Hao Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 WE ler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Size şöyle birşey yapalım ;) +18 olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 bu we farma bağlasın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 WEler set konusunda ağlamasın zaten. Gnomelardan sonra gördüğüm en iyi racial abilty onlarda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 destro savaşa her zaman 1-0 üstün başlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Bu nedenle order olarak female BW ve SW setlerinin yeniden elden geçirilmesini talep ediyoruz. Sorduğunuz sorunun cevabı ... EVET, sapığın tekiyim HAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 http://forum.war-europe.com/warhammeronline/board/message?board.id=websitenewsEN&thread.id=933 "marauder asigiyim, conqueror migferinin hastasiyim." yazicam zirhimin arkasina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Yeni (!?!? ) set grafikleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Ben artık praag da cayda cıra oynarım kafamdaki mumlarla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 yeni setler iyi ki invader tamamlamışım dedirtti, conq ve darkpromise olmamış. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Satoshie said: Ben artık praag da cayda cıra oynarım kafamdaki mumlarla.. bwahaha you no take candle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 aquila said: Satoshie said: Ben artık praag da cayda cıra oynarım kafamdaki mumlarla.. bwahaha you no take candle! ahaha evet yaaa.. wow daki tepesinde mumla dolaşan zibidiler gibi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elrosin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Bu zırhların daha renklendirilmedikleri yazılmış. Tek korkum yine abudik gubudik renklere boyamaları. Görüntüleri harika ve bu şekilde sade daha iyi bence. Kotbs ve Chosen setlerinin renkleri son derece korkunçtu, mor,mavi vsvs.. diger üstü zırhlı olan classlar içinde aynı şey geçerli, Bıraksalar öyle kalsa biz istedigimiz gibi boyarız sonra istersek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 e zaten boyayabiliyoruz ki? rengi değişmeyen kısımlar standart zaten bütün setlerde, güneş ışınları filan bütün setlerde aynı renk kalıyor. geri kalanı primary/secondary olarak boyayabiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Bazı itemlar boyadığın renk değil de orjinal renk ile boyadığın rengin spastik, glitchli bir karışımı oluyor. Archmage'de "seizure color" diye tabir ettiğim bir kombinasyon yaratıp düşmanın ekran başında o renklere dayanamayıp krize girmesini sağlamışımdır diye düşünüyorum. Onu başaramadıysa bile ekran kartı driverlarının patlamış olabileceğinden şüphelenmişlerdir, lol. Boya olayı Mythic'in klasikleşmiş süper fikir / kötü uygulamalarından biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 eşyaya özel bir bug olabilir, ben kendi boyadığım zırhlarda böyle bir soruna rastlamadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Archmage cübbelerinde çok başıma geldi, belki onlara spesifiktir malum Archmage default renkler pek janjanlı. Plateler rengi en iyi taşıyanlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ahaha, gmden mesaj geliyo "renk temanız başka oyuncuların kuzenlerini masadan düşürdüğü için account'unuza gecici olarak ceza verilmiştir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 sorceressın var öyle bir armouru insanı tribe sokuyor grafik bug mı oldu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elrosin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Sam said: e zaten boyayabiliyoruz ki? rengi değişmeyen kısımlar standart zaten bütün setlerde, güneş ışınları filan bütün setlerde aynı renk kalıyor. geri kalanı primary/secondary olarak boyayabiliyoruz. demek istedigim tam olarak o degildi. tabiki istedigimiz gibi boyayabiliyoruz ama çoğu zırhın o eski orjinal rengini birdaha bulamıyoruz. mesela wh oynadığım için burdan örneklendireyim, wh nin yeni invader zırhındaki kahverengi tonu bulmak memnun degil, ya da kotbs'ın o direk boyanmamış saf demir deseni gibi.. Sonuçta birçok erişilemez renk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catatonica Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 karakterimi rengini sanayi yeşili ile boyadım doğan görünümlü şahin gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 bu armorlar ne zmn değişecek net bi bilgi yok değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 1 ay içerisinde yeni patch ile gelecek sanırım. Gerçi bunlar yine beceremez, patch in yarısını bir sonraki patch ile getircez diyip sallarlar oyuncuları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elrosin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 bir süredir yoğunlugumdan dolayı oyuna giremiyorum. bi gelişme varmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 havada kaldı bu ya, herkes sovereignli, warlordlu zaten artık. değiştirseler de neye yarıcak bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar