Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 multi-passinger flying mount olabilir dedi ovvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 S-H said: worgenin belli mi Worgens Darkflight - Activate your true form, increasing movement speed by 70% for 6 sec, every 3 min. Viciousness - Increase damage by 1%. Abberation - Reduced duration on Curses and Diseases used against you by 15%. Flayer - Skinning skill +15, you skin creature fast, and you don't even need a knife. Worgens can be all classes except Paladins or Shamans The Worgen Form is cosmetic only Out of combat you can pick between Human or Worgen. In combat you will be a worgen. (instant) worgen druid nasıl olacak çok merak ettim cidden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Catzee said: * Rocket Jump - Activate your rocket belt to jump up to 20 yards, every 2 min * Rocket Barrage - Fire your belt rockets at an enemy within 30 yards, every 2 min. (Shared cooldown with Rocket Jump) * Time is money - Cash in on a 1% increase to attack and casting speed. * Best Deals Anywhere - Best possible gold discount, regardless of reputation. * Pack Hobgoblin - Calls in your personal servent, allowing you bank access every 30 min. * Better Living Through Chemistry - Alchemy skill +15, Your potions give more health / mana * Goblins can be all classes except Paladin or Druids teğet gecmisim :D Masquerade said: %5 gold bonus from all sources. xD tam goblin bonusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 tüm healerlara dispel magic vermeyi planlıyorlar :/ elinizde %310 hızda bir mount var ama %280lik mount daha güzel, 280liğin hızını da eğer 310 luk mountunuz var ise 310 a çıkartabilecek bir yeniliği düşünüyorlar, ama %100 değil. çok mu spamladım burayı ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 offffff rated battlegrounds tam kurtuldum wow denen meretten 5 sene sonra derken yapılırmı bu bize blizort Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Ahaha eng pala yardı beni gece gece. "i hate you" diye girdi direk gcye ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Amerikada Archam mı ne orada yapıyorlar yine. Daha adamlarda yeni akşam üstü oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 california, anaheim'da yapılıyor http://www.timeanddate.com/worldclock/city.html?n=783 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 hele şükür http://img228.imageshack.us/img228/6946/31838464.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 spellpoweeer ----- gooooooooone ahaha çok iyiydi yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Bu lockların soulshard geyigi nedir? İzlemedim o bölümü, sslerden de pek bir şey anlamadım açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Yanlış yazıyor orada, vermeyeceğiz dedi, eğer böyle birşey vermeyi düşünürsek defanslarını ona göre düşürecek birşey bulmamız lazım vs dedi, yoksa ne ala oh healerları biçin kendi canınız gittiğinde heallayın vs ne güzel valla =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 defans düşsün ya sorun değil druidi keseyim yeter eheh Madcat said: spellpoweeer ----- gooooooooone ahaha çok iyiydi yaw. engineering dedikten sonra seyircilerden birisi GONE diye bağırdı orda güldüm bende :) Pyro said: Bu lockların soulshard geyigi nedir? İzlemedim o bölümü, sslerden de pek bir şey anlamadım açıkçası. artık inventory de yer almayacak ssler, death knightlar gibi ui de görünecekler ve 3 tane olacak sadece combat başına, combat dışı çok hızlı dolacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 lich king gibi play safe degil bu defa tutarsa efsane olur faillarsa wow biter bunun yaninda I DUB THEE GAYLORD GHOSTCRAWLER demek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 bu expansion beni döndürür wow a gibi duruyor. ejderhanın günü kitabından beri deathwing e kitlenmiştim. nefarian ın, deathwing in oğlu olduğunu öğrenince daha bi zevklenmiştim keserken. naltharion s tear itemı için aylarca dkp biriktirmiştim -alamamıştım, orası ayrı fklajsd-. şimdi o kadar yenilikle birlikte deathwing de geliyorsa, tekrar başlarım wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 yalnız cıdden cok rsikli hamleler var. o değilde cairne'ı garrasoha karşı koruam questi olmazsa cok psi dalarım ben bu adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 cairne is dead baby, cairne is dead... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 worgenler de baya şekilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 ben hala night elf mage e kilitlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 ABİİİİİ ALLY REROLLLLLLL ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 combat dışı human formuna geçebiliyorlarmış,farkedebilecek miyiz acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 pfft =/ ben worgen oynamak istiyorum ühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 goblin > worgen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 abi o resimde ortadaki goblin ne ya barzo gibi bakmış resmen traşlı barzo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 kazım>worgen>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar