Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadaşlar arasındaki anlaşmazlıkların ortasında kalmak

suvras

Öne çıkan mesajlar

nedense 10 kadar yakın arkadaşın içinde hiç biri birbirinden hazzetmiyor. çoğu birbiriyle tartışmalı denebilecek boyutta. ve işin ilginci bunları ben birbiriyle tanıştırdıktan sonra bu hale geliyor. yani önceden bi husumet de yok aralarında. niye böyle çözemedim gitti. tek ben miyim acaba bu ? onların beni tanıştırdıkları kimse ile anlaşamamazlık tartışma kavga gibi bi durumum olmadı onların aksine.
Sosyal ağlarda paylaş

bencillik olarak algılanmamalı bence, bi insanın bir çok farklı yönü vardır ve bir çok arkadası vardır bu farklı yönlerden hoşlanan ve o arkadasların birbirlerinden hoşlanmaması çok normal ama böyle durumlarda kişi arkadaslarının rahatlığını mutluluğunu düşünürken çok hırpalanıyo ve bazen değmediğini görüyo

mesela doğum gunune bi sürü birbirni tanımayan arkadasını çağıran kişi ortamda gruplaşma olduğunda ikiye bölünür ve o buluşma parti herneyse olaydan en az o kişi zevk alır

ayrıca ne derseniz deyin insanoğlu kıskanç bir varlık ve elinde olanıda yitirmeyi hazmedemez (arkadaslarının birbirlerini o kadar çok sevmesi ki asıl kişiyi unutmaları durumu)

sonuç olarak üzülme arkadasların birbirlerini sevmedilerse bir araya getirme, hepsiyle ayrıca vakit geçir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...