reyou Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 "dinlenen beyin" said: Calismak oldugum benzin istasyonunun karsisindaki kiz beynimi dinlemeye basladi. Devlet hastaneleri yardimci olmadi baska bir eyalete gittim ama ordada dinlemeye devam etti. Surekli dusuncelerimi okuyodu beynimi zorlayarak iletisim kuruyoduk. Bu nasil bir teknolojidir? Turkiyeye zor dondum. Tekrar geri gitmeyi dusunuyorum ama ayni seye devam edebilirmi? ARkadaslar benim durumum da olan baska arkadaslar varmi .. Bu sorunu nasil cozebilirim http://forum.mezun.com/forum/messageview.cfm?catid=3&threadid=28641&enterthread=y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 wat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 ab bov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 "terapeti" sayesinde oluyormuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 said: IRAK SAVASINDA KULLLANMIS OLABILEN BIR GIZLI TEKNOLOJININ 22 YASINDA KI BIR KIZ TARAFINDAN NASIL KULLANILDIGININ CEVABINI ISTERDIM AMERIKALI MAKAMLARDAN .. BUNLAR HERSEYI YAPARLAR.... BENIM NE GUNAHIM VARDI DA BULASTI... TAKIR TUKUR PARA YAPIYODUM.. KESKE USUTUK DELI MELI OLSAYDIM DA BUNLARA KENDIM DE INANMASAYDIM =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 dostum bu olay gerçek teyzemin de başına geldi amerikada dalga geçmeyin çok ciddi bi olay hala pisikolojiksel tedavi görüyo türkiyeye dönünce düzelmedi ama onunki burkinafasoya taşınmak zorunda kaldı orda düzeldi cunku ordaki bir köyde mistik bir kadın var onun sayesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 O kız, bu kız işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Kızın gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 agzını görsen öyle demezsin de götüreni de var onun suki sıtekhaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 adam uçmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 BEYLER DALGA GEÇMEYİN DEDEM ALMANDI AUSCHWITZDE UYGULUYORDU BUNU SONRA ÖLDÜ ÇOK DALMIŞ DÜŞTÜ KULEDEN sSs SIEG HEIL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 mulgear6 said: agzını görsen öyle demezsin de götüreni de var onun suki sıtekhaus Beyler kızın erkek arkadaşı vampir, lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 kötü ya ayıp bişey düşüneceksin düşünemiyosun. bağyan dinliyor diye. çok kötü. aklından küfür edemiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Desqpio said: O kız, bu kız işte bu düşünce okumuyo ki lan http://z.about.com/d/movies/1/0/S/4/8/xmen3pubd.jpg dokanınca şey yapıyodu hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 ya ben şu kadından tiksiniyorum ya, diziye zor katlanır hale geldim, biri o kadını vursun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 BENCE GİDERİ VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 true blood da neyi var neyi yok hepsini gördük yine de ısınamadım abi kıza. uzun süre de ölür gider diye baktım yok, dizinin uyarlandığı kitapların adı kızın adı galiba. ölmüyo da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 beyler o kari aka anna paquin 12 yasinda oscar almis kari. lütfen. bence de gideri var. ayrik disleri bilem seksi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 ama o dizide en cok gideri olan, süphesiz ki.. Alexander Skarsgård'dir. isvecli dilberim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 oha! iyiymiş harbiden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 adam öyle yakisikli ki erkekler bile etkileniyo. ya bu tara da amma sifatsiz lan, her baktigimda icim gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 AY BİFA ÇOK GÜZEL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 vaniLLe said: ya bu tara da amma sifatsiz lan, her baktigimda icim gidiyo. tara çok güzel şieeet diyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar