Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 GEd said: Şu gece oldu mu coşan hero hangisiydi ? balanar, aka sabahlar olmasın
Arma Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Catzee said: Arma said: Böcekten slardar sana saçma gelebilir ama str gibi duruyor en azından. Elinde tüfel olan int herosu saçma geldi bana. Agility herosu olur diye bekliyorum ve resimlerde sniper gibi bir hava var bence. İlk iki resim lion'un stun'ını anımsattı bana.. Şimdi bakınca gördüm. Lion un stun gibi ilk resimde. Doğru benziyor. Ama başka birşeyde olabilir. Tüfekli int herosu olması hala garip geliyor. 4. sü sanki sniperın ulti atması gibi. Neyse çıkınca öğreniriz artık neymiş.
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Lion oldugu kesin, forumda aciklanmisti galiba.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 lion şart. ben dotadaki heroalrdan başka yeni herolar da istiyorum. onlar da lazım.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 panda var, cok keyifli panda oynamak ya 4 skilli de disable elemanın, domine ediyo savaşı
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Silencer pandayı ağlatıyo baya... Hiç skill spamlayamıyo pandacık..
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 puppetmaster çok başarılı bir yeni hero mesela
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ne bu hangi hero ya?Çok damage'ı var sanki :D
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 hayda kılıç atma nedir ya mermi koysanıza
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 impale ve finger duruyo, hex ve drain mana noldu acap
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Resimlere baktığımızda onlarda duruyo gibi
Experimental Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Birisi windrunner demiş ağzından bal damlamış . Umarım gelir valla en iyi oynadığım hero oydu
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 sniper isteriz. her şekilde imba olur ^_^
Arma Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 abov harbici lion mus. ama normal vurusu tüfek değil. finger için tüfek koymuşlar.
HoN+1 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Sniper ın ultisini vermişler zaten scout a sanmıyorum koycaklarını.
GEd Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Turnuva maclarinin kayitlari falan oluyor millet spectator olarak giriyor, izleyici olarak böyle turnuva maçlarını falan izlemek istiyorum nasıl katılacaz :) Elinde iyi kayıt olan yollasın birde izleyelim. HON Forumlarında bir kaç güzel streame denk geldim, zevkli oluyor. http://www.fileplay.net/file/6672/gr-tournament-finals-ffs-vs-fab-clan-clan gibi
GEd Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 paticik kanalında pek kimse olmuyor ama sen /j clan yarrrak yaz.
GEd Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Bu demented shamanın olayı ne her ızledıgım replayde banlıyorlar elemanı.
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 o diilde ben büyük nuublukla birşey sormak istiyorum. hep ilk yatan ben oluyorum genelde. armor falan almadığımdan oluyor. hayır lvl olarak bir üstünlük yok karşımda benim hp daha yüksek falan. fakat inatla ölüyorum. nedenini anlayamadım daha. anlıcam bakalım. hon nubu olmak keyifsiz lan.15 oyun attım hala daha hero seçerken spellerine bakıyorum falan. öf
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 GEd said: Bu demented shamanın olayı ne her ızledıgım replayde banlıyorlar elemanı. en sakat herolardan birisi. slow büyüsü mini stun sayesinde channeling büyüleri durdurabiliyor. heal büyüsü 180 heal herkese ayrıyeten iyi pozisyon alırsan 700 dmge kadar vurabiliyor. ultisi cok pislik. arcane hide süper. bomba hero yani demented.
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 abi sistem oturana kadar adam gibi oyun oynayamadım ya. noob game giriorum adam inanılmaz noob çıkıyor. hardnoob falan o derece. karşıdaki bi adam oyundan biraz anlasa çoşuyor. deliriyosun bu sefer de
Öne çıkan mesajlar