Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizdede şole bişi varmıdır?

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Ya ben artık her konuya farklı bi gözle bakıyorum örn.

Paticik.com : bole sanki bi mahlleyiz orada paso- gece telefon kutularının üstünde oturan gençler bişiler yapalım der ya - aynı onun gibi görüyorum

Çizgi dünyası biraz garip geliyo takılmadığım bir yer yani ..

İnternet farklı hımm nası anlatıyım bole hem teknik hemde orta düzyde bilgisayar muhabbetinin yattığı yer..

Vizyon diyince direk bi televizyon belirliyo kafamda. Garip oluyo..

Donanım yazılım daha teknik. İşin derinliğine dalıyo..

Karalama defteri diyince cidden aklıma karalama defteri bakkal defteri gelio aklıma.. Oraya derin derin düşünüp kitleneceğim zaman veya bir kitap almak istiyorsam giriyorum

Müzik diyince bole uzun saçlı tayfamızın takıldığı biraların döndüğü bir yer aklıma geliyo ...

Patinaj da tikky araba meraklısı cix gençler gelio..

Uo emulatorleri sanki ayrı bir apartman . Öğrenciler yaşıo orda. Genellikle mahalleyle pek ilişki kurmazlar. Gece rahatsız olursanız bi gidersiniz 2 kulak bükersiniz. Diğer taraftan normal giden bir yer..

Ben çok saçmalıyorum. Fazla içmemem lazım.[signature][hline]susturamassın beniii
durduramassın beniii
ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah
Sosyal ağlarda paylaş

Eh binevi haklısın.Mahalle olayı ve Uo emulatörlerinin ayrı apartman olması olayına katılmıyo değilim :)[signature][hline]
_o_ _o_ _o_ _o_
..| ....|.....|.....|
./ ./ ../ ../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..

Sosyal ağlarda paylaş

İyisiyle kötüsüyle,kazmasıyla,cahiliyle,kavgacısıyla,gereksiziyle,bilgilisiyle,entellektüeliyle,oyuncusuyla,manyaayla biz bir aileyiz :)[signature][hline]
_o_ _o_ _o_ _o_
..| ....|.....|.....|
./ ./ ../ ../
Tey,Tey,Teyyy..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..

[Bu mesaj Korax tarafından 13 Haziran 2004 03:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Of canım o kadar içmek istediki... Şöyle içsem bol bol hafif sarhoş olsam yaptıklarımın sonunu göremesem, hiçbirşeyi umursamasam. Elimde bira varken ve yatay durumdayken göbeğimin üstünden fıstık yeme çalışmlarımı hızlandırsam, rakı içip salak salak peynir experliği yapsam v.s v.s v.s

İÇMEK İSTİYORUM :([signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

İçelim anasını satıyım niye yaşıyoruz. Herşey çok acaip be yarını düşünme. Kalbini dinle. Dün dersin geleceğim parlak yarın gidersin animallah. Sonra sonra zaman olur akar bakmışsın bitmiş yıllar. ZOr be hayat zor içmeyecezde ne yapıcaz..[signature][hline]susturamassın beniii
durduramassın beniii
ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 13 Haziran 2004 03:36 tarihinde demiş ki:
Bazen düşünüyorum. Sonra vazgeçiyorum. Ama biz bir aileyiz.

aileysek kim bana harçlık vericek yada kimden arabasını istiycem?[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun....

blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
kodurtma noktaya
Sosyal ağlarda paylaş

Uzun ince bir yoldayım
Gidiyorum gündüz gece
Bilmiyorum ne haldayııım
Gidiyorum gündüz gece , gündüz gece , gündüz gece vaaay

Bilmiyorum ne haldayııım

Dünyaya geldiğim anda
Yürüdüm aynı zamanda
İki kapılı bir handa

İki kapılı bir handa
Gidiyorum gündüz gece , gündüz gece , gündüz gece vaaay[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aket-Atum, 13 Haziran 2004 03:46 tarihinde demiş ki:
said:
Estel_Anorien, 13 Haziran 2004 03:36 tarihinde demiş ki:
Bazen düşünüyorum. Sonra vazgeçiyorum. Ama biz bir aileyiz.

aileysek kim bana harçlık vericek yada kimden arabasını istiycem?

sharkiyden al o bizim babamız :)[signature][hline]
_o_ _o_ _o_ _o_
..| ....|.....|.....|
./ ./ ../ ../
Tey,Tey,Teyyy..