Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Magnum said: Magnum said: ya bu blizzcon'u torrentle fln indirebileceğimiz biyer varmı? =D, youtube youtube imanımız gevremesin. (dn: bitmiştir herhalde bu saat'e. neredeyse iftar olcak) http://www.youtube.com/user/Ghosty0007 Bu kanalda herşeyi bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Viktor said: sonra fizik motoru sakat oldugundan gemide death grip cekilen adam butun haritayi turlasin ucarak ahahahaahahahhh. koptum sabah sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 çok eğlenceli olur:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 youtube dan seyrediyorum da blizzcon u , goblin lerin mount u gosterdiler, fakat worgen inkini goremedik, var mi bir yerlerde bilgi, resim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bu arada arthas ile ilgili bişey söylendimi cataclysm de olcakmı arthas ? trailerında arthas vardı çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Wayne said: bu arada arthas ile ilgili bişey söylendimi cataclysm de olcakmı arthas ? trailerında arthas vardı çünkü savas devam ediyor , bu arada deathwing caktirmadan azeroth i yikacak tarzinda verildi trailer da. blizcon da arthas ve icecrown citadel i gosterdiler, 4 kat ve sanirim 12 boss olacagi soylendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mea Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 draedan said: youtube dan seyrediyorum da blizzcon u , goblin lerin mount u gosterdiler, fakat worgen inkini goremedik, var mi bir yerlerde bilgi, resim ? goblinlerden önce gösterdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Hmm race change geldiğinde direk NE druid'imi worgen yapabilirim. Aslında benim gibi yapmayı düşünen bir sürü adam vardır blizz gene parayı kıracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ascraeus said: o ne be, biraz WoR tarzımı olmuş sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 race change gelirse direk worgen ama var mı öyle bişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Açıkladılar, faction change ile birlikte kısa süreliğine açacağız race change'i diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Ooh, iyice söğüşleme modeli :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 peki combatta worgen druid nasıl görünücek kurt adammı ayı mı kedimi ona göre druide başladımda yoksa rogue 80 leyeyyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Şu anda nighelf druidler nasıl görünüyorsa, o şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Worgen druid oynamak bence saçma, sonuçta heal'da atsan, casterda olsan, tankta olsan, melee dps'de olsan hiçbir durumda kurt adam olarak oynamayacaksın. Şehirde kurt adam olarak gezmek içinde worgen oynanmazki. Worgen oynayacaksam başka bir class seçerdim ben. En azında kurt adam olarak savaşmanın zevkine varim dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Her faction da 2 ırk oluyor işte druid için. Alliance ta, 2. druid ırkı için Worgen'i uygun görmüşler Lore açısından, bir nevi de doğru aslında. Belki human olabilirdi ama bu da humanların her sınıftan karakter yaratabilmeleri anlamına geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 aslinda quick learner vs gibi olaylardan oyle bir seye izin verebilirlerdi. takdiri blizzard tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Yok hocam yanlış anladın sen. worgenin druid olması saçma değil, onu oynamak saçma :D. Worgen oynuyorsam kurt adam hissiyatının maksimum olmasını isterim ben. Hatta 2xfist weapon ile worgen rogue tam bahsetiğim tatta bir class olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Valla, Worgen racialları ile Night Elf raciallarını karşılaştırmak lazım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 ascraeus said: gnoll olmuş o biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 %70 hız 6 snye sanırım rogue icin iyi olur bu night elf rogue da meld nasıl bilmiyorum benim ki nasılsa gnome :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Bu konuda konuşmayalım şimdi, farklı bir konu aç istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Pyro said: Açıkladılar, faction change ile birlikte kısa süreliğine açacağız race change'i diye. yanlış tercüme , kısa süreliğine açıcaz denmedi Faction Change açıldıktan kısa süre sonra race change de açacağız dendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 FreEmoon said: Worgen druid oynamak bence saçma, sonuçta heal'da atsan, casterda olsan, tankta olsan, melee dps'de olsan hiçbir durumda kurt adam olarak oynamayacaksın. Şehirde kurt adam olarak gezmek içinde worgen oynanmazki. Taurenlerde aynısı sayılır sonucta. Onlardada öküz olarak kalamıyorsun. ama tonla tauren druid var :D ama dedigin gibi sadece karakterin tipi icin acıcaksan ozaman druid acmazdım zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar