Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gercek Zamanli Arama


Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Ilginc buldugum icin paylastim, Microsoft'la alakali degil bu, bi herif gitmis 2-3 saatte bisey yapmis, bence de gayet guzel kullanimi olabilecek birsey eger zekice kullanilirsa, Microsoft'la ne alakasi var.. Google'in AJAX API'i oldugunu bilmiyordum, bunu gorene kadar Bing'in oldugunu da bilmiyordum.Microsoft'un da evangelismini falan yaptigim yok, tabi ki calistigim yerin yeni biseyleri oldugunda falan tanitirim o ayri, ama Bing'de calistigim icin diger sirketlerin vs. yaptiklarindan da erken haberim oldugu oluyor, buraya iletmeye calisiyorum ben de mumkun oldugunca. Son zamanlardaki bircok Google basligini da ben actim mesela. MS basliklari neden ozellikle batiyor anlamiyorum, MS'in giris seviyesinde bi software dev'in tanitimina ihtiyaci yoktur emin olun yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi konu microsoft olduğu için batmadı aslında. genel olarak da google fanatikliği ya da microsoft düşmanlığı sergilemem. ikisene de aynı pencereden bakarım.

ama bir an topic'in amacını anlayamadım, ittirme bir bing reklamı gibi geldi. onu sorguladım. öyle de değilmiş zaten.

aynı biçimde google adına zorlama haberler de rahatsız eder beni. gıcık bir adam olabilirim belki bu konuda =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bunun gibi yuz milyon ornek var diye yazilmayacak degil, di mi? ;) yoksa herseyin cok ornegi olabiliyor, ya da baska yerlerden cogu haberi zaten ediniyoruz. yine de forumda paylasmak ayri bir guzel

kaldi ki penth'in daha cok microsoft haberi paylasmasindan daha normal birsey olamaz, kiskanma racta. senin firman yeto, sharepointten de cacik olmaz diye penth'in yaptiklari gozune batmasin.

hem ben doktorayi bitirene kadar penth executive olmus olacak, beni mudur olarak alacak pls. o yuzden efendi olun, tw yetkilerimi kullandirtmayin! bir yetkim varmis, ya da ben doktorayi bitirebilecekmisim gibi...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...