Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Bu ikiliye basarak yillardir kisiye "whois" yapabiliyordum ama 3-4 gundur yapamiyorum chat addonunu kili yunu disable ettim gene olmadi.Keybindingsten de 2-3 kere baktim goremedim boyle birsey. Isin garip tarafi mouse sag click yapip nicke WhoIs i secince de tepki vermiyor.Sadece /who Osman yazmam lazim ki guildini kilini yununu goreyim. Bunun nasil duzeltiriz bilen var mi ? (google`ladim olayi ama oyunun kisayollari falan gibi basliklar denk geldi hep.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 chat in üzerine gel make interactive mi öyle bişeyler vardı onu seç olması gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 yok yemedi interactive de noninteractive de yaptim denedim simdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 wtf folderini temizlemen lazim chat addonları yapıyor onu ve wtf wdb vs bisiler temizlemeden cache temizlemeden düzelmio geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 tey anasini pratin ozaman.temizleyeyim bu klasorleri de prati uninstall edip trip atim bari bi sure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Pratsız chat eziyet yalnız, geçen ben de cache resetledim korku filmi gibi oldu chat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 prat mı kullanıosun dicektim doğru tahmin etmişim lan prat teee tbc zamanından beri yapıo bunu ben tövbe ettim kullanmam o lanet addonu :D update et prati düzebilir silmeden belki şanslıysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 yok ya curse clienttan koca gun update ediyoruz nankor cikti.simdi chatter yada chatMod kurucam bi okuyayim hele neymis ne degilmisler. kusum prata artik xD edit : 2si de en son 4ay once update olmus , patladim durduk yere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 cache wtf ve wdb nin yanina 2 ekleyip etkisiz hale getirdim klasorleri efendi efendi actim tekrar wowu default sekilde ama out of date olmayan addonlarimi aktif hale getirip oyle girdim oyuna karakterle gene yemedi. >.< edit : prat etkisizken wtf wdb cache sifirlanmis sekilde actim gene yemedi..ulan bildigin aliskanlikti bu benim icin windows ekraninda sag click refresh kivamindaydi napcam simdi >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Chat addonları ne kazandırıyor? Şimdiye kadar hiç kullanmadığım için bilmiyorum maalesef. Bir de sorunu da araya sıkıştırayım. Combatta iken çantalar hiçbir şekilde açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Silmarwen said: Bir de sorunu da araya sıkıştırayım. Combatta iken çantalar hiçbir şekilde açılmıyor. Bartender varsa onun ayarlarda vardi canta olayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 chat addonu kolaylik kazandiriyor okadar istersen curse gamingten aciklamalarina bak. simdi sabahtan beri yaptigim denemeler sonucu herseyi sildim mildim en son addonlari komple kapadim calisti tiklama olayi ve tek tek addonlari enable ederek son vardigim sonuc su : Bartender Prat (disableken bile wtf wdb silikken click isi calismiyordu sonra sildim gitti belki de etkisi yoktu ^^ ) Spammenot Tiptac Buttonfacade BagnonForever Omen yada Recount un yapcagini sanmiyorum ama bunlari kaldirip yerine Skada koydum yine de belirtmekte yarar var diye yaziyorum. Yada Sunn - Viewport Art Bu soruna yol aciyormus elimdeki bulgulara gore :) Ha belki de oyle bi geldi gitti bu sorun kimse yol acmiyodu ama en son addonlarin hepsi aktiften oyunda gereksiz spikelar da yedim. Suan durum cillop hersey guzel calisiyor. Chat icin de defaultun yanina WIM (WoW Instant Messenger) v3 koydum mis oldu. Topic benim icin bitmistir gelen cevaplarin falan baskasina isik olmasi dilegiyle ayriliyorum Edit : Ulan WIM de ayni soruna yol acti bana chatle alakali addon yasak anlasilan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 prat bende isme sağ tıklandığında çıkan target seçeneğini yoketti. Onun çaresi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 onu zaten prat koymus sanirim :) cunku bende sifir chat addonu var baktim simdi invite-ignore-whisper-cancel var sadece opsiyon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Hiç bir chat addonu yok ama target seçeneği var bende. Bu arada hayır, bartender kullanmıyorum çanta sorunu ile alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Darqainu said: onu zaten prat koymus sanirim :) cunku bende sifir chat addonu var baktim simdi invite-ignore-whisper-cancel var sadece opsiyon :D yok ya eminim eskiden target seçeneği vardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 saçma olcak ki sanırım böyle bişi mümkün bile değil. keybind ları yaparken bartenderda yanlıslıkla shift-click yapmıssan bi yere patlamış olabilir o olay. ama sanırım shift click atanmıyodu bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar