Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Sana kendi milletin karsi tarafada kendi milleti batiyor... Gezin gorun yabanci forumlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 olm düşün bizim ciddiye almadığımız şeyler yüzünden adamlar rahatsız olabiliyorsa birde türkçe bilseler ne olacak. öte yandan Kınayt online da insanlar yurdum insanında şikayetçi bkz I am concerned about the future of the game. I have put a lot of time and money into my account over the years like a lot of other people who have played since the beginning. But it seems like the game turned from being a nice melting pot to becoming overrun by Turks and hacks. And now one or more of them is trying for a hostile take-over. Their goals are to remove the english speaking clans from the top 10, to remove characters from accounts, delete items, ruin what people have spent their valuable time and money working to achieve, and to ultimately run them off from the game. This is what I have been screaming about from the beginning. These are the kinds of people that give the rest of the Turks a bad reputation. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Bu yabanci post alintisi ile her sey aciklanmis oldu ey turk milleti.. Fuck them all :) yaziyi yazan acaba hangi itin sulalesinden ? Her yabanci einstein, tolstoy, da vinci cunku ... Pehh gelme bana mighty bunlarla bende turkum, genelleme yapilamaz tekil orneklerle.. Hata ile bir item ninjaladim benide forumlarda yazdilar :) .iktirsinler.. Sorry drea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Onu bunu bilmem türkler iyi para kazandırıo oyundan yabancı firmalara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 zenginiz :) o kadar para verincede hafif sinir stress yapiyorlar herhalde kendilerini kayip ediyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 eh be kanuni nerenle okudun maytinin postunun bak adam son cumlelerinde ne yazmis iyi oku. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Gordum onu da, saydir saydir sonra onu de.. Peki yedim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 adam az bile söylemiş sen benim verdiğim link i bir adam gibi oku,oradaki yurdum insanlarını gör ondan sonra bir daha konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Niye tüm kitleyi genellemeye alıyorsunuz ki. Zamanında Wow da oynadım, şimdi arada bir Cabal'a giriyorum. Gayet efendi aklı başında insanlar var. SWG den de gelen var wow dan da. Arada girip beraber takılıyoruz. "Tüm ücretsiz oyunları oynayanlar böyle böyle" demek gayet gereksiz bir yaklaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Bu konuda yazistiklarinda yurdum insani , bende :) aynen flame... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ben başta senden şikayetçiyim zaten,beni biliyorsun benim görüşüm yurdumdan sıksan 50 tane düzgün oyuncu çıkar gerisi boş.Kimseye şirin gözükmek gibi bir niyetim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Bende seni sevmiyom mage ve sopa ile beni dovdugunden beri, bunalimdayim o gun bugun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Bo sorun şöle çözülebilir anca. İnternet kafelerde mmorpg yasağı geldiği zaman sorun morun kalmaz diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Yalnız internet kafelerden oynayan oyuncular, evde oynayanlara nazaran daha az. Tabiki belli bir kitle var ama, evden oynayanlar da baya var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 evdekiler kafelerden görüyor işte yada gidip arkadaşlarından duyuyorlar onlarda kafelerden görüyor. yani eskiden böle kalitesizlik azdı çünkü bilinmiyordu elite kısım vardı ah ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 sihirlikule kitap satmıyor muydu ya bi ara, hikaye yarışması falan yapmıştı hatta güzel bi indirim olanağıyla döşemiştim kitap ve çrları (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Evet eskiden kitap satılan bir portal ı vardı. Şimdi Gamesultan ile F2P oyunlara oyun içi e-pin satışı yapıyor. Yakında da bir başka projeyle devam edecek. Çarşamba 12.00 - 20.00 arası, perşembe 12.00 - 18.00 arası görüşmelerimize başlıyoruz. İmkanı olan varsa özel mesajdan haber verirse misafirimiz olsun. Konu yetkilisi Dreagloth akşam saatlerinde uğrayacak, DVOTurk'ten Tinu'da