Absolut Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Burda bolca boş vaktim oldugundan geceleri falan okumak ve ogrenmek için sıfır java bildiğimi düşünerek netten DW edebileceğim güzel ve java for idiots gibi bir kitap var mı? :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Complete Idiot's Guide to JavaScript heheh bunu buldum bakalım :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 abi biliyorsundur ama ben yinede hatırlatmakta fayda görüyorum java ile javascript aynı şey değildir. Javascript web uygulamalarının olmazsa olmazıdır ama üstüne çok düşmeye gerek olmayan bir konudur.(Bana göre) Bahsettiğin Java ise bence onuda boşver :Pp en güzeli C# e-book bolluğuda var ilgilenen çok destek bulman kolay olur [Bu mesaj hasansemre tarafından 12 Haziran 2004 10:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 hmm abso sen mak. mühdiydin dimi yanlış hatırlamıyorum? fortran dersi almışsındır sanırım,eğer öyleyse Basice dolayısıyla vbscript (yani asp) de ve biraz uğraşıp Visual Basic te eğlenceli şeyler yaparsın gibime geliyor. hatta vba var birde autocad'de falan da kullanılıyor o da çok benzer. Javascript ten hemen sonra php ye de geçebilirsin aralarında yapı olarak çok bir fark yoktu diye hatırlıyorum. C# ve normal Java da ii fikir tabi ki.[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! [Bu mesaj Rahan tarafından 12 Haziran 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 java for iraqies[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 http://www.kodcu.com/kodcu/ ... Turkce kaynak fena degıl starter ıcın ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ya ben daha kendi javamı düzeltemiyorum millet java yazıyor ühühü :([signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar