Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bye bye Miss. Dantooine Pie...

DA2019

Öne çıkan mesajlar

Malum,

Sith lordları tarafından Paragon City denen bir yere, kara cübbeli, zırhlı bir büyücü olarak "banish"lendiğimde, Dantooine'e dönemez oldum. Artık eli tabancalı, bir kaçakçı değil, sorumlulukları olan, masumları korumaya yemin etmiş, kötülerin düşmanı bir süper kahraman olmuştum.

Dün akşam, tek başıma, P.A.T.I. headquarters'da yaptığım mistik ayin sonucu kendimi kısa bir süre de olsa ışınlayabildim.

Çoğunuza hoşçakalın demek isterdim ama vaktim çok kısıtlıydı.

Kendinize iyi bakın. Unutmayın, birgün Paragon City'ye yolunuz düşerse, başınızı kaldırıp gökyüzüne bakın. Beni orada süzülürken görebilirsiniz.

/bow...[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

(lol, yazmayı unutmuşum geyik yapmaktan, accountumu şu an için cancel ettim, bir kaç aylığına, combat balance ile işler yoluna girerse belki dönebilirim)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

1 ay kapali kalan acc lardaki charlar siliniyor dönünce bastan kasman gerekcek :)

Gule gule bir gun yolum duscek oraya ama halen bekledigim seyler var burda :)[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on.
www.novaworld.gen.tr - Legend will be back!
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

Sosyal ağlarda paylaş

İptal ederken sitede yazan 3 ay boyunca saklanacağı şeklinde. 3 aydan sonra garanti veremiyoruz ama kalır dedi.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

Ilginc ben Cancel edecekken asagida yazan uyari bu yöndeydi. "1 ay kapali kalirsa silinir" diye adamına göremi muamele yapıyo Soe :)[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on.
www.novaworld.gen.tr - Legend will be back!
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

Sosyal ağlarda paylaş

lol bendende komutanım Vader direk olarak rica etti bu tipsiz bothan kacmasin ordan, tum galaxydeki disiler icin buyuk tehlikedir kendisi dedi. Ayrica savaslarda gorevini yapmayip rebel kizlara yaziyor ve savas duzenimizi bozuyor diye de özel adementium compozit kemer taktirdi kendisine. Bende onun basinda bekliyorum paragon city de:)
ordaki nicki

The Incredible Coshkun :)

benden de /salute long live the emperor

rebeller sevinsin biraz...

jtl cikinca tie advanced'imle x-wing avlamaya geri gelicam.[signature][hline]The KresanT
Science Blaster LVL 14
City of Heroes Justice Server

Msar Kariudo Of Eclipse Galaxy
Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine
Co-Founder Of TURK Clan
Loyal Protector Of Hi'lal City
Sosyal ağlarda paylaş

Lol Msar. O rebel hatun çok hoştu bi kere, ben onu ayarlasam asiler şehrin anahtarını bize verceklerdi.

"Hem savaşma, şeviş" demişler di mi? Ben napiim bothan hatunlar çirkinse? :-P[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

devvocum bana su sw clone wars cartoon larini cd ye cekermisin plz hala bulamadim bulucak gibi de degilim :)

merci[signature][hline]The KresanT
Science Blaster LVL 14
City of Heroes Justice Server

Msar Kariudo Of Eclipse Galaxy
Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine
Co-Founder Of TURK Clan
Loyal Protector Of Hi'lal City
Sosyal ağlarda paylaş

Çekerim ayıp ettin de, veda mesajımı dağıtmasak? Zaten topic benim mesajdan ziyade "SWGde account cancel edilirse karakter, kaç ay, kaç gün, kaç saat kalır?" konusuna yöneldi.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sufi, 11 Haziran 2004 22:57 tarihinde demiş ki:

devvo'nun oyunu bıraktığına ben hiç sevinmedim.

sevinen varsa o ayrı konu. sevinenin bileceği iş.

Eyvallah Sufi...

said:
unity100, 11 Haziran 2004 23:22 tarihinde demiş ki:
ben sevindim bacak kadar boyu vardi killi da bi surat.

Demek öyle haaa....

:)

said:
Enginar, 12 Haziran 2004 20:35 tarihinde demiş ki:
Güle güle devvocum. (yanlis biseyler var ama hadi bakalim :-p)

Diyene bak, level kaç oldun sen onu söle bakiim. :-)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...