Spin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 GvG hakkında daha kesin bir bilgi yok. Fakat koymamazlık edemezler diye tahmin ediyoruz.
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 GW deki gibi olmayacak gibi bir his var içimde, guild ler rvr de bir şeyler yapacaklar sanırım.
Creus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ben oyunun gvg ve ha haricinde hiçbirşeyini oynamamıştım :/ bana ÇOK koyar bu durum. Eminim benim gibi bir çok insanı da üzücektir yani. Belki çıktığı hali ile oyun olmaz ama ne biliyim ilk exp. ile gelir filan.
Kin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 İçimde bir his var, GvG olayını oturtamayacaklar ve millet gaza gelip GW'ye dönecek, GvG yapacaklar; umarım yanılıyorumdur. (niye umuyorsam)
walkie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=biKwJZ0QF6Y
iarwain Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Kin said: İçimde bir his var, GvG olayını oturtamayacaklar ve millet gaza gelip GW'ye dönecek Bence herkes wow a dönecek.üüüüü
Spin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Son günlerde dönen GvG muhabbetlerinden gazlara gelerek, oturduk GvG maçı anlatalım dedik, şöyle buyrun ; GW2TR - GvG Anlatımı ve Açıklaması
Creus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 jade güzel map ya. burda çılgın bir anım vardı. ben(runner) hariç herkezin bağlantı gitmişti oyunda. lorda kadar itmişlerdi bizi ama gidip bayrak takıp yarı hp de yetişmiştim. bizimkiler res olup hep birlikte %2-3 kala lordun hpsi çökmüştük adamlara. sonra morali alıp dp outları silmiştik ardından gelsin winwinwin.
ripe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Çok merak ediyorum nasıl olacak oyun. Guild wars i deneyim diyorum çıkana kadar ama aldıktan hemen sonra çıkarsa boşuna 1. ye para vermiş olmiyim.
bemre Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 1 ile 2 nin alakası yok zaten, ikincisi çok farklı bir grafiğe ve oyun mantığına sahip
Rock Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Daha önce verildiyse kusura bakmayın ama neden GW2 oynanacağına dair hazırlanmış şu iki video çok hoşuma gitti. Özelliklede ilkindeki 1. neden. http://www.youtube.com/watch?v=xBC_ig73aMs http://www.youtube.com/watch?v=F3uMlHSbPSY
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 geri düşmesin heyecanlan bekliyoruz...
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Çok uzadı son class açıklanması, korkuyorum mesmer olmayacak diye.
Raze Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 bence mesmerin bu kadar isteneceğini beklemiyorlardı, şimdi şu anki oyuna uyacak şekilde son classı mesmere benzetmeye çalışıyorlar.
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 dreagloth said: Çok uzadı son class açıklanması
bck Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 hala bu oyuna umut baglayanlarin olmasi dusundururken gulduruyor :)
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Neden umut bağlanmasın ?. Hayır, ne oldu da böyle düşündün sen peki ?
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 neye bağlayak peki mesela mahmutamı?
bck Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 1.instance 2.item 3.dolayisiyla ekonomi yok 4.aylik ucret yok 5.anime stayla 6.yil 2011 yeni verebilecek hicbiseyi yok insanlar yenilik ariyor siddetle.genel mmolar bu durumda aslinda fail olmasi kacinilmaz ne yaparsa yapsin. Kimse bana eski ncsoft kitlesi bunuda oynar demesin millet arayista artik bi yerden sonra birakmak zorunda kalacak herkes.cunku arada zibilyon tane mmo degistirdi herkes hepside ayni. 7.bu kadar uzun suren yapim, sonuc olarak beklentiyi karsilamasi lazim calisanlarin maasi emeklerin karsiligi ki cok zor gorunen. vs benim icin bu sebepler yeterli.
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 1.saçma 2.saçma, o kadar saçma ki anlamadım bile ne demek istediğini 3. nasıl yani? 4. İlkinde de yoktu, süperdi oyuncuları, herkes yetemiyor tabii. 5. Değil 6. Biraz daha incele 7. Oyun yapım süresi normal, biz bekleyemiyoruz artık, geç olsun güç olması ama.
Öne çıkan mesajlar