Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 ha birde pc de hazirlanan kac tane mmorpg biliyorsunuz konsol haberi cikipta bok olan hatta daha da baside indirgeyeyim, konsol haberi cikipta konsola cikan pc mmorpg si biliyormusunuz ? tabii ki ...
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 yok canim ilk degil bu, ornegin FF11 ve FF14, bunlar ps2 ve ps3 icin hemde pc sonrada FF11 xbox icin sunuldu ancak bastan itibaren buydu plan, bir digeri ise free realms :P, daha dogrusu konsola mmo yapan tek firma soe :D acikcasi haberi ben verdim ama bence haber sadece bir dusunceden ibaret an itibari ile.
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 ben de çok etkileyeceğini sanmiorum oyun belli betada oynadı adamlar , çoğu şey çoktan yapılmış, oyunun mekanikleri belli. swg gibi tamamen console a uysun die combatı falna değiştircekleri yok interfaceler farkeder pc ve console versionları arasında onun dışında bişey değişceğini sanmiorum o yüzden sorun değil pek
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Mortis said: swg gibi tamamen console a uysun die combatı falna değiştircekleri yok swg , konsol o nereden cikti yahu :D
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 spark bi boktan cakmiyo, ciddiye almayin.
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Kanuni said: Mortis said: swg gibi tamamen console a uysun die combatı falna değiştircekleri yok swg , konsol o nereden cikti yahu :D bne mi yanlış hatırlıom swg nin combat sistemini console a da çıkacak die değiştirip iptal etmişlerdi ?
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Yok zor herkes oynasin daha cok kazanalim diye sicmislardi icine. Birde beceremediler acikcasi skill sistemini.
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 yaw oyun nasıl olduğu belli , tonlarca gameplay videosu var. Napıcaklar konsola çıkıyor diye şimdiye kadar yaptıklarını mı bozucaklar..
mardox Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Kanuni said: Conference Call Highlights, GW2 Console Version Confirmed http://www.guildwarsinsider.com/conference-call-highlights-gw2-console-version-confirmed/ hmmm adam gibi yaparlarsa efsane olur, hayvan gibi tv'de kurulur mis gibi klavye ve mouse'u takar oynarım.
Spin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Daha önce açıklanandan farklı bir şey yok, sakin :) Kesin değil http://www.guildwars2guru.com/forum/showpost.php?p=1114921&postcount=79 Edit: Amma hazırda bekleyen varmış, daha hiç bir şey belli değilken "PS3'ümde oynarım" "Oyun battı kötü oldu" diyen adam var. Edit2: Şu link sürekli güncelleniyor, duruma bakabilirsiniz: http://www.guildwarsinsider.com/conference-call-highlights-gw2-console-version-confirmed/ Edit3: Olayın özeti; GW2 Konsol Geyikleri
mardox Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 adam gibi yaparlarsa ne oynıcam 15" laptop monitorunde alla alla :)
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Bazıları her şirketi bioware ile karıştırıyor.
Seru Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 mardox said: Kanuni said: Conference Call Highlights, GW2 Console Version Confirmed http://www.guildwarsinsider.com/conference-call-highlights-gw2-console-version-confirmed/ hmmm adam gibi yaparlarsa efsane olur, hayvan gibi tv'de kurulur mis gibi klavye ve mouse'u takar oynarım. ee pc'yi tv'ye bağla? ben öyle yapıyorum. senelerdir monitor ne bilmiyorum yahuu.
axedice Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Bi oyunu konsolları da düşünerek yapıyorsan gamepade göre tasarlarsın > mouse klavye ikinci planda kalır. Witcher2nin combat sisteminin kötü olmasının nedeni konsollardı, daha hala çıkmayan xboxta da oynanabilsin diye aksyon ağırlıklı yaptılar gameplayi. Ki konsol sahibi insanların ortalama zekasından falan bahsetmiyorum bile. Resmi açıklama gelmese dahi adamlar böyle bi hesapla işe giriştilerse GW2 GG zaten.
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 İşin içinde konsol varsa GG...MMO yav bu ne konsolu..
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 konsollari da dusunerek yapmiyolar oyunu.
Seru Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 ilk witcher da full aksiyondu. konsola çıktı mı yoo, sanmıyorum witcher'daki aksiyon dozajının konsol ile alakalı olduğunu.
axedice Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 İlk witcherın neresi aksyon? Saçma bi click-timing hedesi vardı, onun dışında sıfır strateji ve karakter build üzerine kuruluydu combat. İkinci witcherda aksyon ağırlıklı aktif dodgelu combat geldi, build biraz daha geri planda kaldı.
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Arkadaşlar sanırım anlamadığınız birşey var , bu oyun 2 yıl sonra çıkmıcak.Zaten bu oyunun tonla gameplay videosu var , 1 aya kadar closed beta başlaması gerekiyor.
Oski Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 konsola çıkıyorsa GG, zaten f2p bi de..
knox Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 axedice said: Bi oyunu konsolları da düşünerek yapıyorsan gamepade göre tasarlarsın > mouse klavye ikinci planda kalır. Witcher2nin combat sisteminin kötü olmasının nedeni konsollardı, daha hala çıkmayan xboxta da oynanabilsin diye aksyon ağırlıklı yaptılar gameplayi. Ki konsol sahibi insanların ortalama zekasından falan bahsetmiyorum bile. Resmi açıklama gelmese dahi adamlar böyle bi hesapla işe giriştilerse GW2 GG zaten.
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Oski said: konsola çıkıyorsa GG, zaten f2p bi de.. 2 yanlıştan bir doğru çıkaramamışsın. Axe in de anlamadığı üzere, d3 ile aynı olay, oyun zaten hazır, tekrar yapılanmaya gidilmiyor, en baştan konsol+pc için de hazırlanmıyor, kaldı ki haber kesin değil. Birde f2p değil..
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 b2i than f2p :) buy to install :P
Öne çıkan mesajlar