xaty Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 heves edip uzattıysan uğraşmana değmez, bir miktar hevesini almışsındır zaten. alamadıysan da ilerde uygun bir ara tekrar uzatırsın. öyle sevdiğin için uzattıysan, kendi hoşuna da gidiyorsa kestirme. kestirme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Ben kestirdim bugün, 5 numara yaptım arası yok, ya uzun kalsın ya da makineyle girişsin berber. O rüzgarın öyle enseden vuruşunu, banyodan kafamı kurulamadan çıkmayı, kafamı saçlarım kopar mı lan diye düşünmeden kaşımayı, saçlarım elektriklenmeden tişört giymeyi, saçlarım bozulacak mı lan demeden koca koca kulaklıklar takmayı ne kadar özlemişim meğer de haberim yokmuş. Gerçi halk arasında bonus olarak tarif edilen kıvırcık saç tipi görülmese ben de şu an muhtemelen saçlar götüme kadar uzamış olurdu ama neyse, onun burukluğu başka konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Şok içerisimdeyim !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar