poopla Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 install ettik zaten ama hala release olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 pf hep aynı şey ve bekliyoruz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Hakkatten, geri sayim falan da kalkmis. Neyi bekliyoruz ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 benim duydugum sadece steam kaynakli bir sorun yok ama tabi ne kadar dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 release oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Unreleased gorunuyor bende hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 hızlı atlamak yok ya geçirdiğin zamanla doğru orantılı. rank 22 adam gördüm ben şimdiye kadar en fazla ve toplamda 18 saat geçirdim şimdiye kadar. ilk aldıktan sonra bi 3-4 saat geçince zaten refleksleriniz azıtmaya başlar, defans sırasında assault olup scope'lu rifle ile double kill alıp ölmek üzereyken üzerime gelen birini bıçaklıyıp arkasındakini pistolle öldürdüğümde madalyalar grafikler gözüke gözüke error vericek sandım oyun rank 15 civarı bisürü tipin doluştuğu bi servera rastladım. bi oyundan bu kadar zevk aldığımı hatırlamıyorum gözlerimden yaşlar gelicekti herkes birbirini friende ekledi sekse dönüştü oyun. tur bitince orgazm sigarası yaktım daha napayım satın alın GİRİN ŞUNA xaenin'in bahsettiği olayı patiyle yapmamız lazım elinizi çıbıh tutun squadlar bizi bekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 asdasf son paragraf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Receem kodu girmeme rağmen dlc silahları açılmadı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Sabah işe gitmeden bir iki el attım. Akşamları takım olarak akmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 abii her şey çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 abbiiii alistim sonunda ve asiri keyif almaya basladim. az onceki oyunda en yuksek 2. skor bendeydi, buyuk gelisme gosterdim :) recon gogogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 biz burda recon deil, kafa kesiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 hauhuahua 3 saaate oyundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Penthesilea said: abi nasil bu kadar cabuk rank atliyorsun? medic oyna. mac basina average 5k puan aliyorum. (heal + res + olen insanlarin hedeflerini temizleyerek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 lan 64 kişilik haritalar yok? =(((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 32 max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagan Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Veteran lv1 yapcam diye kastım yaptım M1 Garand aldım çok kötü çıktı silah asdasdads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 beta puanları gitti mi? bi de decrypting diyo bu 20 dakkadır ilerleme de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 %25de takılıyo biraz sonra köklemesi lazım birden. bu arada 250den aşagı ping alan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Turkiye icin server kiralayalim paticik olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 biri bana setup.exe ile uninstall.exe yi upload edebilirmi acil. nod32 virüs dedi sildi kuramıyorum oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 g15 de ping , map vs hersey gozukuyor, az once devamli 100 kusurlerde oynadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 yokmu setup.exe yi upload edebilecek ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 akşama kadar yazmayın çok bişey canım çekio. en son gece redeem kodu giriodum elektrik gitti sereglinin bedduasıyla lkasjdasljdas sora sabah kalktım redeem i girip evden çıktım ama daha oynayamadım çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar