MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Koleksiyoncusuna, Sevenine, Arşivcisine herkeze duyrulur, Ayrıntılı bilgi ve dvd içeriği için: http://www.bascuda.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&catId=335&pId=605024&aType=product ve http://www.ideefixe.com/video/tanim.asp?sid=Y8OU5RMNW5K5Y0RH990Q [signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System [Bu mesaj MrMedia tarafından 12 Haziran 2004 12:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 çok sinir ya... 1. sini aldık 2. sini aldık boxu çıktı alamıyorum çünkü 1 ile 2 var... kıl oldum[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Belliydi zaten böyle birşey çıkacağı , bende bunu bekliyordum Fakat sendekilerden frklı bişey olduğunu sanmiyorum 3 ü bir araya konup satiliyor okdar[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 linke bakmadım (net sux) ama eğer bu -extended edition boxed set- değilse, almayın bence :) çünkü oda çıkacak yakında. bekleyin derim.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 abi extra bişeyler koymuş olabilirler gayet...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 hayvan bişey bu ya. alırım valla. tenk yu ayrıca da.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 bizde encoudinglere dc++ sayesinde yumuluruz sizler sagolun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kingpin34 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 EN sonunda.. box cıkacak diye almadım buyuk bir erdemle ilk iki DVD'yi =)[signature][hline]Seviyorsan özgür bırak gitsin... Dönerse senindir. Dönmezse, Zaten hiç senin olmamıştır. =================================== Efsane dalga :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Extended edition olan DVDler turkiyede çıkmadı. Umarım DVD box olarak çıkarlar. 4 gözle onu bekliyorum ben şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar