Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 http://us.battle.net/?rhtml=y burdan acc ac once, sonrasın kolay zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 us account mu var absoda? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Cuce said: düşünsene sc2 desin bole epic sahneler yaşanıyo, campaign coşmuş durumda, alttan linkliyo birileri ahahaa ASSHOLE [MUTILATE] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ashhole degil anal olcak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… barnacle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 battle.net acc'me yeni eklediğim wow hesabından karakter geçirebiliyor muyum 30 gün filan beklemeden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Dğn yaptım ve sorun yaşamadım char transfer 2 battle.net accountu arası. 2 accountuda yeni eklemiştim battle.nete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… barnacle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 heh tamamdır. bir de bedava olsa tadından yenmicek. mecbur migrate atmak gerekiyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri World Of WarCraft Battle.net genisliyor (achivementlar ve diger blizzard oyunlari ile beraber wow) × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ashhole degil anal olcak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 battle.net acc'me yeni eklediğim wow hesabından karakter geçirebiliyor muyum 30 gün filan beklemeden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Dğn yaptım ve sorun yaşamadım char transfer 2 battle.net accountu arası. 2 accountuda yeni eklemiştim battle.nete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 heh tamamdır. bir de bedava olsa tadından yenmicek. mecbur migrate atmak gerekiyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar