Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of Newerth hero ve item tartışmaları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Catzee said:

Arma said:

Böcekten slardar sana saçma gelebilir ama str gibi duruyor en azından. Elinde tüfel olan int herosu saçma geldi bana. Agility herosu olur diye bekliyorum ve resimlerde sniper gibi bir hava var bence.

İlk iki resim lion'un stun'ını anımsattı bana..

Şimdi bakınca gördüm. Lion un stun gibi ilk resimde. Doğru benziyor. Ama başka birşeyde olabilir. Tüfekli int herosu olması hala garip geliyor. 4. sü sanki sniperın ulti atması gibi.
Neyse çıkınca öğreniriz artık neymiş.
Mesaj tarihi:
Turnuva maclarinin kayitlari falan oluyor millet spectator olarak giriyor, izleyici olarak böyle turnuva maçlarını falan izlemek istiyorum nasıl katılacaz :)

Elinde iyi kayıt olan yollasın birde izleyelim.
HON Forumlarında bir kaç güzel streame denk geldim, zevkli oluyor.

http://www.fileplay.net/file/6672/gr-tournament-finals-ffs-vs-fab-clan-clan

gibi
Mesaj tarihi:
o diilde ben büyük nuublukla birşey sormak istiyorum. hep ilk yatan ben oluyorum genelde. armor falan almadığımdan oluyor. hayır lvl olarak bir üstünlük yok karşımda benim hp daha yüksek falan. fakat inatla ölüyorum. nedenini anlayamadım daha. anlıcam bakalım. hon nubu olmak keyifsiz lan.15 oyun attım hala daha hero seçerken spellerine bakıyorum falan. öf
Mesaj tarihi:
GEd said:

Bu demented shamanın olayı ne her ızledıgım replayde banlıyorlar elemanı.

en sakat herolardan birisi. slow büyüsü mini stun sayesinde channeling büyüleri durdurabiliyor. heal büyüsü 180 heal herkese ayrıyeten iyi pozisyon alırsan 700 dmge kadar vurabiliyor. ultisi cok pislik. arcane hide süper. bomba hero yani demented.
Mesaj tarihi:
abi sistem oturana kadar adam gibi oyun oynayamadım ya. noob game giriorum adam inanılmaz noob çıkıyor. hardnoob falan o derece. karşıdaki bi adam oyundan biraz anlasa çoşuyor. deliriyosun bu sefer de
  • Yeni Oluştur...