barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ya iste bazı itemlarda sanslıyım ama mesela daha sinister strike gormedim kt den. gittim ulduardan aldım daggerımı pvp icin. ama ilk sartharion kesisimde o melee trinketini almıstım.raidin yarısından fazlası rollamıstı lol, offspecler bile. furry of the bilmemne iste dedigim trinket.
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 üle ben kt den calamity almak ıcın 2 ay bekledım düşmedi sonra düştü aldım sevındım pesıne mimirondan insansın gripin düştü onu aldım ben bole sansa deıdm :P
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 6 ay talon of azshara bekledim ben tbc'de. 25. kill'de aldım. ilk droptu guilde. random loot is random.
CapN Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Ben guildin en yuksek dkp ye sahim priestiydim ama 8 ay civarı bekledim benenin mc dropu için.
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Ben de resto pvp itemleri toplamak istiyorum fakat ne kadar feral varsa düştü. Dünya kadar feral item var bankada furious vs.
Öne çıkan mesajlar