Spidee Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Sen de aşırı ballıymışsın ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ya iste bazı itemlarda sanslıyım ama mesela daha sinister strike gormedim kt den. gittim ulduardan aldım daggerımı pvp icin. ama ilk sartharion kesisimde o melee trinketini almıstım.raidin yarısından fazlası rollamıstı lol, offspecler bile. furry of the bilmemne iste dedigim trinket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 üle ben kt den calamity almak ıcın 2 ay bekledım düşmedi sonra düştü aldım sevındım pesıne mimirondan insansın gripin düştü onu aldım ben bole sansa deıdm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 6 ay talon of azshara bekledim ben tbc'de. 25. kill'de aldım. ilk droptu guilde. random loot is random. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Ben guildin en yuksek dkp ye sahim priestiydim ama 8 ay civarı bekledim benenin mc dropu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Ben de resto pvp itemleri toplamak istiyorum fakat ne kadar feral varsa düştü. Dünya kadar feral item var bankada furious vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar