Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 http://www.starcraft2.com/features/misc/pokerset.xml Bu poker set'i nerden alıyoruz? Koleksiyonluk için çok güzel bir set. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 blizz store'da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 tüm seçkin bayilerde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 ben aldım yurtdışından ama söylemem türkiyede alan 4 kişi içinde 3. kişiyim ilk 3 e girdim isterseniz pc,pc2,pc3 oyun koleksiyonumunda fotosunu çekip koyabilirim bu poker setiyle birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 said: Exclusively available at BlizzCon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Tüh be şansa bak. Alamıycaz demek ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 orda yaziyor blizzcon u ziyaret edenler alabiliryor diye ama yakinda shopa gelir diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar