delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 1 haftadir rigada stajdayim. Neyse ilk hafta geldigimde muslumanmisin diye sordular evet dedim. sonra arkasindan akil almaz sorular gelmeye basladi. once turkiyede de 4 kadinlami evleniyosunuz, icki icince cehenneme gidiyormussunuz fln filan bide domuz olayi var tabi. neyse cuma gunu is yerinde parti gibi bsi oldu bende bira iciorum, inanilmaz sasirdilar ve sacma sorulara devam ettiler. Ve bugun asil olay ise is yerinden bi kizin suicide bombing nasil yapilior diye bana soru sormus olmasi :) ne imajimiz varmis be dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 muslumanlık böyle bişey işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Doğru tanımışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 delimanyakcapkin said: Ve bugun asil olay ise is yerinden bi kizin suicide bombing nasil yapilior diye bana soru sormus olmasi golf oynamayı öğretir gibi öğreticektin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 kiz cok guzel onu da ekliyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 abi "işte bomba da böyle bağlanıyor" diye arkasına geçeydin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Saeros said: delimanyakcapkin said: Ve bugun asil olay ise is yerinden bi kizin suicide bombing nasil yapilior diye bana soru sormus olmasi golf oynamayı öğretir gibi öğreticektin işte ögret aga müslümanlıgı bi de türk olmayı tabi B)- gerci onlar ac karınlarını doyursunlar yav bi de bize mi laf ediyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 suicide bombing ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 kizim cok kolay de, bak pimi cekince patliyorsun, gostereyim de sonra pimini uzat... cekerse de patla. mesela. sdfksjhjghf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 İnanılmaz dalgaya alınma potansiyelli bir soru sormuş, çok eğlenebilirdin orda sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 pimini cektirt aga, kiz guzelmis diyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 isin sakasi uzuldum acikcasi, gerci Turkiye yi bole gormeleri uzud yoksa arap dunyasi icin bircok konuda hakli olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 ne üzülecen abi. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 banada sordulardı nerelisin, türküm dedim, elimdeki içkiye bakıp O_o böle şaşırdılar. müslüman mısın dediler farketmez bana uyar dedim, şaşırdılar her türkü müslüman sanıyolar her müslümanı da içki içmez domuz eti yemez böle tutucu falan filan. gerçi türkiyede müslümanlık yok o ayrı (düşündümde hiçbiyerde yok harbi müslüman) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Griswold said: İnanılmaz dalgaya alınma potansiyelli bir soru sormuş, çok eğlenebilirdin orda sdf. gectim gectim dalga, kacarmi kiz guzel diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 abi bırak müslümanlıgı sen ilk önce türklügü ögret gerisi gelir bi de ortam sartları müsait ve yerin saglam ise bol bol saka yap madem türksün göster ürksün be abicim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Turkiye yi en iyi sekilde temsil ediyorum guvenebilirsiniz bana:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 skor kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 müslümanların seks şöhreti de iyidi aslında ona yönel biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 biz de zamaninda cok gorduk, cok sordular en orjinal cevaplari vermek icin arkadaslarla seferber olduk, bir kiza 3 karimin oldugunu ve 6 yasindaki komsu kiziyla da nisanladigimi soyledim, dilerse kendisini de hareme katabilecegimi, ama once adini Neslihan yapip musluman olmasini rica etmistim, bir arkadas okula deveyle gidip, gecen gun kompressorunu degistirmek zorunda kaldigini anlatmisti soran bi cek cocuga uzun uzun... eglenceli oluyor. Bikeresinde siz evlenmeden seks yapiyor musunuz diye sormuslardi, biz de "seks?" diyip 3 saat adamlarin bize seksin ne oldugunu anlatmaya calisirkenki kasislarini izledik haha. En guzeli de sey, cahiller, bilmiyorlar soruyu sorarken de ama ayip olmasin diye cok kasiyoralr, ama bilmiyolar ki daha ilk hece agizdan ciktiktan itibaren sictilar, devam ettirme cabalari sadece sivamaya yariyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 ahahah, iyiymis dur deniyim bende hatta imam nikahi yapiyim bi kaciyla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 hakkaten ha iyi yöntem. merak ederler imam nikahı filan sen de götürürsün. zaten insanın başına ne gelirse meraktan ya maraktan geliyor. merak ne güzel şey merak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 buarada is yerinde rock band ve masa tenisi cok populer, ikisinide Turkiyede cok iyi oynayamama ragmen ozellikle masa tenisinde yenen cikmadi, o yuzdende bi killiklari var bazilarinin ama Turk gencligi sesleniyorum size bos bos italya fransa fln gezmeyin gelin buraya irkimiz guzellessin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 onların mezhebi ne? bir de dinsizlik yaygın olabilir oralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar