Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BlizzCon 2009 - WoW

Nessarien

Öne çıkan mesajlar

FreEmoon said:

Darklight1903 said:

10man keepersiz harbi kolay yalniz.

10 man keeper demek istedin sanırım.

Çünkü Alone in the Darkness'ı 10 man'de yapabilen guild miktarı tüm dünyadaki guildlerin yalnızca binde 3'ü mertebesinde de o bakımdan.

keeper yardimsiz anlaminda demi$tim. 10 man gayet kolaydi fan of knives olayiyla beraber. nerflediler fan of knives'i(silence talent) $imdi bilmiyorum 1 aydir neredeyse girmedim oyuna.
Sosyal ağlarda paylaş

Tekrar yazayım istersen, şuan itibari ile 10 mini keepersız yapan guild miktarı binde 4 oldu.

Senin yazdığın 2 metre 10 santim boyundaki bir adamın , zıplamadan evin tavanına değmek çok kolay ya demesi gibi birşey.

Her bin kişiden sadece 4 tanesinin yapabildiği herhangi birşey nasıl kolay olabilir ki?
Sosyal ağlarda paylaş

her bin kisiden 996si casual cunku oyunda :)

ayrica fight direk mekanik otesi. her $eyin saniyesi belli. yeterli gear ve fail olmayan 10 tane adam bulmak cok zor degil 1 haftada gear up yapiliyor charlar.

oyunda random olaylarin geli$tigi fightlar di$inda her $ey cok kolay bence. 10 saat wipe yersin kesersin en sonunda.

benim goru$um tabi bence oyle olsun demiyorum. arada bir oyle fight getiriyorlar mutlu oluyorum kendi capimda.
Sosyal ağlarda paylaş

eh, gunde 52 emblem of conquest desen (maximum 56 galiba, oculus yapmasak, 1 de daily normal var) (tabi BUTUN heroicleri yapman lazim. 80 olduktan sonra bunu "hemen" yapabilmen icin guildinin seni boostlamasi lazim.) 1 haftada 364 tane emblemin olur. Eh.. conquest rewardlarinin hepsine yeter galiba. Hatta bi kac tanesini de valora harcarsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Darklight1903 said:

her bin kisiden 996si casual cunku oyunda :)

ayrica fight direk mekanik otesi. her $eyin saniyesi belli. yeterli gear ve fail olmayan 10 tane adam bulmak cok zor degil 1 haftada gear up yapiliyor charlar.

oyunda random olaylarin geli$tigi fightlar di$inda her $ey cok kolay bence. 10 saat wipe yersin kesersin en sonunda.

benim goru$um tabi bence oyle olsun demiyorum. arada bir oyle fight getiriyorlar mutlu oluyorum kendi capimda.

çünkü adam pro. asdasd :D
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

merak ettiğim sen yaptın mı alone in the darknees'ı.

yapmayin $oyle arkada$lar ya. yapmami$ olsam bol keseden atmam.

http://img200.imageshack.us/i/aloneinthedarkness.png/
pf sidik yari$ina doncek rezalet bi' $ey olcak yine.

selam taluntainim :D

dworg aynen oyle 1 hafta guild boost ile. ben bile dandik altimi puglarda 1 haftada 4k unbuffed ap ye getirdim warrior.

nasi url oluyo' bu teknofob oldum bi' an.
yaptim ;>
Sosyal ağlarda paylaş

ss'e bakmadım bile. gerek yok. sormamdaki amaç seni sorgulamak değil bunu soranın bile yapmamış olabiliceğini göstermekti. kısaca gayet az kişide var o achievment. Bu da ister çok zaman alıyor, ister çok yetenek istiyor, ister çok gear gerektiriyor veya çok taktik lazım diyin, gene de zor olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

genelde şu anlaşılmıyor; zor, illa çok yetenek isteyen bir şey değildir ya da taktik. Çok zaman alıyorsa da kendi çapınca zorluğu vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

yani dedigim gibi bence oyunda zor kavrami artik $ans kavramiyla e$it gidiyor. $ans faktorunun yuksek rol oynadigi combatlari zor olarak nitelendiriyorum ben sadece. yogg saron combatinda da bazi $ans faktoru agir basan durumlar oluyor ama gidi$ati cok degi$tirmiyor, ya da onlemini alabiliyorsun.

yoksa demek istedigim 3. denemede kesilen bir boss oldugu degildi. :)

yuksek rol oynamak ne demek ya pfff :) korktum bir an kendimden.
Sosyal ağlarda paylaş

abicim eyvallah 1 haftada char gearlanır da o zaman nolife wow oynamak gerekir.

günde emblem of conquest ne demek ya? çalışan işi gücü olan birinin bunu yapmasına ihtimal yok zaten.

ha ayrıca tüm 25 manlere seni alıcak bi 24 kişi bulman gerekir istedigin dropların düşmesi rollda şansının olması gerekir de gerekir.

yani bir kişi 1 haftada şansına char gearlamıştır ama bu genele uygulanamaz.

vs vs vs
Sosyal ağlarda paylaş

Hergonan said:

eh, gunde 52 emblem of conquest desen (maximum 56 galiba, oculus yapmasak, 1 de daily normal var) (tabi BUTUN heroicleri yapman lazim. 80 olduktan sonra bunu "hemen" yapabilmen icin guildinin seni boostlamasi lazim.) 1 haftada 364 tane emblemin olur. Eh.. conquest rewardlarinin hepsine yeter galiba. Hatta bi kac tanesini de valora harcarsin.

Alakası yok şansız değilsen 1 max 2 hafta sürer ayak bağı olmadan raid yapabilicek şekle getirmek ha pugları tek tek sen kurucaksın ki rollamadan takır takır toplayasın düşen herşeyi
Sosyal ağlarda paylaş

Asıl merak ettiğim yarın Koralon 10 ve 25 yapıcaz guildle. 10-man T9 düşürcek de (bacaklık düşer diye tahmin ediyorum o da 50 triumph eder) 25-man T9,5 düşürürse asıl o zaman yuh derim. Kendi yaptığını kendi eliyle bozuyor blizzard nasıl iş anlamadım.

75 Triumph topla, 1 tane Trophy al. Veya hiç uğraşma şanslıysan biraz git VoA 25 yap. Ne güzel iş :D
Sosyal ağlarda paylaş

Regalya said:

Alakası yok şansız değilsen 1 max 2 hafta sürer ayak bağı olmadan raid yapabilicek şekle getirmek ha pugları tek tek sen kurucaksın ki rollamadan takır takır toplayasın düşen herşeyi

Paladinimi 80lediğimin 3. günü Ulduar 10 heallıyordum. 3 gün önce 80'e kasarken topladığım dungeon itemlarıyla ve 2 parça t7 ile tanking gear toplamaya başladım, dün akşam çıktığımda 33k hp, %49 full avodance, %65 total avoidanceım olmuştu. Daha bütün raidleri 1er defa yapmış olmama rağmen bu da, reset geldi raidlere, bugün tekrar başlayacak raidler baştan.

Ama şöyle ki, girdiğim Naxx 25'ten 5 drop aldım, deli gibi HC farmladım, 8 kişi Ulduar 25'te FL kestik Titanguard düştü onu aldım vs gibi baya ballıydım. Ayrıca şu anda ToC gibi haksızlık abidesi, normalinden ilevel 200 HCsinden ilevel 213 düşen bir dungeon var. Ayrıca pugla tank gearlamak çok çok daha kolay, zira 2 tane sağlam tank alırsan main spec rolldan ne tank itemı düşse alıyorsun. Healer keza öyle, tank kadar olmasa da, çünkü casterlar da rollayabiliyor bazı itemlara. Ama DPS'in baya şanslı olması lazım muhtemelen, Warlockımı kasarken tek item almadan haftalarca raid yaptığımı hatırlıyorum. Zira 6-7 healer 2-3 tank varsa, 15-17 civarı DPS oluyor grupta.

O zaman, kişi çok şanssız değilse (Gariban Warlockım) Regalya haklı, canlı kanıtıyım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...