Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Murat Murathanoglu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kendisinin 90 lı yıllarda annesi ve babası bizim komşumuzdu. arada bir gelirdi bizde konuşurduk.

bencede ntv de kalıcı olsa iyi olurdu. gecenin 4 ünde murat murathanoğlu-yiğiter uluğ ikilisinden maç dinlemek çok keyifli oluyordu gerçekten.
Mesaj tarihi:
bende sevmiyorum murat murathanoglunu.
15 seneden fazla izlerim maçları
melih gümüşbıcak güzel anlatıyordu
michael anderson ülkerde, conrad mcrae, zan tabak fenerde naumoski efes, tofasta david rivers rashard griffith oldugu zamanlar melih gumusbıcak kanal d'de döktürüyordu valla.
nba de kanal d'de idi o zamanlar.süperdi.
Mesaj tarihi:
Harbi yanlız Murat Murathanoğlu'na laf yok...Mesela 87-88 dönemi gençliğin,eğer bir basketbol takımında oynamışlarsa hep ayrı bir yeri vardır İsmet Badem'in,Murat Murathanoğlu'nun..O 90'lı yılların başında ve ortalarında basketbolu birçok insana sevdirmişlerdir,kaç defa bizim okula geldiklerini hatırlarım mesela,çok güzel söyleşiler olurdu,basketbolu şenlikleri olurdu,onlar hep müthiş bir ikiliydi,basketbol dergileri çıkardı okurduk,Efes'in çok iyi olduğu zamanlardı,Tofaş vardı heey iyi günlerdi...:)
Mesaj tarihi:
o murat kosova'ydı karıştırıdm. dsfsdf.

http://www.youtube.com/watch?v=8PFPps2YVNo

edit: dsfsdf. bu daha bomba

http://www.youtube.com/watch?v=D9t3dwjOuy8

"EDDİE RUSH'IN YÖNETMESİNDENSE AMERİKAYLA OYNAMAYI TERCİH EDERİM".

"YETMEDİ VAREJAO YETMEDİĞĞĞĞĞ"
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
mehmet okur'a karşı platonik hisler besliyor kendisi. gidip açılsa kendi de rahatlıcak reddedilir en fazla.

utah maçlarını milli takım edasıyla sunduğundan, zaten sevmediğim utah'a daha bir anitpatiyle bakıyorum kendisi yüzünden. güya illinois 'yi sever sayar ama mehmet okur aşkından chicago'ya bile nefretle bakabilir.

ha ismet bademle beraber muhteşem bir ikili olduklarından sanırım her zaman sevicem kendisini.
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Murat Murathanoğlu cidden bambaşkadır. Araya magazin sıkıştırması, esprileri ve nba bilgisi şu an ki anlatıcılar arasında eşsizdir, Murat Kosova da dahil. Ama Ntv'den ayrılmadan önceki son dönem bayağı tepki aldı. Türk oyuncuların maçlarında fanatikliğin dibine vurması, hakemlere aşırı takması vesaire... Yine de geri dönsün hepsine razıyız. Yeni nesil hoş, bilgili filan ama maçları istatistik tutmak için izlemiyoruz. Son dönemde playoff maçları dışında zevk aldığım maç çok nadir.
Mesaj tarihi:
Bence MM ve Yiğiter abi dönsün Nba stüdyo'ya, bir yolunu bulsunlar.Her hafta yayın saati değişiyor,1 saat sürüyor zaten program, %25'i reklam,%25'i anketler,%25'i Türk oyuncular ve Efes Pilsen yer alıyor.
Mesaj tarihi:
makeitreal said:

mehmet okur'a karşı platonik hisler besliyor kendisi. gidip açılsa kendi de rahatlıcak reddedilir en fazla.

utah maçlarını milli takım edasıyla sunduğundan, zaten sevmediğim utah'a daha bir anitpatiyle bakıyorum kendisi yüzünden. güya illinois 'yi sever sayar ama mehmet okur aşkından chicago'ya bile nefretle bakabilir.

ha ismet bademle beraber muhteşem bir ikili olduklarından sanırım her zaman sevicem kendisini.

türk oyuncuları tutardı ama bir yere kadar ondan sonra 180 derece dönerdi.
-Bilmiyorum katılacakmısın Mehmet bugün sahada ...... diye başlardı :)

Bu arada yiğiter'de 1 sene kaldı nbatv'de ama oda süperdi espiriler fln. insanı güldürürdü izlerken. Birde o 4 lü süper konuşurlardı. Hangisi anlatırsa anlatsın dinlemekten zevk alıyodum.spiker-yorumcu olarak birbirini süper tamamlıyorlardı. Şimdi kaanla,murat bir araya geldimi seviniyoruz.

Biri şu topic'i ntv'ye mail atsın bişey yollasın. Son 2 senedir gitgide az izlemeye başladım nba tv'yi. Zevk vermiyor maçlar eskisi kadar.
Mesaj tarihi:
Murat Kosova da bir memnuniyetsizlik var, adam Premier lig anlatamıyor bi kere, Slam dergisini bitirdi Doğuş grubu.İhsan Bayülken gibi bir fail'la TBL programı yapıyor, NBA stüdyo'nun hali içler acısı kırptıkça kırptılar.
Mesaj tarihi:
İhsan Bayülken nedir, nasıl koç olmuş, neden maç yorumluyor anlamak mümkün değil. Ben bu kadar düz mantık adam görmedim. NCAA yorumlarken, bir takım istinasız her hücum sayı buluyor neredeyse yine de İhsan bülü bülüye yaranamıyor. " Kazanmaları için mutlaka x'in sayı bulması lazım." diye üfürüyor ezberden. Garibim Engin Atsür'de onaylıyor ne yapsın.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Murat Kosova da bir memnuniyetsizlik var, adam Premier lig anlatamıyor bi kere, Slam dergisini bitirdi Doğuş grubu.İhsan Bayülken gibi bir fail'la TBL programı yapıyor, NBA stüdyo'nun hali içler acısı kırptıkça kırptılar.

nba studyo cidden cok kotu yahu. okadar kırptılarki cidden programı sadece o hafta ankete ne koydularsa onu konusabiliorlar.
  • Yeni Oluştur...