elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bişiler yaptım 6000 gold yaptım sıfırdan. ribbon alıp. çok fena superberry ektim. iki saat içinde zenginim. 8500 gold'um olacak. sonra bir daha ve bir daha BİR DAHA BİR DAHA HEP DAHA ÇOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 eyvah aliyi kaybettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 çok aileler yıkıcak bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 haftasonuna özel değil miydi ya bu super berry? bide bana özelden blacksheep linki atacak olana pek çok teşekkür edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 hediyelerimi aldınızmı gençler ?=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Super berry olayi muths olmus gercekten.. :D:d ama ocakta yemek varken yapılasi bişey diil :P lönk diye tüm berryleri çürümüş olarak görebiliyosunz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 dün başladım bende süper berrylerden şimdiye kadar çürüyen olmadı lvl 9 oldum deli gibi param var ama arsayı genişletemediğim için kullanamıyorum:( bu $ kazanma olayını çözemedim facebooktan reklamını yapıp adamlara para kazandırmak da istemiyorum oof of çok işsizim çok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bişey diyicem bana kim o dinlenme çadırını gönderdiyse ONUN BEN HEY ALLAM ULAN 1 DK ÖNCE GÖNDERSEN PARA HARCAMIYCAKTIM TAM DİKTİM GÖNDERDİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 şimdi hakikaten herkes bunu oynuyor mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Evet, işsizliğin gözü kör olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Hepiniz çılgınsınız arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 kermit said: bişey diyicem bana kim o dinlenme çadırını gönderdiyse ONUN BEN HEY ALLAM ULAN 1 DK ÖNCE GÖNDERSEN PARA HARCAMIYCAKTIM TAM DİKTİM GÖNDERDİN. abi onu kimse göndermiyo ribbon alınca geliyo asagagasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 vallamı lan ne biliyim hediye diyince siz gönderdiniz sandım yanımda bi sen bide yavuz var zaten =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 kendimi bunu oynarken çok ciddi şekilde hayatsız hissediyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 arada komşularınızada gidin üstte uyarı çıkmasada gidin siz yardıma ihtiyaçları falan oluyo bu sayede azda olsa para ve exp veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 http://img41.imageshack.us/img41/9197/adszqzf.jpg hacklenmişim =( bi girdim çırıl çıplağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ben uğramıştım tarlana ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 haha o değilde az önce cidden battım ziraat bankasından kredide çekemioyurm tarlayı genişletmiştim önce 10 bine 1.300 param kaldı sonra o parayla yeni yerler yaptım hiçde büyümeyi bekleyen zımbırtı yoktu toplamıştım zaten. bi baktım 13 goldum kalmış sadece 10 goldluk çilek ektim ineklerimin sütünü bekliycem günlerce artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dede87 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 lvl 18 oldum superberry yetiştiremiyorum acil yardım ne guzel alışmıştım bol paraya 2 traktör almıştım yedek depo verir belki diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 vermedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ühürü ühürü.. superberryi kaldırmışlar:( bide tarla genişletmek için 10000 harcadım dedin ben bulamadım onu sadece 20 dolarlıklar var bende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 fede bana sürekli hediye olarak inek gönderme nedenin nedri orda mis gibi meyveli ağaçlar varken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 en sonunda biçer döver eklemişler. kendisi topluyo galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 traktör ne işe yarıyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 bitkileri koparılmış boş tarlaları çapalamaya yarıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar