MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ... ya çok özür dilerim tekrar silmek istiorum.. ya çok kötü oldum. [Bu mesaj nedanko tarafından 13 Haziran 2004 02:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 bısey anlamdım ama bunuda asarsın dıyp kacıyprum[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...'' Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 birşey anlamadım ama kesin bir zırtapoz çıkıp kedidir kedi diycek.. demiycek çünkü silmişsin.. (bence bi psikoloğa git rahatlarsın, ben de gitmiştim ben de rahatladım)[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 13 Haziran 2004 02:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 nedanko abi yenı ortama alı$mak olayını coktan a4tın mı yoksa onla bı ılgısı olabılır mı hala yazından ben bunu anadım yenı ı$ yerıyle ba$ladı demı$tınde[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Ya olayı anlayamadım çünkü silmişsin. *merak eder*[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Who is that ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Sarhoşlar bastı paticiği bugün.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: Bonecrusher, 13 Haziran 2004 02:27 tarihinde demiş ki: ...zırtapoz çıkıp kedidir kedi diycek.. daha kimse bişi demeden gerilmeye gerek yok demi?[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Boiver abi gitsin topikler yarın zaten çok kötü olcam yazdım diye. Ben şimdi dniye ağlıyorum ya. 4 sene oldu ağlamayalı çok doldum. Çok kötü oldum.. Gözlerim yanıyo gidiyorum be. All around me are familiar faces Worn out places ; worn out faces Bright and early for their daily races Going nowhere; going nowhere Their tears are filling up their glasses No expression ; no expression Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow; no tomorrow [signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Gary Jules - Mad World (Recommended) Tears for Fears - Mad World[signature][hline][i]It is so ignorant to cry in someones funeral.Becouse you already know everyone will die some day, since the day you know him you should already know that.Now, look in my eyes and start thinking me rotting and decaying in my coffin.Sounds sad huh?But we are all sure that you and I will die some day.Maybe tomorrow maybe now.No need for tears in my funeral.Accept me dead, and so I will. VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 al kalem kağıt, içinden ne geliyorsa yaz, bütün hüznün kağıda akıp gider.[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Açıklada sana yardımcı olmaya çalışalım.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Who is that ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 I was swimmin in the Caribean Animals were hiding behind a rock Exept the little fish when they told me east is west trying to talk to me to me where is my mind.. Bilmiyorum.. Ben kafamı .. nese.. anlatmakla bitmez.[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar