Spiegel Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Penthesilea said: abi beynime tecavuz edeyim preorder etmeyi unuttum yarin gamestopa gidip normalini alicam artik, o ekstra seyler cok onemli degildir insallah limited edition var hala ben bugun gittim best buydan aldim direk limited editionu, ama pc icin olanini tabi, ps3 ya da xbox360 var mi hala bilemem
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 limited pahalı mı? bide digital download dışında kutulu limited alabiliyor muyuz?
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 oha yalnız şunu yeni farkediyorum; http://thehut.pantherssl.com/productimg/0/100/32/10048632-1257956772-844000.jpg http://thehut.pantherssl.com/productimg/0/100/33/10045733-1257407578-224000.jpg benzeşirde bu kadar da olmaz lan ahah biri sola bakıyor biri sağa o kadar
ucunbiri Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 kapatıp açmak gerekti bende steami, indiriyor şimdi 600kb/s civarı
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ya şu anda preorder yada order edip yarın fln elime gelme şansı yok dmi oyunun, olmadı öbür gün :)
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 gittim aldim, bakalim akicam simdi ortamlara
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Spiegel said: Penthesilea said: abi beynime tecavuz edeyim preorder etmeyi unuttum yarin gamestopa gidip normalini alicam artik, o ekstra seyler cok onemli degildir insallah limited edition var hala ben bugun gittim best buydan aldim direk limited editionu, ama pc icin olanini tabi, ps3 ya da xbox360 var mi hala bilememevet limited aldim ben de gamestop'tan
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ya dün gece bende not released yet yazıodu. preload nerden yaptınız. hay =/
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 sunucular cok bos geldi gozume, gerci sunucular sicti onun payi var, sans eseri farkettim 12 gibi acildigini, oncesinde kapaliydi hep. kalabalik olunca baya guzel olabilir, haritalari vs ogrenmek lazim tabi. modern warfare ile asiri farkli ama, basta cok garipsedim, sanki alisicagim gibi sonra. mw2 nin grafiklerinin yanindan gecemiyor bence bu arada, ama mw multisi counter strike tadi verirken bu daha cok meydan savasi gibi ki normal yani :) farkli tatlar direk, ikisi de birlikte oynanabilir. single'i tat vermedi pek mw2'den sonra. multide 40 firin ekmek yemem lazim kavrayana kadar sanirim.
Cassiline Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 a.k.a Dünyalar kötüsüyüm, millete free frag'im.
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Dworgian said: ya dün gece bende not released yet yazıodu. preload nerden yaptınız. hay =/ yaa yaa koptun steam'den sonra gelirsin die tüm gece seni bekledim müjdeli haberi veriyim die ama nerdeeee :) Penth Avrupa çıkış tarihi 5 Mart olduğundan boş olabilir server'lar, Steam ve kutulu alanlar 5 Mart'da başlayacak sanırım oyuna
poopla Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 abi 4mart 5 değil . gece 12 de akıyoruz bu aksam
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ARALGAME said: Merhaba; Bu ürünü 5 martta her yerde bulabileceksiniz. İyi Günler. Ehe ehe, mail'ime cevap verdiler mutlu oldum oh rahatladım ya haftasonu oynayamıycam diodum :)
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 herkes steamden aldı beklio galba cuma dolar serverlar ve evet daha realistik
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 poopla said: abi 4mart 5 değil . gece 12 de akıyoruz bu aksam Heryerde 5 Mart diyor Europe release date, 4'ü olduğuna emin misin? Yada Steam release mi 4'ünde
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 yok abi 4 ü gecesi 23.59 da açıcas 05 mart 00.00 da indirime girişices ben diyim :D
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Nvidia'da yeni driver çıkartmış fps'de betadakinden iyi olursa dadından yinmez "Adds SLI and multi-GPU support for top new gaming titles including Assassin Creed II, Battlefield: Bad Company 2, Command and Conquer 4: Tiberium Twilight, Grand Theft Auto IV: Episodes from Liberty City, Mass Effect 2, Napoleon: Total War, and Zombie Driver."
moriQ Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 şansıma zıçim. arkadaş yani bu kadar talihsiz olunmaz. gittigidiyordan steam key aldım 55 liraya. steam keyleri bitmiş. ea store verelim dediler tamam dedim. sonuçta aynı oyun aynı para. neyse key geldi 2 dakka sonra denedim key daha önce kullanılmış çıktı. aradım satıcıyı anlattım tamam dedi ben gece sizinle iletişime geçicem dedi. olmadı paranızı iade ederiz dediler. bitek bende olur böyle bişey zaten.
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 yunusemre said: Nvidia'da yeni driver çıkartmış fps'de betadakinden iyi olursa dadından yinmez "Adds SLI and multi-GPU support for top new gaming titles including Assassin Creed II, Battlefield: Bad Company 2, Command and Conquer 4: Tiberium Twilight, Grand Theft Auto IV: Episodes from Liberty City, Mass Effect 2, Napoleon: Total War, and Zombie Driver." yeni driver bende mass effect 2 de takılma yapıo arada ama?
poopla Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 yunusemre said: poopla said: abi 4mart 5 değil . gece 12 de akıyoruz bu aksam Heryerde 5 Mart diyor Europe release date, 4'ü olduğuna emin misin? Yada Steam release mi 4'ünde abi steamda top sellerse gelince release in 4 yazıyodu ? ama bilemicem tabi
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Cok guzel olmus, kalkamiyorum oyunun basindan.
kerim Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 poopla said: yunusemre said: poopla said: abi 4mart 5 değil . gece 12 de akıyoruz bu aksam Heryerde 5 Mart diyor Europe release date, 4'ü olduğuna emin misin? Yada Steam release mi 4'ünde abi steamda top sellerse gelince release in 4 yazıyodu ? ama bilemicem tabi aynen ben de 4 olarak görmüştüm ama şimdi 5 yazıyor
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 steamda oynama tutosu http://www.hotspotshield.com/ indirin aktif yapin steami kapatip acin oyunu decrypt yapin oyunu calistirin hotspot shieldi kapatin GG http://i48.tinypic.com/16c8m5w.jpg NOT: bu yontemi kullanirsaniz sorun cikabilir, sabirsizlar kullansin.
Öne çıkan mesajlar