Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Gençlerbirliği - Beşiktaş 22.08.2009 @ 21:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

kermit said:

unK said:

bu takım nası şampiyon olmuş, yazıklar olsun galatasarayıma.

geçen senekiyle bu seneki bjk arasında çok fark var.
bu sene sağlam bi forvet lazım oda yok.
ilk 5 e girersek iyidir bu oyunlarla.

geçen senenin beşiktaşı değilde
geçen sene galaatasaray kötüydü
fener kötüydü
beşiktaş bu fırstaı değerlendirdi
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

fener kötüydü

hala böyle demiyormusunuz anlamıyorum
şimdi biz kötüyüz siz şampıyonsunuz
hiç emeğiniz yok hiç başarınız yok
sadece biri kötü öbürü şampıyon zati
Sosyal ağlarda paylaş

bjk nın hangı macını ızledıysem bu sene 30 dk dayanabılıyorum sonra kapıyorum, bu sene lıg baya kalıtesız olacak ben hala ıddıaa edıyorum gs rahat sampıyon fener arkasında gerısı boş..

edıt: bu saatten sonra hangı transfer gelırse gelsın kurtaracagını sanmıyorum BJK belkı 10 mac ust uste oynar kazanır ama bır gercek varkı futbolu zevk vermıyor bu dakıkadan sonra anca bı mac ıyı oynar ama devamını getıremez ertesı mac kotu oynar, bjk'lıler baya uzulecek bu sene..

edit 2: Insallah bjk grupta 3. olurda son 32'ye 3 turk takımı gırerız en azından bır ceyrek - yarı fınal ızlerız bır turk takımından..
Sosyal ağlarda paylaş

rezil bir macti, acayip defans yapti gencler ok ama sampiyon olacam diyen takim da o kilidi acacak adamlara sahip olmali, oyle biri yok cok belli, gecen yil nasil sampiyon olduklarini kendilerinde degil, rakiplerinde aramalilardi.

sanki gecen yil harika bir takim vradi da, hic duzgun transfer yapmadan duzgun kapattilar donemi, gecen yilki kupalar sizin icin cok kotu oldu acikcasi.
Sosyal ağlarda paylaş

lan daha bi durun. geçen sene de süper değildi ama yusuf vardı takımda. kimse kadro süper demiyor zaten ama eksiğimiz 10 numarayken o pozisyonu doldurabilecek tek adam sahada yoksa böyle birşey yaşarız

biz transfer lazım derken uzun maratondan dolayı diyoruz. yoksa yusuf oynasa bu tarz sıkıntılar azalır

safdasfd adamlar fırsat kolluyormuş geçen seneye saydırmak için. geçen sene ligin ilk yarısında çok kötü bir beşiktaş vardı ama ligin 2. yarısındaki beşiktaşa çok kötü demek hakkını yemektir. çok iyi bir takım yoktu ama iyi bir takım vardı

bu sene de o seviyeye gelecektir takım ben inanıyorum. ama bu sene gs belki de türk futbol tarihinin en iyi kadrolarından birini kurdu benim umutsuzluğum o yönden. gs sendelemezse fenerle 2.lik için çekişiriz olacağı budur
Sosyal ağlarda paylaş

Takıma toplarsan 10tane defansif adamı gol atamaz tabi.

Formsuz tatsız tuzsuz bi nihat var gol umudumuz.
İşimiz bu sene allaha kaldı.

Gerçi geçen sezonda böyle kötü başlamıştık.Belli olmaz ama bu kadroyla hiçbirşey olmayacağı açık.
Dünya futbolu artık yavaş yavaş ofansife bol gole yönelikken biz hala gol yememeye önem veriyoruz.

Şu van der vaart gelse bari.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

bu arada yine gitti bi penaltımız haa

Öncelikle söylemem gerekiyor maçı izlemedim,vaktim olmadığından.
Ama bugün genel gazetelere bakarken 2 tane hakem yorumcusunun yorumlarını okuma fırsatım oldu. Bülent Yavuz ve Metin Tokat. Bülent Yavuz penaltı pozisyonuna değinmezken Sivok'un kırmızı kart görmesi gerektiğini yazmış.1-2 tane de eksik sarı karttan bahsetmiş. Metin Tokat ise doğrudan penaltı pozisyonunda devam kararı doğruydu diyip yine Sivok'un kırmızı kart görmesi gerektiğini yazmış. Şu yorumları okuduktan sonra dönüp de senin hala hakem diye ağlamış olman trajikomik olmuş biraz.

Edit: Erman Toroğlu da bir penaltı pozisyonundan bahsetmeyip yine Sivok'a gösterilmeyen kırmızı karttan dolayı ağır eleştirmiş hakemi.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

DoGMeaT said:

fener kötüydü

hala böyle demiyormusunuz anlamıyorum
şimdi biz kötüyüz siz şampıyonsunuz
hiç emeğiniz yok hiç başarınız yok
sadece biri kötü öbürü şampıyon zati

şöyle bir bakınca,son yılalrda ligde fener ve gs,beşiktaştan bir adım önde şampiyonluk yarışında
e bu 2 rakiip çattanak diye sıçıcna ligde,tabiki beşiktaşın şampyin olma şansı katlanıyor,bu normal bir durum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...