fede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 kakayla şaka olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bok101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 şakayı kaka yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6b/Kaka061115.jpg kaka çok kızmış bu topiğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 oha amma bok atmışsınız be :D şartlar gayet sterildi ayrıca bu bi ceza verme yöntemiydi ki gayet makul oluyo. mesela sigara içtiğinizi hocalara söyleyen yalakalrda süper oluyo. Ardeth said: çok başarısız lan yazanın bok fetişi var herhalde sdf benim fen lisesinde kalan bir arkadaş anlattıydı yatakhane şakalarını onlar baya yaratıcıydı ama unuttum. bi tanesi huni ve huni içersinden su dökmeli olandı sdf huniden su dökmek mi? çok lame lan. oldu olcak kapağı açılmış tuzluğa gülelim. o şakaların hepsini yaptık zaten. 8 sene yatılı okuyoruz biz :) ilk 3-5 senede onlar yapılıyo sonra psikoloji bozuluo haliylen. bi tane daha yazıcam inatla şaka; Şaka : Banyodan yeni çıkmış zavallı Arkadaş uzun süren banyo sonrası akça pakça olmuştur. Tam havlusunu almak için eli uzanırken bi bakarki havlu yok! O anda ne olacağını anlar ve korkmaya başlar. Tam o sırada duşakabin açılır ve içeriye bir konserve ton balığı baştan aşağı olmak üzere atılır. Sonuç : Bi daha banyo. 2 kere tekrarlanınca cinnet geçirilio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Bunlar şaka değil ki kaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 hastamisiniz olm siz ? ben lisede yatili kalmadim ama unide yurttyim. ama ne lisede nede unide bukdr boklu saka duymadim bide bunlar yaratici fln degil, yataga si.missin bu ne lan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 b1vRiP said: oha amma bok atmışsınız be :D şartlar gayet sterildi ayrıca bu bi ceza verme yöntemiydi ki gayet makul oluyo. mesela sigara içtiğinizi hocalara söyleyen yalakalrda süper oluyo. Ardeth said: çok başarısız lan yazanın bok fetişi var herhalde sdf benim fen lisesinde kalan bir arkadaş anlattıydı yatakhane şakalarını onlar baya yaratıcıydı ama unuttum. bi tanesi huni ve huni içersinden su dökmeli olandı sdf huniden su dökmek mi? çok lame lan. oldu olcak kapağı açılmış tuzluğa gülelim. o şakaların hepsini yaptık zaten. 8 sene yatılı okuyoruz biz :) ilk 3-5 senede onlar yapılıyo sonra psikoloji bozuluo haliylen. bi tane daha yazıcam inatla şaka; Şaka : Banyodan yeni çıkmış zavallı Arkadaş uzun süren banyo sonrası akça pakça olmuştur. Tam havlusunu almak için eli uzanırken bi bakarki havlu yok! O anda ne olacağını anlar ve korkmaya başlar. Tam o sırada duşakabin açılır ve içeriye bir konserve ton balığı baştan aşağı olmak üzere atılır. Sonuç : Bi daha banyo. 2 kere tekrarlanınca cinnet geçirilio. protein onlar lan allah belanızı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bi çeşit bok fetişi herhal.. bebeyken bunu boklu derede bulmuş olabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 http://1.bp.blogspot.com/_-XjWeSHJkeg/SINbZnHpFDI/AAAAAAAABnA/GF9EubyPIHo/s400/b%C3%B6d%C3%B6ff.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ayakkabının içine bırakmak var bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bunları görmek zor çünkü yatılılık günlerinde ilk bi kaç sene hep fiks şakalar yapılır. ama işte bi süre sonra işin boku çıkıo. ohoo siz de yani... iyi o zaman klasiklerle yaşamaya devam edelim. her gece uyuyanların yanında bardaktan bardağa su boşaltalım. yemeklere müshil katalım, masa örtüsünün kenarını kıvıralım kehkehkeh. ayakkabıya bırakmak iyiymiş ya tüh onu yapan görmedim hiç :( bunların bi de türevi vardı. biri uyurken gece pikesine falan çokokrem sürmüştük. "allah belanızı versin laaaaaaaaan!" diye bağırmıştı sabah. bi tane daha yazcaktım ama onu kaldıramazsınız neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 yatakhane dediği yer hindistan'da cezaevi arkadaşlar.. bunlar da aslında şaka değil, bu elemana yapılan işkenceler. algıda bozulma olmuş zamanla. yazıcaktım ama kaldıramazsınız dediği ise filistin askısı.. bi de cinsel organa elektrik verme var. onu da komik bulanlar olabilir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 kicini yikamadan cikan adamin topigi vardi bi ara patide bunlar ayni kisilermi? degilsede bunlari biri elele tutustursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ahahha tehdit olayı güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 öf be midem bulandı bu ne böle şaka mı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 görüyorum bu topakın geleceğini görüyorum orada iki kız ve bir bardak var aman tanrım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ben ilk defa feto yurdunda kaldığımda osuruk bombasının gerçekten var olduğunu öğrendim. ayrıca gömülü batak ve dost kazığı da güzel oyunlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 abi annamadıınız nokta şu; bu yazdıklarım hibnelik yapanlara ceza niteliğinde. sizce değmez mi yani?? osuruk bombası benim dediklerim yanında hiç bişi be! bnmkiler en azından steril hep. o osuruk bombasının tüpte olanı rezalet bişi. ben bi kere almıştım 4 tane. açıp müdür yardımcısının odasına açıp gizliycektik. ulan derste bi anda bi koku geldi. bi baktım en arka sıraya ayının bri sıraya vurmuş hepsi düşmüş kırılmış. yemin ediyorum 3 kata yayıldı koku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Mesela ne yaptığı için cezalandırıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 proggorp said: görüyorum bu topakın geleceğini görüyorum orada iki kız ve bir bardak var aman tanrım 1cup 2chicks açılmıştı sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Arma said: Mesela ne yaptığı için cezalandırıyorsunuz? mesela sigara içenleri hocaya bildiren yalakaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=EO-tSXFq1fY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 O zaman haketmiş. Az bile yapmışsınız. Zıçın ağzına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 b1vRiP said: Arma said: Mesela ne yaptığı için cezalandırıyorsunuz? mesela sigara içenleri hocaya bildiren yalakaya. iide ben bokumu buile kurban ederim böyle tiplere döverim daha mantıklı lan sizinkisi rezillik direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar