Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aurelio'nun davası sonuçlandı

sostizm

Öne çıkan mesajlar

Saçma zaten de. Şaka maka sen söyleyince aklıma geldi Adnan Polat da maçlar 0-0 giderken falan inanılmaz mutsuz. Hatta genelinde bi çökmüşlük yorgunluk var. Aynı şeyi Aziz Yıldırım'da da görüyorum. Büyük riskler alıyor 2 başkan da başarı gelmezse tarihin en kötüleri olarak tarihe geçerler başarı gelirse en iyiler olarak çok kritik noktadalar.
Harcanan paralar alınan riskler çok büyük. Umarım takımlarımız avrupada biyerlere gelir en azından harcanan emekler boşa gitmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Aziz Yıldırım medya bulandırma işini çok güzel biliyo.

Tutuyo mesela "şampiyonluğun sadece sahada kazanılmadığını biliyoruz" diyo, tam şike mike millet atlarken "kontratlar yöneticilik" falan diyo. GS son dakkada şampiyon olarak feneri rezil ediyo, aylarca konuşulacak bi şampiyonluk alıyo, adam bi istifa edicem diyo ne gs kalıyo medyada ne şampiyolnuk hemen unutuyo. BJK yıllar sonra şampiyon oluyo 2 kupa birden alıyo, adam bi mehmet topuz olayı çıkartıyo, tüm bjk şampiyonluğu unutulduğu gibi karizması da boydan boya çiziliyo takımın demirörenin de katkılarıyla. 3 sene şampiyonluk sözü veriyo kesin diyo, millet yine şike var diye çıkınca "o kadar transfer yaptık, zaten fenerbahçenin hedefi hep şampiyonluktur yeni bişi demedim ki" falan diyo, gs nin uefayı alması tesadüftür diyo, millet galeyana geliyo "o kadronun jenerasyonun aynı dönemde yetişmesiydi tesadüften kastım" diyo...

Adam fareyle oynayan kedi gibi oynuyo medyayla. Yok böyle bir yetenek yahu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...