Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 bi de 150 diye biliyodum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 garabiyede ağırlık dahil deilmiş,2 yanlış etti, hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 gabari sadece uzunluk cinsinden sınırlamalar oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lrem Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bende 150 yaptım cevabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Kadınlar bu sınava -50 handicapla başlasın plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 100 olacak galiba, 150 olan şehir dılında kavşaklara yaklaşırken döneceğin tarafın şeridine geçmek için gerekli olan minimum mesafe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 vaniLLe said: ne iyiymis =/ 1600 küsür euroluk ehliyet kursu parasi yetmiyormus gibi, bu kursa da 50 euro falan bayiliyorsun (görme testi ivir zivir dahil) ben geçen sene aldım, stajyer geyiğine düşmemek için alayım artık dedim. 270lira kursa verdim kursa sadece direksyon dersi için gittim onun dışında hiç uğramadım.. yazık size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ben de bugun ehliyetimi almaya gittim of resmen devlet dairesi daha 2 ay önce mi ne pasaport yenileme için parmakizi vermiştim simdi yine istediler hayır yani napıyosunuz baglantınız mı yok ben adalarda verdiysem parmak izimi sadece adalarda mı kalıyo o? baska yerde suç işlesem bulamıyo musunuz beni? ayrıca mükemmel bi rüşvet örnegi gördüm adamon biri dosyasının arasına bi iki tane 100lük sıkıstırdı aksama lazım dedi tamam 5 den sonra gelip alabilirsiniz dedi sonra sıra bana gelince yavşakça gülümseyip haftaya bugun gel al dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ne bi hafta bekleme var ne de parmak izi. YEMİŞLER SENİ AGA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 pis tırol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ben almaya bile gitmedim onlar gönderdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 10 aylıkken ok attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 10 aylıkken bok attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 DIŞKI MI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 kakası güzel kokanlar 200,000 yıl önce elendiler gen havuzundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bildiğin düz bok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 beyler adam doğru söylüyor, benim teyzem de ehliyet alacaktı, daha doğrusu teyzemin arkadaşının ehliyetiymiş birlikte gitmişler almaya, 2 ay sonra gelin demiş, 2 ay sonra da kadın ölmüş teyzemin başına gelmese inanmazdım ama gerçekten böyle oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 şu teyze geyiği bir yere kadar güzel şahsen bence ve kendi fikrimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 osman haklı beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ardeth teyzemi follofoş etmişti bu muhabbet yüzünden. teyzem foruma giremiyor o günden beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ardeth, ah ardeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 şimdi 22 ağustosta sınava girenler 12 eylüldemi direksiyon sınavına girecekler ? daha kursa bile uğramadım ne ara alacam ben dersleri :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 benim arkadasım össde ilk 100e girip ehliyet sınavında kalmıştı hemde ilk yardımdan. Ben de motoru kopyayla gectim falan. paylasmak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 sözelden mi girdi ilk 100e? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar