dreagloth Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Bu arada, 2 tane daha class var açıklanacak.
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 HOME INSTANCE HYPE said: Man this keeps looking better and better!
zipzip Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 çok mu güzel yoksa gaza mı geliyorum? :D
Snake Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 öff ne kadar bayık ya hep aynı şey bıktık artık.
LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 linkler down.. peh.. arenanet bunlari onumuzdeki hafta pax east de duyurcakmis resmi olarak GT erken yayinlamis.. dreag anlatsana abi sunu bi duzgun ne vardi videoda?
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Abi norn guardian yarattı adam, human ranger videosu gibiydi, background dun falan üzerinden geçti tekrar. Onunla biraz oynadı, big event lerden birini gösterdi falan, sonra thief e geçti, bir kaç skill ini gösterdi, başka bir event e girdi, en sonda herkesin personal instance ı olacağını (ev gibi ama değil) hangi npc lerin orda görülebielceğini, diğer oyuncuları inv. edebileceğimizi falan söyledi. Genel olarak zevkli seyretmesi, grafikler süperdi, combat akıcıydı gayet..
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 link ler down değil, ben hala görebiliyorum. http://www.gametrailers.com/video/gdc-11-guild-wars-2/711237
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 bende de çalışıyor linkler,izledim sabah. çok fena ya off,çıksın artık bir an önce de akalım :)-D
LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ok bende acabildim simdi izledim hepsini.. cok guzel gercekten..
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 çok çok iyi ya, acaba ne zaman cıkacak
Spin Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Thief hakkında bir izlenim yazısı hazırladım, şu linkten okuyabilirsiniz ; Thief Sınıfı - İzlenimler ArenaNet'in resmi olarak açıklaması ve GW2 official sitesine içerikleri koyması haftaya olacak sanırım.
Marv Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Aynen, eline sağlık Spin çok güzel bir rehber olmuş. Bu arada şu dual-gun olayı heyecanlandırdı beni. Epey iyi duruyor.
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 O uzağa kaçıyor dediğin olay zaten dodge değil mi? Birde dual bow olayını göremedim ben, bu videolarda mı vardı?
Spin Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Dual bow benim hatam, yanlış yazmışım, Thief shortbow kullanabiliyor, kusura bakmayın :)
Öne çıkan mesajlar