Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

muslumanlarin imaji

delimanyakcapkin

Öne çıkan mesajlar

1 haftadir rigada stajdayim. Neyse ilk hafta geldigimde muslumanmisin diye sordular evet dedim. sonra arkasindan akil almaz sorular gelmeye basladi. once turkiyede de 4 kadinlami evleniyosunuz, icki icince cehenneme gidiyormussunuz fln filan bide domuz olayi var tabi. neyse cuma gunu is yerinde parti gibi bsi oldu bende bira iciorum, inanilmaz sasirdilar ve sacma sorulara devam ettiler. Ve bugun asil olay ise is yerinden bi kizin suicide bombing nasil yapilior diye bana soru sormus olmasi :) ne imajimiz varmis be dedim :)
Sosyal ağlarda paylaş

banada sordulardı nerelisin, türküm dedim, elimdeki içkiye bakıp O_o böle şaşırdılar.
müslüman mısın dediler farketmez bana uyar dedim, şaşırdılar her türkü müslüman sanıyolar her müslümanı da içki içmez domuz eti yemez böle tutucu falan filan.
gerçi türkiyede müslümanlık yok o ayrı (düşündümde hiçbiyerde yok harbi müslüman)
Sosyal ağlarda paylaş

biz de zamaninda cok gorduk, cok sordular en orjinal cevaplari vermek icin arkadaslarla seferber olduk, bir kiza 3 karimin oldugunu ve 6 yasindaki komsu kiziyla da nisanladigimi soyledim, dilerse kendisini de hareme katabilecegimi, ama once adini Neslihan yapip musluman olmasini rica etmistim, bir arkadas okula deveyle gidip, gecen gun kompressorunu degistirmek zorunda kaldigini anlatmisti soran bi cek cocuga uzun uzun...

eglenceli oluyor. Bikeresinde siz evlenmeden seks yapiyor musunuz diye sormuslardi, biz de "seks?" diyip 3 saat adamlarin bize seksin ne oldugunu anlatmaya calisirkenki kasislarini izledik haha.

En guzeli de sey, cahiller, bilmiyorlar soruyu sorarken de ama ayip olmasin diye cok kasiyoralr, ama bilmiyolar ki daha ilk hece agizdan ciktiktan itibaren sictilar, devam ettirme cabalari sadece sivamaya yariyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...