Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 traktör aldım olm şuan çok mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 biri durdursun şu pis köylüleri artık of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 dünden beri havuç ekiyorum çok heyecanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 abi nedir bu farmville olayı herkes oynuo deli gibi özellikle SPIDEE sürekli bi madalya bişeyler alio alakam yok ama güneşin maceralarını takip ediorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Abi bozuldu ben giremiyorum çiftliğime :( hata veriyor. sync mi ne öyle bişey. Serverla ilgili diyo. deliricem. Superberries çıkmış 2 saatte 100coins veriyor ekmem lazım acil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 oyuna başlayıp hiç oynamadan bıraktım.birleri benim tarlam için yardım ediyor sürekli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Neymiş merak ettim. Bir de ben bakayım. Oyunu açınca ses çıkıyor mu? Müzik yayını yapıyorum, ses çıkıyorsa açmayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 şu anda çileklerimin çürüdüğünü izliyorum ve müdahale edemiyorum ne acı bişey :..( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 ineklerinixz varsa boklarını değerlendirin gübre yapın çürümezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 superberryle iyi para kırdım lan bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Arma said: Neymiş merak ettim. Bir de ben bakayım. Oyunu açınca ses çıkıyor mu? Müzik yayını yapıyorum, ses çıkıyorsa açmayım. evet aynen bu soruyu ben de soruyorum. cevap pilix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Soruya cevap verinde bizde parayı kıralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 ne parası lan paramı kazanıyonuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 OYUNU AÇINCA SES ÇIKIYOR MU DİREK? OYUNU AÇINCA SES ÇIKIYOR MU DİREK? OYUNU AÇINCA SES ÇIKIYOR MU DİREK? OYUNU AÇINCA SES ÇIKIYOR MU DİREK? V OYUNU AÇINCA SES ÇIKIYOR MU DİREK? OYUNU AÇINCA SES ÇIKIYOR MU DİREK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 CEVAPLAMICAM LAN DSFD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Bu iyi oldu. CEVAP VERİN LAAAN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 ses çıkmadan kapatamıyosun yani? thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Yok ben senin soruya iyi oldu dedim. açma. daha cevabı bilmiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Oyunda hiç ses yok açılışta falan ondan baya rahat oyun kafa bellemiyor en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 müzik falan var ya sen kapatırsan kapanıyor adam belki çok gizli bi olaydadır ses çıkarsa fena olur falan dikkat edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 yalan söylüyor siz oynamayın diye ses falan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 facebook üstünden oynanıyormuş. gg. zaten ben çiftçiliğin kralını yapmışım oyununu niye oyniyim. bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Ben merak ettim ama ses olayı işi bozdu. Gece eve gidince bi bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 olm bende niye server hatası veriyo lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 sesi kapatabiliyorsun ya rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar