Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 dasaaa said: cici ne lan gay misin? iki dakka adam olun! düzgün bi şaka yapsınlar işte OF ağbi sakin hakkaten. dasaa'sın canımızsın diye, kurcalamıcam ama. O kadar ünlem bu kadar cümleye fazla gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 ya ama iki dakka adam olmuyor bu baluu ama utopia yaa.. hem bana ne bana ne! kör yapsınlar çocuu şaka olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 BEYLER SAKİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 ayy yazık kıyamam üzdünüz adamı =((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 baluu dasaaayı ağlatma seni bronzlaştırıcı kremle tavana asarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 şakayı kaka yaptınız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Emir büyük yirden geldi. Eki eki. Dasaa ağbi harbi bi dur yahu, ben didim diye yapmaz zaten adam ama, biz hentbol deplasmanlarında çok yaptık, öyle pek riskli bir olay değil, birazcık yanıyor suyla temas edince. Bana da yaptılar yani acısını da biliyorum. Ama gine de yapması daha eğlenceli :D Bu arada göze de sürmeyin hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 AHAHAHAHHAH BU TOPIC GÜZEL OLDU SDFDŞLKFJD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 fede said: şakayı kaka yaptınız lan yoook tam şakayı kaka yapıcaklardı. şükür ki hükümetimiz duruma el koydu ve sorunu hallediverdi. işte bu bir proaktif yaklaşımdır. olayları önceden öngörüp sonuçlarını kestirebilme ve ona göre ön yaptırımlar uygulayabilme kararlılığıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=0FkMfMOfukY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Baluu said: Not : Gaz vermeyi unutmayın, 1.si için, ağbi bengayı sürüp duşa girince acaip rahatlıyormussun felan geyiği açıp, masajlara felan bin basar diye kasıp, yutturun isteğiyle girsin siz de peşine girip hayvan gibi ıslatın onu. 2.si için, yaparsın yapamazsın saçmalığı. şujavascript:editor_tools_handle_small() şakayı yiyecek arkadaşım da yok yani. oldu olacak duşta bengayla mastürbasyon yapınca çok zevk alıyomuşsun hacı diye yesinler adamı sdfjkhsdf. o diil de. "duşta bengayla mastürbasyon yapmak" tümcesi bile yetti yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 kezzap atın suratına adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 :D:D:D:D::)))===))))om çk şkcı admsınz lnnnnnn D:D:DDDDDD:= Şöyle yapın. Biri tutsun. Diğeri cinsel ilişkiye girsin arkadaşla. Net yaklaşın yani olaya. sonra aahahahahaha ne şakaydı lan ilahi falan desin size gülün hepberaber. nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 müthiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 ilahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 sipeyskeyk o sakayi bana yapabilirsiniz. Tutmasanizda olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 X( bi gay in altında mesajım olsun istedim X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Altimda olmak istiyosan o kadar smiley a gerek yoktu. Hosuna gittiyse alirim ben seni altima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 uuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 SiNKHoLe said: Altimda olmak istiyosan o kadar smiley a gerek yoktu. Hosuna gittiyse alirim ben seni altima OK BABY xoxoxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Bence o resmi kaldir pek hos olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 siper alınız alakanız yoksa Lütfen Açmayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Sen benim ne demek istedigimi anlamadin ama neyse. Devam et böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 o resmi koymak ve dalga geçmek şerefsizlik kanımca.tabi derler ya,şerefine kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 haklısin orta parmağı bulamadım bunla idare et artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar