Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[PS3] NFS:Shift

riglous

Öne çıkan mesajlar

Efendim, konunun daha cok GT5 vs. NFS:Shift kivaminda olmasini diliyorum.

GT5'in, SDN'de gercek fotolarla oyunda cekilmis fotolarin oldugu bir haber vardi. Hakkaten hakkini vermisler adamlar.

Ben bu oyuna baktigim zaman, efsane oyun geliyor, seneler sonra cocuklarima anlatabilecegim bir oyun olacak gozuyle bakiyorum. Mesela NFS2 de boyle bir oyundur; senelerce muhabbeti devam etmistir, hala da eder.. Acaba NFS:Shift de boyle mi olacak, yoksa herhangi bir NFS'ten farki olmayacak mi?

Daha once konsolda araba yarisi olarak sadece dirt oynadim; ucunun de tarzi farkli ki dirt'u direksyonla oynamistim. Bunlari normal controller'la oynayacagimi dusunursek... Tam olarak sormak istedigimi anlatamadim tabi... Sadede gelecek olursak, bu ikisini de almaya deger mi, yoksa NFS:Shift'ten yeni bir sey beklemek yanlis mi olur?

Sonuc olarak soracagim soru da NFS:Shift'i almaya deger mi? Yoksa GT5 benim tum gazimi almaya yeter mi?
Sosyal ağlarda paylaş

tabi 2 oyunuda oynamadan konuşmuş olacağım ama
GT serisi belli bir seviyeyi tutturmuş,her oyunda çıtayı yükseltiyorlar bu güne kadar
gt5 prologue bile salya sümük akırtıcak kalitede
oysa NFS nin son 2 oyunu bence direk çöp

bunu göz önünde bulundurarak şimdiden gt5 i beklemye başlardım ben olsam.

xmas'a yetiştirirler bence
Sosyal ağlarda paylaş

GT5'i aliriz zaten, dedigim gibi, ondan beklentim buyuk.

Iki baslik altinda degerlendirirsek benim acimdan daha verimli sonuclar cikar.
1-Single Player - Oynanabilirlik
2-Multiplayer - Eglence
Mesela LBP single player hakkaten kaldirilacak bir sey degil. Multi kendini oynattiriyor. NFS'in onceki iki oyunu cop olabilir belki ama eminim multiplayer'da caddelerde random yarislar eglenceyi doruga cikarmistir. GT5'te boyle bir sey var mi ki? Yani monoton yarislar olacak gibime geliyo benim. Hos GT serisi hakkinda pek bir fikrim yok ya, neyse. Ayrica NFS'in single player olarak bir hikayesi vardir (surukleyici olup olmamasi tartisilir ama vardir). GT serisinde bu nasil? GT5'te ne gibi seyler olacak? Her NFS birbirinin aynisi oldugu icin ve belki bunlar hep bilinen ve zaten beklenen seyler oldugundan cok da tat vermiyordur artik. Ama bunlari NFS:Shift'ten bekliyoruz ve olacak da.

Peki NFS:Shift'in bu kadarini tahmin edebiliyorken, ise yaramaz diyip, GT5'i oneren arkadaslarin beklentileri ne? Yani GT5'i beklenir kilip da NFS:Shift'i beklemeye degmez dedirtecek kadar ne var GT5'te?
Sosyal ağlarda paylaş

daha fazla araba ve araba çeşidi.(her klasmandan araba var ve toplam 1k araba abi,oyunda linea fln olursa diye bekliyorum resmen,her gün kullandığım araba)

daha gerçekçi sürüş hissi.

daha bir simulasyon
olayı var GT serilerinde

240'la giderken virajı elfoyla alamıyorsun belki ama o virajı aldığında daha bi haz "lan gerçektede yaparım demekki" diye.
cidden araba ve motor sporlarına ilgili isen oynanıcak oyun oyun GT5.

öyle hikaye fln yok,kariyer modu var tabi o ayrı,araaba ve yarış açıyorsun para kasıyorsun fln.

inanılmaz grafikler var,HD TELEVİZYON ALMALIYIM dedirtiyor adama.

NFS underground 2 türü oyun istiyorsan çok tatmin etmeyebilir yani,o değilde oda güzel oyundu dur cd sini bulayım.oynamadıysan ve eğlencelik konulu yarış istiyorsun şiddetle tavsiyemdir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...