Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=kdEvtzdVl8U&feature=g-u-u&context=G250b01cFUAAAAAAAAAA
alkansas Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 @kthxbye: Güle güle aslan parçası. Yolun sağından gitmeyi unutma.
kthxbye Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Benim biyere gittiğim yok arkadaşım daha seviyeyi düşürmeye niyetin varsa seni tutanda yok, kthxbye :)
Gangren Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 moderatör uyuyor, millet çıkmamış oyunda birbirini yiyor nerde bu devlet
marksman Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 empathy atıp dalın birbirinize ha vurun ha hu ha
Mina Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Beta acctumuz yok ne yazuk kü yahut bununla ilgili bir yazı gormedim,Battlegroundlarla lvl kasabiliyor muyuz? yoksa silme lvl 80 mi 50 mi onu da bilmiyorum, pve ve grindle mi kasılıyor sadece??
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 dreagloth said: Kısmen old'lu grumpie'li bi şey olmasa bare.
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 bg larda direk lvl 80 e scale oluyorsun, tün skill ler açık oluyor, wvwvw de skill ler ve item lar hariç 80 oluyorsun. leveling grind değil kesinlikle, bir kere level aralıkları aynı, event lerden sürekli exp geliyor, craft tan exp geliyor, kasmak hiç sıkıntılı olmayacak gibi. Üstüne, level ından düşük bir ins ya da zone a gidersen yine scale oluyorsun ve exp almaya devam ediyorsun.
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Sana da, ok öyle olmayacak, herkes alınmayacak, eski gw ciler ile bağlarımız olacak
Gangren Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Mina said: Beta acctumuz yok ne yazuk kü yahut bununla ilgili bir yazı gormedim,Battlegroundlarla lvl kasabiliyor muyuz? yoksa silme lvl 80 mi 50 mi onu da bilmiyorum, pve ve grindle mi kasılıyor sadece?? BG'lerden de, WvW'den de level alabilirsin, PvE levelingden daha yavaş olur ama.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=GHzuwBOzH6w&t=24m30s wvw
kthxbye Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 los tan castliyebilmek biraz saçmalık değilmi ayrıca dengesizlik Edit orda 5 tane elemantalist aoe castlese aşşaya, nolucak yani sonuç
Trevanian Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 WvW'nin dengeli olacağından bahsedilmedi hiçbir yerde.
LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 pre-purchase D&R a geliyormus, muhtemelen nisan 10 dan itibaren ;) hayirli olsun.. edit: linki koyayim da ayip olmasin dimi.. http://wiki.guildwars2.com/wiki/User:Stephane_Lo_Presti/GW2_prepurchase_retailers_list edit 2: CE yokmus ama.. cok bir esprisi yok yani..
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 O ne linki yetersiz adam, dnr a gelmesi iyi olur benim gibi koleksiyon yapanlar sebeplenir. Ayrıca, sen gidip kaleyi basmışsın, adan tepende kaleyi savunuyor, filmlerde, oyunlarda, kitaplarda hiç mi görmediniz kale savaşı nasıl olur diye, kim avantajlıdır diye. Adam surda bekleyip kafama büyü atıyor, oynamıyorum ben nedir.
walkie Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 wiki.guildwars2.com Note: CE means that the retailer will offer prepurchase of the Collector's Edition of Guild Wars 2. Australia QVS EBGames - CE Austria Gameware - CE Gamesonly - CE Belgium Game Mania - CE Bulgaria Pulsar Games - CE Ozone - CE Technomarket Technopolis Multirama Plesio Gaming Gear Canada EBGames - CE Croatia ALGORITAM d.o.o. Cyprus Micromania Stephanis Melesoft Plug-Ins Czech Republic Games.cz Denmark CD ON - CE GAME - CE Coolshop - CE El Giganten - CE Estonia Euronics (Sandman Grupp AS) Gamestar Holding OÜ Finland CD ON - CE VPD - CE Gigantti - CE France FNAC Amazon Micromania - CE Virgin Megastore - CE Germany 4u2play - CE Amazon Gamestop - CE Mediamarkt - CE Promarkt Saturn - CE Hungary 576 kbyte CD Galaxis Iceland Elko BT Gamestöðin Israel Freak Italy Amazon Gamelife - CE Multiplayer - CE Gamestop Latvia Sia ETG Videogames Sia Euronics (Sandman Grupp AS) Lithuania Avitela Ltd Baitukas (Baitukas UAB) Malta Forestals Netherlands Bol.com - CE Bart Smit Game Mania - CE Norway Game Zone - CE CD ON - CE Komplett - CE Elkjop - CE GAME - CE Poland Portugal FNAC - CE Serbia GameS - CE Komparator Slovakia Sector.sk Slovenia Igabiba South Africa BT Games - CE Kalahari.net - CE takealot.com - CE Spain Game - CE GameStop - CE FNAC - CE Amazon Xtralife - CE Mediamarkt - CE Carrefour - CE Sweden CD ON - CE GAME - CE Discshop - CE Webhallen - CE Switzerland World of Games - CE Softridge - CE Turkey D&R UK Amazon HMV Zavvi - CE Shopto.net Play.com USA GameStop - CE Amazon Best Buy türkiye için pre-purchase açmayı kabul eden şimdilik sadece d&r gibi. tabi nasıl olcak? 3 gün önce oyun elimize mi ulaşcak pre-purchase yapılırsa?
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 LuNiZ said: pre-purchase D&R a geliyormus, muhtemelen nisan 10 dan itibaren ;) hayirli olsun.. edit: linki koyayim da ayip olmasin dimi.. http://wiki.guildwars2.com/wiki/User:Stephane_Lo_Presti/GW2_prepurchase_retailers_list edit 2: CE yokmus ama.. cok bir esprisi yok yani.. emin misin d&r'da geleceğinden ? edit: bir önceki post'ta belirtilmiş =(
walkie Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 linki eklemede sorun çıkıo list için ondan burdan buyrun :) wiki.guildwars2.com
kthxbye Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 dreagloth said: O ne linki yetersiz adam, dnr a gelmesi iyi olur benim gibi koleksiyon yapanlar sebeplenir. Ayrıca, sen gidip kaleyi basmışsın, adan tepende kaleyi savunuyor, filmlerde, oyunlarda, kitaplarda hiç mi görmediniz kale savaşı nasıl olur diye, kim avantajlıdır diye. Adam surda bekleyip kafama büyü atıyor, oynamıyorum ben nedir. Surda atması mantıklı onda problem yok hatta zaten işin zevki orda, önünde duvar varken castlemesi single da aoede problem o. O önündeki duvar varken targetlanamıycak ve aşşağıda diğelim 50 kişi var yukarda 5 caster, aoeyle yarısını keser yani o 50 kişinin.
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Sanırım, tam kapı önüne ki önemli yer orası, atamıyor aoe, ortalığa sallıyor, siege kurulması şart. Kapı önüne saldırmak isterse de, kendini açığa çıkarıyor, direk hedef oluyor, aşağıdaki yetolar focus lansa alabilirler aşağı hemen.
Öne çıkan mesajlar