Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guildwars 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben oyunun gvg ve ha haricinde hiçbirşeyini oynamamıştım :/
bana ÇOK koyar bu durum. Eminim benim gibi bir çok insanı da üzücektir yani. Belki çıktığı hali ile oyun olmaz ama ne biliyim ilk exp. ile gelir filan.
Mesaj tarihi:
İçimde bir his var, GvG olayını oturtamayacaklar ve millet gaza gelip GW'ye dönecek, GvG yapacaklar; umarım yanılıyorumdur. (niye umuyorsam)
Mesaj tarihi:
jade güzel map ya. burda çılgın bir anım vardı.
ben(runner) hariç herkezin bağlantı gitmişti oyunda. lorda kadar itmişlerdi bizi ama gidip bayrak takıp yarı hp de yetişmiştim. bizimkiler res olup hep birlikte %2-3 kala lordun hpsi çökmüştük adamlara. sonra morali alıp dp outları silmiştik ardından gelsin winwinwin.
Mesaj tarihi:
Çok merak ediyorum nasıl olacak oyun. Guild wars i deneyim diyorum çıkana kadar ama aldıktan hemen sonra çıkarsa boşuna 1. ye para vermiş olmiyim.
Mesaj tarihi:
Daha önce verildiyse kusura bakmayın ama neden GW2 oynanacağına dair hazırlanmış şu iki video çok hoşuma gitti. Özelliklede ilkindeki 1. neden.

http://www.youtube.com/watch?v=xBC_ig73aMs

http://www.youtube.com/watch?v=F3uMlHSbPSY
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
1.instance
2.item
3.dolayisiyla ekonomi yok
4.aylik ucret yok
5.anime stayla
6.yil 2011 yeni verebilecek hicbiseyi yok insanlar yenilik ariyor siddetle.genel mmolar bu durumda aslinda fail olmasi kacinilmaz ne yaparsa yapsin. Kimse bana eski ncsoft kitlesi bunuda oynar demesin millet arayista artik bi yerden sonra birakmak zorunda kalacak herkes.cunku arada zibilyon tane mmo degistirdi herkes hepside ayni.
7.bu kadar uzun suren yapim, sonuc olarak beklentiyi karsilamasi lazim calisanlarin maasi emeklerin karsiligi ki cok zor gorunen. vs benim icin bu sebepler yeterli.
Mesaj tarihi:
1.saçma
2.saçma, o kadar saçma ki anlamadım bile ne demek istediğini
3. nasıl yani?
4. İlkinde de yoktu, süperdi oyuncuları, herkes yetemiyor tabii.
5. Değil
6. Biraz daha incele
7. Oyun yapım süresi normal, biz bekleyemiyoruz artık, geç olsun güç olması ama.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...