Osso Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Absolut said: Yemişler yemişler buyucenek yicek bişi kalmayınca ölmüşler kücükler ölmemiş. Estel_Anorien said: ben varım. Biz burda birşeyler öğrenmeye çalışırken alan yetkilileri alanlarını trollüyolar =(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 ShadowFury said: Abi hayvanlar meteorun düşeceği yerde dipdibe toplanıp ta ezilerek ölmüyolar oy oy sacma sapan bi gülme tuttu ya cok feci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Osso said: Absolut said: Yemişler yemişler buyucenek yicek bişi kalmayınca ölmüşler kücükler ölmemiş. Estel_Anorien said: ben varım. Biz burda birşeyler öğrenmeye çalışırken alan yetkilileri alanlarını trollüyolar =(((( hepsini banlıyacağım! korkmayın! çünkü konu dışındaki en dev canlı benim ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 allahin isine karisiyorsunuz, hepiniz yanacaksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 afferin dory'm 4. karım olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 peki niye esseginki de balinanin ki degil ????????:S:S:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 dasaaa said: afferin dory'm 4. karım olacaksın yey! cunku esegin devasindan oturu askus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 timsahlar uzayda serbestçe salınım yapıyolardı , meteor düşerken timsahlarda meteorların yarattıgı hortumla dünyaya düştüler. dünyada pek çok şey öğrendiler.suyu sevdiler, yemek alışkanlıkları değişti.evrim böyle gelişti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 dasaaa said: afferin dory'm 4. karım olacaksın DEVLERIN ASKI...... konsepti bozmadan trollüyorum, cok basariliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Osso said: Büssürü teori var bu sitede elimden dondurmamı alsalar anca bu kadar üzülürdüm. heyecan içinde sonuçlara bakacakkene; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 vanille'im seni de yabancı kontenjanından 4+1 olarak transfer etmek istiyorum ama yabancı statüsünde kalman şartın var türkiye şeriat federasyonuna göre. kabul edersen yarın akşama dev bi çikolata ile istemeye geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Nereye tıkladın ki sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 dasaaa said: vanille'im seni de yabancı kontenjanından 4+1 olarak transfer etmek istiyorum ama yabancı statüsünde kalman şartın var türkiye şeriat federasyonuna göre. kabul edersen yarın akşama dev bi çikolata ile istemeye geliyorum bu DEV kadroda askusumu da gormekten onur duyacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Osso said: Nereye tıkladın ki sen? sağda oylama var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Valla başlığa cevaben; Devden ne kastedildiğine bağlı, gayet göreceli bi kavram, yani bi karıncaya göre bi fare dev sayılır mı, diyor, işe bir tutam felsefe katıp trolleyip gidiyorum: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Banada öyle dedi =( ühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 her mesajda araya bir troll düşüyor. Asyanın en yüksek ortalaması burada lksdjfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 YILLARDIR TROLLÜM BÖYLE TROLL GÖRMEDİM ARKADAŞ ALAN YETKİLİLERİ BİLE KATILDI =(((( ühühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 hepinizi banlettiricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 ahahahah bi de adminler trollemeye başlarsa 1. geleneksel paticik kolektif troll şenliklerini başlatabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Arkadandayım Ardeth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 bi hatun miyav dedi küçük rocco siffredi adlı güzide halk türkümüzü hediye ediyorum hepinize. çukurova yöresinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 o degil de bir DEVhochi vardi noldu ona? @dasaaa: kabul ediyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 hala var aslinda. mesela dunya uzerinde yasa(yan)mis en iri canli mavi balina. uzunluk olarak bazi dinazorlarin gerisinde ama 30+ metre boy + 175 ton agirlik olunca yasamis en buyuk canli oluyor. tabi 1900 baslarinda balina avciligi furyasinda nerdeyse nesli tukenecekmis. sadece antartika cevresinde 300-400 bin civari mavi balina varken su an tahmini 5-10 bin civarinda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Yer çekimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar