arada bahsi geçen düğmeli kalem kutulardan bende vardı babam yurtdışından getirmiş ablamlara sonra bana kalmış felan. herkes çok şaşırırdı üstünde sonradan mech olduklarını anladığım robot resimleri vardı ehere bi de kimse çöp başında kalem açma muhabbetlerinden bahsetmemiş. birisi benzetti de biryerde mi okudum bilmiyorum, o çöp başında kalem açma muhabbetiyle restoranlarda sigara molasına çıkıp konuşmaca birbirine ne kadar çok benziyor ehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 olabilir evet. lisede tecrit edildiğimiz için biz 4 senemiz heba oldu. o 4 senede darbe yapsalar duymazdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar