DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Malum, Sith lordları tarafından Paragon City denen bir yere, kara cübbeli, zırhlı bir büyücü olarak "banish"lendiğimde, Dantooine'e dönemez oldum. Artık eli tabancalı, bir kaçakçı değil, sorumlulukları olan, masumları korumaya yemin etmiş, kötülerin düşmanı bir süper kahraman olmuştum. Dün akşam, tek başıma, P.A.T.I. headquarters'da yaptığım mistik ayin sonucu kendimi kısa bir süre de olsa ışınlayabildim. Çoğunuza hoşçakalın demek isterdim ama vaktim çok kısıtlıydı. Kendinize iyi bakın. Unutmayın, birgün Paragon City'ye yolunuz düşerse, başınızı kaldırıp gökyüzüne bakın. Beni orada süzülürken görebilirsiniz. /bow...[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 (lol, yazmayı unutmuşum geyik yapmaktan, accountumu şu an için cancel ettim, bir kaç aylığına, combat balance ile işler yoluna girerse belki dönebilirim)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 1 ay kapali kalan acc lardaki charlar siliniyor dönünce bastan kasman gerekcek :) Gule gule bir gun yolum duscek oraya ama halen bekledigim seyler var burda :)[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. www.novaworld.gen.tr - Legend will be back! Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 yok yanlış silinmiyor charlar hep kalıyor!!![signature][hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 İptal ederken sitede yazan 3 ay boyunca saklanacağı şeklinde. 3 aydan sonra garanti veremiyoruz ama kalır dedi.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 char item silinmesi gibi bir olay yok[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Yok benim 4-4.5 ay durdu hiç birşey olmadı.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse R.I.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 :( /bow3[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Ilginc ben Cancel edecekken asagida yazan uyari bu yöndeydi. "1 ay kapali kalirsa silinir" diye adamına göremi muamele yapıyo Soe :)[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. www.novaworld.gen.tr - Legend will be back! Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DooMKaiseR Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 lol bendende komutanım Vader direk olarak rica etti bu tipsiz bothan kacmasin ordan, tum galaxydeki disiler icin buyuk tehlikedir kendisi dedi. Ayrica savaslarda gorevini yapmayip rebel kizlara yaziyor ve savas duzenimizi bozuyor diye de özel adementium compozit kemer taktirdi kendisine. Bende onun basinda bekliyorum paragon city de:) ordaki nicki The Incredible Coshkun :) benden de /salute long live the emperor rebeller sevinsin biraz... jtl cikinca tie advanced'imle x-wing avlamaya geri gelicam.[signature][hline]The KresanT Science Blaster LVL 14 City of Heroes Justice Server Msar Kariudo Of Eclipse Galaxy Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine Co-Founder Of TURK Clan Loyal Protector Of Hi'lal City Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Lol Msar. O rebel hatun çok hoştu bi kere, ben onu ayarlasam asiler şehrin anahtarını bize verceklerdi. "Hem savaşma, şeviş" demişler di mi? Ben napiim bothan hatunlar çirkinse? :-P[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DooMKaiseR Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 devvocum bana su sw clone wars cartoon larini cd ye cekermisin plz hala bulamadim bulucak gibi de degilim :) merci[signature][hline]The KresanT Science Blaster LVL 14 City of Heroes Justice Server Msar Kariudo Of Eclipse Galaxy Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine Co-Founder Of TURK Clan Loyal Protector Of Hi'lal City Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Çekerim ayıp ettin de, veda mesajımı dağıtmasak? Zaten topic benim mesajdan ziyade "SWGde account cancel edilirse karakter, kaç ay, kaç gün, kaç saat kalır?" konusuna yöneldi.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: DooMKaiseR, 11 Haziran 2004 16:59 tarihinde demiş ki: ... rebeller sevinsin biraz... ... devvo'nun oyunu bıraktığına ben hiç sevinmedim. sevinen varsa o ayrı konu. sevinenin bileceği iş.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ben sevindim bacak kadar boyu vardi killi da bi surat.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi-Wan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Bir pigmeden daha kurtuldu galaksimiz :P[signature][hline]Deno O'Connor-FrF-Eclipse Master Commando,Master Marksman,Master Medic,Master Scout,Master Pistoleer,Rifleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 cık cık cık cık insan bu oyunu sw ewrenine saygısızlık etmemek için bırakmaz ya. hadi onu geçtim o kdr süre oynadıktan sonra insan benimser be kardeşim bırakamaz ki inşallah coh hayırlı deil hayırsız olur da geri dönersin :)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Güle güle devvocum. (yanlis biseyler var ama hadi bakalim :p)[signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: Sufi, 11 Haziran 2004 22:57 tarihinde demiş ki: devvo'nun oyunu bıraktığına ben hiç sevinmedim. sevinen varsa o ayrı konu. sevinenin bileceği iş. Eyvallah Sufi... said: unity100, 11 Haziran 2004 23:22 tarihinde demiş ki: ben sevindim bacak kadar boyu vardi killi da bi surat. Demek öyle haaa.... :) said: Enginar, 12 Haziran 2004 20:35 tarihinde demiş ki: Güle güle devvocum. (yanlis biseyler var ama hadi bakalim :-p) Diyene bak, level kaç oldun sen onu söle bakiim. :-)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar