The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Olm nasıl müzik dinleyeceğimi şaşırdım. Bilgisayar, fan gürültüsüne katlanmak istemiyorum. Fakat tık tık iki dakkada keyfime göre playlist yapma lüksüne de çok fena alıştım. Müzik dinlemekten anladığım playlist yapmak oldu. Öyle bi albümü al, iki hafta dinle hatmet olmaktan çıktı. Ne pis şeymiş bu mp3. Şimdi su soğutmalı bilgisayar al yok imac al diye bana müzik dinlemeye ayıracak 2000 ile 4000 arası lira parası olan adam muamelesi yapmayın da bi fikir verin hele. Acayip bi alet buldum. http://www.gheginhifi.it/public/ghegin/images/pdf1009_large.jpg 301 tane cd kapasitesi var. Biraz tuzlu ama yüksek ses kalitesi demek. Playlist de yapılıyormuş sanırım bu aletle ama yalan geldi bana hem buna hem albüme hem hoparlöre para vericem üstüne bi de bunun içindeki cd yi kumandayla seçip o dandik kumandayla iki saat playlist yapıcam... ölme eşeğim ölme. hem pahalı hem zahmetli Ses kalitesi farklı deniyor işte psikolojik midir nedir mp3lere hepten polifonik telefon melodisi muamelesi yapmaya başladım. heç dadı duzu yok lisede bilgisayarı kaldırıp kenara atmıştım, orijinal korsan albümleri ve discmanimi yanımda taşırdım. Fakat şimdi Şarkıları klasörden media playera sürükleyip sürükleyip çılgınlar gibi müzik dinlemek istiyorum ama bu fan gürültüsü... ve o mp3 kalitesizliği... bilgisayar kullanmanın güzel yanı albüm olarak bulamayacağın bir sürü konser, tv kayıtlarına ulaşabilmen. fakat kötü yanlarından biri de hep aynı şeyleri dinler oluyorsun. Çok sıkıldım bunalımdayım NASIL MÜZİK DİNLENİR ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 tl,dr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Allah başka dert vermesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ahahahah nicke gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 kulaklık takmak istemiyorsun? şöyle ki indirimden 700 ytlye ev sinema sistemi almıştık. Alet baya iyiydi, iyi bir müzik seti kadar becerikli, sert bir 5 artı 1 kadar atılgandı. Evde sistemin merkezine oturur prodigy dinlerdim, sonra evden gitti tekrar kulaklıkla dinlemeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ses kartı ses sistemi sessiz kasa tüm dertlerinin çözümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 pc yi başka odaya koy receiver a bağla, ordan çıkan hoparlörü uzun bi kabloyla odana getir. sadece müzik sesi gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 bilgisayardan playlistler halinde cdye yaz şarkıları, bu djlerin case'leri gibi case'lerin olsun playlist playlist ayır sonra da normal bi müzik seti al onda dinle hatta ve hatta mp3çalar bağlanabilen bi müzik seti al, playlistini mp3 çalarda yap müzik setine tak ordan dinle, bilgisayardan sürekli güncellersin sonra kapatır pcyi müzik setinden rahat rahat dinlersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ben ne istediğini anlayabilmiş değilim. [list] [*] pc den çalmak istiyorsun ama ses yapıyor [*] mp3 istemiyorsun ama bilgisayardan çalmak güzel diyorsun [*] liste yapıcam diyorsun ama cd caseli sistemi pahalı hemde liste yapması zor diyorsun [*] korsan orjinal album diyorsun [*] pahalı bişey önermeyin param yok diyorsun [/list] ee ne cevap bekliyorsun dostum cidden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 bi alet ayarliym sana. dinlemek istediğin şarkıcıları sanatçıları ayağına getiriyor, odana ışınlıyor direkt. sanırım bu işini görür ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 bu nasıl dert lan asdkljasldk hey allahım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 git 250-300 liraya duzgun uber sessiz bir kasa al alamiyorsan da fakirsin zaten, o saatten sonra tek basina bir kosede kuruyup gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Gelip geçici heves bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 4k paran varsa anca anfiye yeter o para, hi-end müzik dinleyecem diyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 derde bak ya :D dalga geçer gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 pasif soğutmalı bi atom nettop ile hallediver işte ya da via da olur. hatta via daha güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 senko said: 4k paran varsa anca anfiye yeter o para, hi-end müzik dinleyecem diyorsan. kenarda tek kasarsa mid game de toplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Fistan said: ben ne istediğini anlayabilmiş değilim. [list] [*] pc den çalmak istiyorsun ama ses yapıyor [*] mp3 istemiyorsun ama bilgisayardan çalmak güzel diyorsun [*] liste yapıcam diyorsun ama cd caseli sistemi pahalı hemde liste yapması zor diyorsun [*] korsan orjinal album diyorsun [*] pahalı bişey önermeyin param yok diyorsun [/list] ee ne cevap bekliyorsun dostum cidden? Müzik dinlemek için illa bilgsayar kullanayım demiyorum. Playlist konusunda pratikliği bağımlılık yaratıcı diyorum. Bilgisayardan dinleyeceksem, desktop toplamam gerekecek ve şundan ve kaliteli olmayacak sesi. Fakat pratik olacak. korsan ya da orijinal, yanımda albümlerle gezerdim diyorum yani diyorum ki içinde beğendiğim bir tane şarkı olan albümün orijinaline para vermem. Evet aynen öyle diyorum kalite ön plana çıktığında liste yapmak zorlaşıyor, pratiklik ön plana çıktığında kalite düşüyor. Evet bana kalkıp bose, yamaha gibi markaları önermeyin çünkü çok pahalı. "senko" said: 4k paran varsa anca anfiye yeter o para, hi-end müzik dinleyecem diyorsan. Dostum ne 4k param var ne sadece amplifikatöre 4k para veririm kaliteli mikro sistemlerle de gayet keyifli müzik dinlenir. Soru: NASIL MÜZİK DİNLENİR ? Yani sizin için önce pratiklik mi kalite mi ? Müzik dinlemek için hangi aracı ne sebeple tercih ediyorsunuz ? Belki beni de "kalite mi pratiklik mi" karmaşasında bir tercihe ulaştıracak bir sebebi olanınız vardır diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Drall said: hatta ve hatta mp3çalar bağlanabilen bi müzik seti al, playlistini mp3 çalarda yap müzik setine tak ordan dinle, bilgisayardan sürekli güncellersin sonra kapatır pcyi müzik setinden rahat rahat dinlersin Bu benim de aklıma gelen tek çözüm bu olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 500tl ye falan sd kartlı usb li lcd ekranlı oto teyp al. müzik sistemine bağla. olay budur. çok zekiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 http://www.sahibinden.com/usb_ses_karti_tak_calistir_driver_derdine_son_5_1_destekli-23WQQaXQQ13931247WQQpXQQdisplayitem bu alet (yazıcıoglunda 20 ye aldım) + kaliteli bir kulaklık inanılmayacak kadar güzel ses geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar