_Rave Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 paradox en iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 loooooool said: Right-clicking 'go to diplomacy' will no longer be interpeted by the game as a desperate desire to crash to desktop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Steam den almıştım bu aralar kurcalıyorum. Osmanlı ile iktisadi gelişim hedefliyorum. 27 sayfaya bakıp soruları iletirim. Sam bir multi yapariz sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 valla zor oyun multi için ya, trilyon tane kontrol edilecek şey oluyor. çok gönüllüsü değilim o yüzden en sevdiğim paradox oyunu olduğu halde. :p bayağıdır da oynamadım gerçi betada bir bug çıkınca bırakmıştım, düzeldi mi ne oldu bilmiyorum ama yeni sürüm gelmedi steam'den sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Version noya bakip yazarım. Sadece market olayına kafam takildi. Eski victoria da urun biriktirmek sonra yukluce bir anda satmak gibi taze para getirenşeyler burda yapılamıyor. Gene birikim emri manuel veriliyor ama satınca pek bir hareketlilik olmuyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 değişti world market sistemi, eskisi gibi havaya satılamıyor. endüstri sadece devamlı büyüyemiyor o yüzden, zarar ve hatta iflas edebiliyor talep artamadan sadece arz arttıkça. eskiden sadece ne kadar ürettiğin önemliydi, şimdi verim derecesi önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Onu fark ettim. RGO abaninca fabrikasiz da olmuyor. Ingiltere ucuyor. Yanliz su oyunumda fransa rusya hollanda ile ingiltere tum spherelari ve avusturya kapisti. 1 sene de avusturyayi bitirdi rusya %75inj ele gecirdi. 10 regiment inkaldi avusturyanin. Tam elleri ogusturup iliskileri dusurup su avusturya ya gireyim derken truce ve avusturya temiz kurtuldu. Hala askeriyesi bitik 8. Sirada gp olarak. Diplomasi den dolayi saldiramadim. Arkayi kollamak icin tum gplerle iliskilere abanmistim :)) Keyifli vic 1 dekingibi isci sınıfından clerk ve craftsmen va gecirmek zorunda kalmamak cok iyi olmus. Geçişler daha purussuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 evet pop promote sistemi şahane oldu, sadece budget slider'ları uygun ayarlamak gerekiyor düzgün yüzdelere ulaşabilmek için. neredeyse her açıdan ilk oyundan çok daha iyi. umarım vic3 de çıkarmaya karar verirler 2020'den önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar