dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Çok fazla umut bağlandı gw2 ye herkes tarafından ama bir taraftan da korkuyoruz bu kadar beklentiye cevap veremezse çok üzüleceğimiz için.
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 necro combati cok bayik geldi asiri uzun suruyor bir mobu kesmek, bayabilir.
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 heralde bu şekilde olmaz release de 20 saatte bir köpek balığı kesiyo.
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 boss fight diyordu yanlız o drake için.
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Yok videodaki bütün fightlar gereğinden uzun sürüyo bence ama böyle olmaz heralde diye düşünüyorum.
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 e 2 saat muhabbet ediyor arada.kalanda da wand mıdır nedir öyle bişeyle vuruyor.skill 2 3 kere kullandı benim izlediğim.sırf self healing attı.
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 çok konsantre savaşmadı zaten bi o var bi de oynayanlar bilir gw1'de bir mobu tek başına öldürmen imkansız gibi bişeydi. belki hala benzer bi sistem vardır
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 henchmensiz kendi dengin bi npc'yi tek başına öldüremiyordun abi. ancak özel farming buildleriyle oluyordu, onları da birer birer nerfliyorlardı zaten.
solidhammer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 self heal ve last breath falan bukadar varken öyle bidurum olmıyacağı aşikarda zaten artık deli gibi aynı tipteki moblarıda farmlamak istemiyoruz. Ama adamlar storyline cart curt bisürü şey ekleyip yeri geldimi rahat rahat single takılın diyede dizayn ediyolar oyunu o garanti. Şu eventlar zaten çok hoş ya warhammer ve riftteki gibi bence anlamsızca mob farm yapıcağına sürekli onlara katılmak çok çok daha zevkli. Yeterki oyuncu sayısı yüksek olsun zonelar bomboş kalmasın. Oyun çok şey vaat ediyor umarım bu vaatler gerçekleşirde şöyle güzel bi mmo ya kavuşuruz artık ..
walkie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 şuna i göz atun derim :) mmorpg.com - Gamescom & PAX footage and reviews [compilation]
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Bir şey sorucam. Şimdi bu yeni oyunda eskisi gibi aylık üyelik olmadan, sadece oyun ücreti mi olucak ? Yoksa aylık ücret sistemine geçicekler mi ki. Lütfen geçmesinler işallah allem lütfen bismillah
solidhammer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 o verdiğin linkte dragonla kapışmaları var yuhhhh dedim abi adamlar ne yapmışya bildiğin savaş alanı ve mükemmel edit: http://www.onlinewelten.com/games/guild-wars-2/videos/showdown-im-high-level-content-11059/ 3. video
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 dragon super , combat i-ih..
axedice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 ToR bundan daha iyi görünüyor combat olarak? Tam olarak ne özelliği var bu oyunun, hype niye? Bide hikaye kısmı çok yeto göründü.
solidhammer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Kanuni said: dragon super , combat i-ih.. Nası combat ıı ıh ya dalgamı geçiyosun. Merakımdan soruyorum (öyle diyorsun demiyorum) hala parlak zırhlar altında 40 kişinin savaştığı bi bossu kıçı kırık tek bi tankın tanklamasını bekliyorsun 6-7 healerda onu heallasın, haritada 2-3 şeye basalım yada yerde yanan büyülerden falan kaçalım. Benim istediğim combat bu işte arkadaş aynı bir savaş alanı gibi herkezin görevleri var ve herşekilde savaşa katılabiliyorsun professionuna(class)ına göre dps buff ve support yapıyorsun istersen alt eventler ile arkada gunner ve mortarları destekliyorsun, düşenleri heallayıp kaldırıyorsun herkez aktif ve herkez bulunduğu konuma göre savaşa farklı katkılarda bulunuyor. Mesala çoğunluk gunner ve mortarlara geçerse dragon daha fazla minion summonlayıp gunnerları patlatıyor hani adamlar skill kullanmadan arkadan sadece çalışmayın demiş. Ve o koskoca alan bildiğin aktif bir şekilde doluyor. Abi benim beklediğim kesinlikle budur üstelik her eventte yada bossta farklı savaş taktikleri olacak düşün bu event lvl47 de oluyor ve bizim alıştığımız end game bossları kalitesinde bir savaş. (end game lvl80de başlıycak sonuçta) Ben bu combat dinamiklerine bittim ister pvp olsun ister pve GOGO GW2 ...
solidhammer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 çoğu mmorpg le ilgilenenin edindiği tecrübelere dayanarak yeni bi oyunu uzun uzaya test etmeden iyi yada kötü diyemeyiz ancak, bu adamların ideolojilerini fikirlerini aşırı tuttum ben umarım gerçeğe geçirmede başarılı olurlar
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 yıl 2011. hala guildwars oynayan mı var ? en son ranger oynuyodum koreliler bütün oyunu ele geçirmişti hepimiz bırakmıştık ?
axedice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 dreagloth said: Defol git lan bu topic ten =( Witcher2 gibi dodge falan ne o öyle. Neyse en azından ilk oyun gibi instanced olmayacak heralde.
solidhammer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 allah sabır versin 334 mü oldu bu heralde oyun çıkana kadar 5k yaparsın ps: yapmadım valla üstteki mesajı quote
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Askerden yeni gelenlere sabır gösteriyoruz patice.
Öne çıkan mesajlar