Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Tanıyan bazı arkadaslarım bilir, ellerimde ufak ufak kuruma ve catlama sonrasında da yaraya donüşen bi cilt hastalıgım var. karaciğer merkezli. alkolunda etkisi oluyor tabi.. tam 8 aydır tedavi olmaya calısıyorum, en iyi doktorlara gittim vs 3 tane degısık ilac kullandım. malesef yararı olmadı, aksine cildimin kuruması ve bu yaralar gittikce arttı. eklem yerlerimden kuruyor catlıyor ve kanıyor, baya illet bi hastalık yani. sedefe cok benziyor. herneyse bugun doktorla gorustuk ve yeni bir ilaca basladım. hacettepe hastanesi cok kalabalıktı, doktor ilacin adını verdikten sonra rapor vs verdi ve onaylatmamı istedi. rapor ole bi raporki 3-4 tane uzman doktorun imzası ve kaşesi gerekiyor, e tabi hastane kalabalık bekle babam bekle bulamıyorum kimseyi, kafam attı dedım icimden kac para olabilir ilac, gidiim alıyım 1 ay kullanıyım daha tenha bi zamanda gelir raporu onaylatır sonra bedava alırım sigorta ile. bastım gittim eczaeneye, ilac insulin ignesi gibi, ilk 1 ay haftada 1 olacagim daha sonra 15 gunde bir. baktım rapora ilk baslangıc olarak 3 ay duzenlı kullanılması gerekır yazıyor. eczacıya verdım kagıdı, 8 adet istiyorum dedim (kredı kartım fılanda var yanımda dedım en kotu param yetmezse ordan cektirirm) adam ilk defa duyuyorum bu ilacı arıyayım depoyu dedi, aradı bi anda adamın surat ifadesi degisti filan dedim noluyoruz. - beyefendi ilac 2.500 ytl icimden vay ak yuh filan diyorum en iyisi gidiyim yazdırıyım dedim onaylatayım raporuda 2.5 mılyar verilmez simdi. sonra düşündüm hastanede bulamıcam doktorları gec oldu saat ogleni gecti, bı tane alıyım bu hafta olayım igne dedim sora 1 hafta zamanım var gıder alırım. kafamdan da dusunuyorum 2500/8 iyi 300 milyon filan veriyuim dedim. eczacıya dedim 1 tane getirtin, neyse bekledim yarım saat fılan geldi ilac kredı kartını uzattım adam yazdı boyle pos makınasına fılan, şifre dedi lan şifre giricegim ekrana bakıyorum "2500" yazıyo. dedım bu ne lan adam dedi tanesi 2500 ytl beyefendi... paşa paşa hastaneye gittim aksam 4 e kadar bekledim tum doktorlari buldum raporu onaylattım ve gidip bedava aldım ilacı. basit gorunen hastalıgın 3 aylık tedavi masrafı 20.000 ytl.. sigortasız olsam sıkıntı, o an anladım SSK veya ozel saglık sıgortasının ne kadar onemlı oldugunu. 18 yasında baslattı ailem benım sıgortamı, primlerini kendılerı yatırdılar calısıyo olarak gosterip, aynı seyi mutlaka sizlerede tavsiye ediyorum, yarının ne getirecegi gercekten belli olmuyor. lan amma yazmısım ya, bu arada 2500 ytl yi kolumdan vurdular, baya bi acıdı, hala da agrıyo kolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 umarım en yakın zamanda gecer zegna baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 eyw serhat ice tea iciyosun dimi, bak icmezsen burdan hissederim cokerim kafana kabus gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 sokaklarda boy boy afiş yapıştırmış sağlık bakanlığı, muadili ilaç kullanarak devlet bütçesine katkıda bulunun diye. devlet baba işte dövüyor da seviyor da geçmiş olsun ayırca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 ouv çok geçmiş olsun, umarım bu tedavi tamamen iyileştirir seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 geçmiş olsun yahu. içine para geçmiş,düzelir o derler ya ona benzettim durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 geçmiş olsun. 2500 lirayı rendeleyip kaynatsan da suyunu içsen geçer gibime geliyo direk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 ben tip 1 şeker hastasıyım. ssk binalarını her gördüğümde süpaneke okuyorum =P . kendi işyerimin çalışanıyım, her ay cüzi bir miktar ödüyorum ssk ya 3 aylık insülin toplamım 1.100 lira felan, devlet tık demeden ödüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 of geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 ilac efsaneymis cok gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 20binlirayı ver bana okula gitmeden tıp kiştaplarını hatim ederim hastalığına çare bulurum 2 ayda düzeltirim sağlığını ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 bide harbiden çok beter lan o yaralar inşallah faydası olur alkolüde azalt bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 gecmis olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 kermitcim kaşını aldıgına gore, ben sana 20.000 tl versem ya kuafor salonu acarsın ya ağda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Zegna said: kermitcim kaşını aldıgına gore, ben sana 20.000 tl versem ya kuafor salonu acarsın ya ağda.. hahah ankarada güzel bi mekan açılabilir aslında asgjdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar