Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öğrenci Nostalji

Fistan

Öne çıkan mesajlar

vaniLLe said:

utopia said:

fakirler biraz para buldu mu küçüğünden alırdı.

bir de anası babası avrupa'ya sık giden çocukların eşyaları vardı, çekçekli barbie çantası falan. onlar çok fenaydı.

ahahaha.
beni tarif etmis.
babam alamanyadan getirirdi bana.
ve ben zamane kafasiyla, onlari masama dizerdim böyle. sanki show yaparmis gibin. ne salakmisim lan.
sonra tenefüste basbasa kalirdik barbieli ivirzivirlarimlan. kizlar arkadasim olmazdi.
sonr.... ay neyse. nostalji topikleri cene düsürüyo anacim.

su kalip gibin cantalardan vardi. köyden babam getirdiydi :/

ahaha
benim arkadaşım vardı ailesinin bir kısmı almanya'da olan ve dolayısıyla almanya'dan zırzopları olan bi çocuk

çantası vardı aynı böyle kutu gibi, çantasının sapı aynı zamanda çantanın kütlesini ölçebiliyordu değişik bir mekanizmaydı. veled nası hava atardı o zırzopla var ya :P

bu arada bahsi geçen düğmeli kalem kutulardan bende vardı babam yurtdışından getirmiş ablamlara sonra bana kalmış felan. herkes çok şaşırırdı üstünde sonradan mech olduklarını anladığım robot resimleri vardı ehere

bi de kimse çöp başında kalem açma muhabbetlerinden bahsetmemiş. birisi benzetti de biryerde mi okudum bilmiyorum, o çöp başında kalem açma muhabbetiyle restoranlarda sigara molasına çıkıp konuşmaca birbirine ne kadar çok benziyor ehehhe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...