yarın öğle saatlerinde bizimle olacak. Konuyu trollemeyen, ciddi fikirlerini burada söyleyen, ne olursa olsun fikir belirtmesede konuyu okuyan tüm Paticik üyelerine teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Programa katılacak konuk sanatçı gibi hisettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 kulis isteklerini ile dre :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Ne isterse temin edicez Drea'ya :D. Çok özel konuk listesinde :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 bu epin olayından iyi para kırıyorlardır sanırım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 f2p oyunları çok küçük görüyorsunuz ama bu oyunlarda geli gibi para dönüyor. tüm oynayanlar aptal bir siz akıllısınız? 4-5milyara karakter satanlar oluyor, bir kolyeye adam 300lira veriyor böyle bir pazara hemde basit bir oyun sayesinde giriyor adamlar. sadece al sat yapan hayatını bu şekilde kazanan insanlar var. çinde bu oyunlar üzerinde hile yapıp gold kasan ve hayatını geçiren bir sürü adam var. bazı oyunlar sırf pvpsini daha eğlenceli bulduğu için knightonline oynuyor. beceremediklerinden değil, kaç yıllık guildler var. konuya yorumda bulunursam. firmalar bir noktadan sonra toplulukları yönetmeyi beceremiyor. tamamen beceriksizlik yani kullanıydı şuydu buydu değil. mesele firmanın kendi oyununu değil çinde korede geliştirilmiş bir oyunu ingilizceye çevirip satması. bir bug çıkıyor patch gelene kadar millet batıyor zengin oluyor. bunları kontrol edemiyorlar. kullanıcılarda sorun yok mu alası var. sadece kullanıcıda değil onlara her pisliği yaptıran internet cafelerde suçlu. kullanıcılara gelirsek, bir grup arkadaş knight online da en iyi guildeydik, tüm serverı eziyorduk ama ne oldu. ne dinimiz kaldı, ne imanımız, ne türklüğümüz ne adamlığımız. ezik ezik bebeler geliyor küfrediyor gerçek hayatta sizle aynı yerde takılamazlar bile. ne oluyor, sıkılıyoruz ve oyunu bırakıyoruz geride de kötüler kalıyor. firma adam gibi yönetim gösterse, birisi küfrettimi cezasını verse, hileleri önlese adam gibi oyuncularda gelir eğlenir ama firmalar beceriksiz olduğu sürece ne bu oyunlar düzelir ne de bu oyuncular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 akilla ne alakasi var konusulanlarin. oyuncu kitlesi ile ilgili konusuyoruz, cok para donuyor, binler oynuyor, milyonlar harcaniyor degil konu.. oynayan oyuncu kitlesi ile alakali arkadaslarin serzenisleri, aynen senin ilk paragraftan, son paragrafa dogru degisen fikrin gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 oyuna milyarlarca para harcayan kitle her şekil faildir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Milamber said: f2p oyunları çok küçük görüyorsunuz ama bu oyunlarda geli gibi para dönüyor. tüm oynayanlar aptal bir siz akıllısınız? 4-5milyara karakter satanlar oluyor, bir kolyeye adam 300lira veriyor böyle bir pazara hemde basit bir oyun sayesinde giriyor adamlar. sadece al sat yapan hayatını bu şekilde kazanan insanlar var. çinde bu oyunlar üzerinde hile yapıp gold kasan ve hayatını geçiren bir sürü adam var. bazı oyunlar sırf pvpsini daha eğlenceli bulduğu için knightonline oynuyor. beceremediklerinden değil, kaç yıllık guildler var. konuya yorumda bulunursam. firmalar bir noktadan sonra toplulukları yönetmeyi beceremiyor. tamamen beceriksizlik yani kullanıydı şuydu buydu değil. mesele firmanın kendi oyununu değil çinde korede geliştirilmiş bir oyunu ingilizceye çevirip satması. bir bug çıkıyor patch gelene kadar millet batıyor zengin oluyor. bunları kontrol edemiyorlar. kullanıcılarda sorun yok mu alası var. sadece kullanıcıda değil onlara her pisliği yaptıran internet cafelerde suçlu. kullanıcılara gelirsek, bir grup arkadaş knight online da en iyi guildeydik, tüm serverı eziyorduk ama ne oldu. ne dinimiz kaldı, ne imanımız, ne türklüğümüz ne adamlığımız. ezik ezik bebeler geliyor küfrediyor gerçek hayatta sizle aynı yerde takılamazlar bile. ne oluyor, sıkılıyoruz ve oyunu bırakıyoruz geride de kötüler kalıyor. firma adam gibi yönetim gösterse, birisi küfrettimi cezasını verse, hileleri önlese adam gibi oyuncularda gelir eğlenir ama firmalar beceriksiz olduğu sürece ne bu oyunlar düzelir ne de bu oyuncular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar