Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guildwars 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aralık olmaz ya. Yaz sonu gibi çıkar umarım.

dreagloth said:

Biberleyelim :)

http://www.youtube.com/watch?v=xBC_ig73aMs&feature=g-vrec&context=G238d46aRVAAAAAAAAAw

Her maddesi çok doğru ama herkesi bu kadar heyecana sevk eden direk "yapım kalitesi". Bariz bir şekilde çok başarılı.
Mesaj tarihi:
Farklı şeyler deniyor olmaları ve bunu insanlara aylık ücret diretmeden yapacak olmaları hakikaten ilgi çekici. Ayrıca bildiğimiz F2P kalıbının dışına çıkararak sadece kozmetik ürünlerini para ile satacak olmaları ayrı bir saygı duyunulması gereken nokta.

Guild Wars 2.. HERE I COME!
Mesaj tarihi:
2013 ilk ceyrekte cikar o zamana daha cok var.

arti 2009 da cikisi 2010-2011 e uzatilmisti gw2 nin. ncsoftun gelirlerinde fena dusus var bu aralar 2012 yi es gecebilir bu gidisle. oyunun sunduklari eyvallah da uretiminde garip sorunlari var gibi duruyor. sonucta ncsoft var isin icinde.

arti konsollara da dusunuyorlarmis :) insallah ayni serverde olmaz yoksa sicis olur.
Mesaj tarihi:
Konsol işi bana utopya geldi. Çıkacağını sanmıyorum.

Konsolda oynanmayan iki oyun türü var biri MMO diğeri Strateji oyunları bunlar gelmesin abi konsola, biz konsolları 3rd person shooter'ları ile sevdik.
Mesaj tarihi:
zaten oyun tek server yapısında olmayacak mı?

konsolun tek derdi, alan büyülerinde alan belirlerken olur, yoksa 10 skill şeysi konsola uygun gibi. hatta klavye-mouse dan az uzak durulacağı düşünülürse chat ve minimap in hayrına olur.
Mesaj tarihi:
basit soru konsolla alakalı:

arkadan çalışıyo herif sana nasıl bir anda arkanı döneceksin? ayrıca oyunda target sistemi yok bildiğim kadarıyla o sensitive ayarı nasıl yapacaksın büyü atarken analogla, konsol yalan abi. DC universe denedim bildiğin oynanmıyor oyun halbuki özellikle PS3'e tasarladı herifler.
Mesaj tarihi:
konsol olayı; bilgisayarım kaldırdı kaldırmadı derdim olmayacağı için güzel olur. 10 tane skill konsol a her türlü uyar. tek dert aoe büyülerini atmakta yaşanır.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...