Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of Newerth hero ve item tartışmaları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kaede said:

Sparkcaster said:

yeni heroların hepsi ayrı dengesiz nymphora haric
madman zephyr vs

lol hiçbiri nymph kadar OP değil

dun nymp + madman e karsı 2 melee bu kadar ezildigimizi hatırlamıyorum (pest bende ve aracha), bu 2. skill degismis her 15 sn de bir target a 75/150/225/300 mana veriyo madmen neredeyse her 15 sn de 2 skill ini de bosalttı uzerimize nymp manasını fulledi surekli uzaktan baka kaldım oh oh ne guzel kesiyolar creepleri diye lvl 5 den sonra vurdum kendimi forest a...

onceki 2. skill biraz gereksiz gibiydi simdiki 2. skillde bi acayip olmus
Mesaj tarihi:
yok sadece o değil bütün skillerindeki sayıların düşürülmesi lazım
360 aoe heal/dmg absürd
range aoe dmg/stun üstüne vurduğu adama oranla aspd/ms
eski chakra
deli gang ve aganimle anti-gang

sanki adamlar "aa bu güzel bu güzel hem konseptede uyuyor hepsini verelim" diyip normalde o skilleri kullanan heroların durumunu hiç düşünmemişler
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

heronun birini yanına ışınlıyo yeni gelen skill

o hep vardı ultisi , 2. skill dota'da ki ezolar gibi bastıgında sana yada takım arkadaslarına mana veriyor. Cok gereksiz olmus en azından takım arkadaslarına vermemeli yada cooldown'ı fazlalastırılmalı tüm takımı manaya boğuyor yoksa
Mesaj tarihi:
hayır yoktu hep. Ulti levelına göre seni veya ekstra 1/2 kişiyi seçtiğin yere ışınlıyor. Eğer aganim varsa seçtiğin birini senin yanına çağırıyor
Mesaj tarihi:
nymph'in ilk skill'i biraz kısarlar, 240 a falan çekerler heralde. stun ın manasını arttırıp as/ms gain'i düşürürler, onun dışında biraz ekmek bi hero yani
Mesaj tarihi:
Kisisel dusunmemek lazim HoN da bence. Takima oldukca yarari olan bir karakter Nymph. Her ne kadar takim oyunu yerine genelde oyunlar ( en azindan noob oyunlar boyle :) ) kisisel caba uzerine kurulsa da, uzakta farmlayan bir heroyu 3v3 kapisma esnasinda yanina teleportlamak, cok acayip bir bonus.

Dolayisi ile takim oyununda Nymph kullanimina (tu)
  • Yeni Oluştur...