chambers Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 http://www.facebook.com/video/video.php?v=115286894335&ref=nf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 şaku şuku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 oha geyirdi bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 1 tane düzgün,kurallı cümle kurduğunu görmedim. sarsasım geliyo bunu benim.yavaş yavaş yavaş konuşuyo.ıy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Amanın girişi müthişmiş ama yaaa. Billie Jean olduğunu anladım daha ilk seste. Erciğin en başarılı videosu olabilir. Gelişim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 yazik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 notburk dsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Bu ercik muhabbeti ne? Adam bilerek mala yatiyor. (mu?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 yok doğal hâli bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 "dünyanın bir nu... yani dünya müzik listesnde bir numaralı bi sıraya geçti (geğirme)" ahahaha, abi bu ne ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 geğirdi ya. izleyiciye saygısı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 bu youtubeda face de ünlü(!) olanları tvye çıkartıyorlar ya , bunu ne zaman çıkartıcaklar? Facede fan sayfasında görünce yarıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 şaku şuku dans nedir lan? nedir yani ne o o ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 tüylerim diken diken oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 bu saclarida uzatinca iice gay olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 yıllarca 4chanda takıldım hala takılıyorum. çoğu ırkla, türlü inanışla, her cultla, insanların tipiyle, intihar etme şekilleriyle dalga geçtim hep, çok da eğlendim. bi tek zeka özürlü insanlarla dalga geçemem, komik gelmez çünkü, kendimi kötü hissederim. başlarda iyiydi de, artık ercik videoları izlerken içimde aynı noktada bi sıkıntı oluşuyo. bu adam normal değil, standart bi aptal ya da gerizekalı da değil. bambaşka bi sıkıntısı var. kendini bi anda utanç verici halde bulan insan videosu izlemekle, kendini rezil ettiğini bilmeyen insan videosu arasında fark var. allah akıl fikir versin buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 admın odasında perde yok bence ondan.. halbuse şakır şukur bir perdesi olsaydı böyle olmazdı bu çocuk.. ha b,r de penceresinden ne gördüğü de çok önemli.. her akşam orasını burasını gösterip de vermeyen bir afet var blki karşı pencerede onu görmekten kafayı yedi belki ilgi manyağı oldu.. perdeler hepsinin sebebi perdeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar