Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 koskoca devlet comic sans kullanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 bu cumartesi giriyormuşum bende lan 3 tane araba var biri 1 metre kaldırsan anca kavrıyor, diğerler milimetrik böyle gg olucam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 bence puanlar da yazsın ehliyet üzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 bu yaşa kadar bekleyen kafama sıçayım, liseli kızlarla ders yaptık resmen ohh wait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ehue arkadaş 100 almış direksiyondan. ben de 24 ekimde teste giricem. ama motor hakkında hiçbir fikrim yok, öyle ki suyu karbüratöre koyuyoruz sanıyodum düne kadar. çalışıcam ona =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 suyu motora, yağı aküye koyuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 PrudenT said: ama motor hakkında hiçbir fikrim yok, öyle ki suyu karbüratöre koyuyoruz sanıyodum düne kadar. çalışıcam ona =Psana verilen kitaptaki soruları filan cevapla, geçersin. sınavda gelicek sorulardan pek farkı yok kitaptakilerin. ayrıca direksiyon sınavını değiştiriyorlarmış, gece ve gündüz sürüşleri yapılıcakmış, hoca olmucakmış yanlarında ve birer saat sürücekmiş sanırım sürüşler. hazır kolay ve ucuzken geçin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 400 tane soru var totalde değiştirip değiştirip soruyolar çalış kitaplarda hepsi var geçersin dayı ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 direksiyona girdim bugün allahtan a ile başlıyordu isim yoksa 1 hafta sonra gelirmiş sıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar