suvras Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 nedense 10 kadar yakın arkadaşın içinde hiç biri birbirinden hazzetmiyor. çoğu birbiriyle tartışmalı denebilecek boyutta. ve işin ilginci bunları ben birbiriyle tanıştırdıktan sonra bu hale geliyor. yani önceden bi husumet de yok aralarında. niye böyle çözemedim gitti. tek ben miyim acaba bu ? onların beni tanıştırdıkları kimse ile anlaşamamazlık tartışma kavga gibi bi durumum olmadı onların aksine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 sen tanıştırdın diye sen niye geriliyosun ki. arkadaş grubunuzda davetiye sistemimi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 bu insanları birlikte tutma çabası içine girmeye gerek yok. sen rahat ol. aralarında varsa sorunu hallederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 bırak gitsinler dönerlerse senindirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 boşver tanıstırma kimseyi sonra birbirleriyle çoık yakın oluncada uzuluyosun kendine sakla arkadaslarını hiçbir zaman arkadas tanstırma olayından karlı çıkmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Dünyanın en bencil mantığıyla karşı karşıya kaldığımız bir perşembe gecesinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 heheheh tanıştır ama sevmiyolarsa sevmiyolardır birbirlerini yani, yapcak bişi yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Şimdi bunlar kızsa ve sen de kızsan hepsine fırça çek , napıyosunuz arkadaşlar aa de , millet en azından sana karşı tavır almasın . erkekse onlar birbirine bi zararı dokunur, ayrıl ordan. karışıksa ortada sevilen bir kız mız bi şey olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 bencillik olarak algılanmamalı bence, bi insanın bir çok farklı yönü vardır ve bir çok arkadası vardır bu farklı yönlerden hoşlanan ve o arkadasların birbirlerinden hoşlanmaması çok normal ama böyle durumlarda kişi arkadaslarının rahatlığını mutluluğunu düşünürken çok hırpalanıyo ve bazen değmediğini görüyo mesela doğum gunune bi sürü birbirni tanımayan arkadasını çağıran kişi ortamda gruplaşma olduğunda ikiye bölünür ve o buluşma parti herneyse olaydan en az o kişi zevk alır ayrıca ne derseniz deyin insanoğlu kıskanç bir varlık ve elinde olanıda yitirmeyi hazmedemez (arkadaslarının birbirlerini o kadar çok sevmesi ki asıl kişiyi unutmaları durumu) sonuç olarak üzülme arkadasların birbirlerini sevmedilerse bir araya getirme, hepsiyle ayrıca vakit geçir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 genellikle kızların işi bu arkadaştan haz etmeyip diğer arkadaşa huzursuzluk hissettirmek. idare etmesini bilmiyorlar ki cıkcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 fede said: bırak gitsinler dönerlerse senindirler ASHDGASFHGKAHSFA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar